Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fulyam bugun menün ıhhh
Ayrıcada dolmaların sayısı hiç gelmiyor .

Daha dikkat bak bu hafta 7 li rakamları kaçırma

Yarinda bunu deniyeyim zerdacalim yok ama digerlerini yapayim nasil yapiyorsun canim kac dakika kaynatiyorsun miktarlari nasil ?
Yok canım kaynatmıyorum..
1 yemek kaşığı bal-1 çay kaşığı zerdeçal-1 çay kaşığı zencefil ve çeyrek limon suyunu karıştırıyorum.Kaşık kaşık yiyor...Geçen ay öyle kestik...

Himm benimki oyle yemezde ben sicak suya karistirayim içsin...tesekkurler canim..

Bu oksuruk surubu bitkisel canim... kelebekolacam dr önermişti... iyide geliyor ... yarin deniyeyim sagol canim
Hee ozman başka kuzum. İnt bakayım nasıl bişeymiş.
Ben yarım su bardağı bala yarım veya 1 limon sıkıyorum. Karıştırıyorum. Öksürük şurubu gibi öksürdükçe kaşık kaşık yediriyorum geçiyor Allahın izniyle

Ben de biraz gaz verdim yedirdim...Doktor dedi ki yiyemez ama deneyin vs
Senin çocuk küçük galibaMinik kaşıklarla veya bitki çayına ekleyip verebilirsin
Benim kız 4.5 yaşında bide oyle herseyi yiyip icmez zorlarsam kusar..kendini bilerek kusturuyor... ihlamurun icine bal koyuyorumda bira tatlaniyor.. oturuyom yanina oyun oynuyorum kasik kaşık iciyorum yoksa hayatta icmez :)

Benim kız 4.5 yaşında bide oyle herseyi yiyip icmez zorlarsam kusar..kendini bilerek kusturuyor... ihlamurun icine bal koyuyorumda bira tatlaniyor.. oturuyom yanina oyun oynuyorum kasik kaşık iciyorum yoksa hayatta icmez :)
Anladım canımAslında çoğu çocuk öyledir.Benim oğlumun damak tadı biraz ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…