Geçmiş olsun canım.Benim oğlumda bal-limon-zencefil ve zerdeçal karışımı çok iyi geldi...Kızımın yine öksürüğü basladi tereyagli pekmez verdim dun ıhlamur verdimne yapayim baska ... prospan surupta verdim
Anladım canım.Hatay dışında bilmezler pek. Keçi sütünden olanı makbul, tadı daha güzel. Keçininkini anca yazın bulabilirsin. Bu zamanda sadece inek tuzluyoğurdu bulursun kuzum.
Bala limon sık ver canm tatlı kaşığıyla. Öksürük şurubu da verme bnceKızımın yine öksürüğü basladi tereyagli pekmez verdim dun ıhlamur verdimne yapayim baska ... prospan surupta verdim
Geçmiş olsun canım. Hatmi çiçeği çayı iyi geliyor ama küçüklere verilir mi bilemedim.Kızımın yine öksürüğü basladi tereyagli pekmez verdim dun ıhlamur verdimne yapayim baska ... prospan surupta verdim
Yarinda bunu deniyeyim zerdacalim yok ama digerlerini yapayim nasil yapiyorsun canim kac dakika kaynatiyorsun miktarlari nasil ?Geçmiş olsun canım.Benim oğlumda bal-limon-zencefil ve zerdeçal karışımı çok iyi geldi...
Tesekkurler canim bi arastirayimGeçmiş olsun canım. Hatmi çiçeği çayı iyi geliyor ama küçüklere verilir mi bilemedim.
Bugün kahvaltıya davetliydim
Pazar günü menüm
Sabah 11.15
3 dilim peynir
4 zeytin
Menemen
Domates biber
1 adet incir reçelinin inciri (minikti)
2 kk Hindistan cevizli az şekerli sütlü tatlı (içinde hindistancevizi ve nişasta vardı az şekerli)
2 dilim ekşimaya ekmek
Akşam 19.00
4 köfte
2 dünkü etli sarmadan
Biraz Marul havuç salatası
4 yk yoğurt
Ara 19.40
1/2 elma
Yatana kadar 2 lt su
Bugün yer yer tempolu yer yer normal 3,5 saat yürüdüm
@MiuLegoaeben
Yok canım kaynatmıyorum..Yarinda bunu deniyeyim zerdacalim yok ama digerlerini yapayim nasil yapiyorsun canim kac dakika kaynatiyorsun miktarlari nasil ?
Bu oksuruk surubu bitkisel canim...Bala limon sık ver canm tatlı kaşığıyla. Öksürük şurubu da verme bnce
Himm benimki oyle yemezde ben sicak suya karistirayim içsin...tesekkurler canim..Yok canım kaynatmıyorum..
1 yemek kaşığı bal-1 çay kaşığı zerdeçal-1 çay kaşığı zencefil ve çeyrek limon suyunu karıştırıyorum.Kaşık kaşık yiyor...Geçen ay öyle kestik...
Hee ozman başka kuzum. İnt bakayım nasıl bişeymiş.Bu oksuruk surubu bitkisel canim...kelebekolacam dr önermişti... iyide geliyor ... yarin deniyeyim sagol canim
Ben de biraz gaz verdim yedirdim...Doktor dedi ki yiyemez ama deneyin vsHimm benimki oyle yemezde ben sicak suya karistirayim içsin...tesekkurler canim..
10 çokk fulyam çok etlide olsa daha dikkat10 tane falandı. Ama Eti çok bulguru azdı canım. Protein dolma olmuş yani.
Bugün çok yürüdüm zati
İnşallah aebenim yaaa valla çok istiyorum
Benim kız 4.5 yaşında bide oyle herseyi yiyip icmez zorlarsam kusar..kendini bilerek kusturuyor... ihlamurun icine bal koyuyorumda bira tatlaniyor.. oturuyom yanina oyun oynuyorum kasik kaşık iciyorum yoksa hayatta icmez :)Ben de biraz gaz verdim yedirdim...Doktor dedi ki yiyemez ama deneyin vs
Senin çocuk küçük galibaMinik kaşıklarla veya bitki çayına ekleyip verebilirsin
Anladım canımBenim kız 4.5 yaşında bide oyle herseyi yiyip icmez zorlarsam kusar..kendini bilerek kusturuyor... ihlamurun icine bal koyuyorumda bira tatlaniyor.. oturuyom yanina oyun oynuyorum kasik kaşık iciyorum yoksa hayatta icmez :)
Zerdeçal bal karışımı aç karnına bi çay kaşığıKızımın yine öksürüğü basladi tereyagli pekmez verdim dun ıhlamur verdimne yapayim baska ... prospan surupta verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?