- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Bende yarin sabah sporu yapacam ayrica ogleden sonra yine sporMakarna yanına ekmek olmazzz
Zaten makarna beyaz makarna baştan ofsayt
Gün boyu menü fena değil aslında ama ekmek artı makarnanın tam buğday olmaması kötü
Spor var mı?
Süper menü pınarım afiyet olsun yürüyüş de harika
Maşallah kuzuma
Ben de oje sürücemmmmm
Sabah da spora kalkıcam aynen
Çakıllll
Ben cıs cos konuşulmayacak teşvik edilmeyecek demedim mi çakıl
yarın lahana sarması yapcam pirinçli ,kaç tane yiyebilirim?Ya da yiyebilir miyimMakarna yanına ekmek olmazzz
Zaten makarna beyaz makarna baştan ofsayt
Gün boyu menü fena değil aslında ama ekmek artı makarnanın tam buğday olmaması kötü
Spor var mı?
Süper menü pınarım afiyet olsun yürüyüş de harika
Maşallah kuzuma
Ben de oje sürücemmmmm
Sabah da spora kalkıcam aynen
Çakıllll
Ben cıs cos konuşulmayacak teşvik edilmeyecek demedim mi çakıl
Deneyim çünkü çok zorlaniyorumKabuk tarçın varsa çayını iç. Hemen kesiyor. 1 yk da yoğurt al ağzına.
Tamam onlara bakayım.hatay usulü tariflerde narekşisi yazar kuzum.narekşisiz pek lezzetli olacağını sanmıyorum
Ben onun faydasını görüyorum. Daha önce yaptım.Deneyim çünkü çok zorlaniyorum
Bizim orda ıspanak boranye ve kabak boranye yapılır mesela. Borani diyolar çoğu yerde. Ama onu yapmaya bizim özel tuzlu yoğurdumuz var( pişmiş yoğurt). Normal yoğurtla terbiyeleyip yapıyolar başka memleketlerde ama tuzluyoğurtla yapılmayınca güzel gelmiyo bana, o yüzden yapamıyorum burda yok.
Tuzlu yoğurt dediğin nasıl bişi ? Boraniyi bilirim yoksaBizim orda ıspanak boranye ve kabak boranye yapılır mesela. Borani diyolar çoğu yerde. Ama onu yapmaya bizim özel tuzlu yoğurdumuz var( pişmiş yoğurt). Normal yoğurtla terbiyeleyip yapıyolar başka memleketlerde ama tuzluyoğurtla yapılmayınca güzel gelmiyo bana, o yüzden yapamıyorum burda yok.
Nasil bilmeyeyim igde mezun oldugu hafta gözümuze gözümüze
twerkü de biliyorsun demek eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Erkenden uykum geldi ... ama uyumayacağım ki
Izlenecek bi film bi şey bulayım hele
Ev yoğurdunu saatlerce odun ateşinde büyük kazanlarda pişirirler,süzme yoğurtda benzer görünüşü tabi pişmiş ve daha yoğun. Mayhoş olur tadı kahvaltılarda yenir daha çok. Tereyağında kavururup yiyebilirsiin. Yemeklere katarsın. Çok fonksiyonlu bi yiyecekTuzlu yoğurt dediğin nasıl bişi ? Boraniyi bilirim yoksa
Evet değişik birşeye benziyor. Buralarda görmedim. Dur bakayım Antakya ürünleri satan bir yer var. Oraya bakayım.Ev yoğurdunu saatlerce odun ateşinde büyük kazanlarda pişirirler,süzme yoğurtda benzer görünüşü tabi pişmiş ve daha yoğun. Mayhoş olur tadı kahvaltılarda yenir daha çok. Tereyağında kavururup yiyebilirsiin. Yemeklere katarsın. Çok fonksiyonlu bi yiyecek
Hatay dışında bilmezler pek. Keçi sütünden olanı makbul, tadı daha güzel. Keçininkini anca yazın bulabilirsin. Bu zamanda sadece inek tuzluyoğurdu bulursun kuzum.Evet değişik birşeye benziyor. Buralarda görmedim. Dur bakayım Antakya ürünleri satan bir yer var. Oraya bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?