Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende yarin sabah sporu yapacam ayrica ogleden sonra yine spor ))

yarın lahana sarması yapcam pirinçli ,kaç tane yiyebilirim?Ya da yiyebilir miyim

malipina sen bana ara ara tarif ver severim ben değişik yemek tariflerini
Bizim orda ıspanak boranye ve kabak boranye yapılır mesela. Borani diyolar çoğu yerde. Ama onu yapmaya bizim özel tuzlu yoğurdumuz var( pişmiş yoğurt). Normal yoğurtla terbiyeleyip yapıyolar başka memleketlerde ama tuzluyoğurtla yapılmayınca güzel gelmiyo bana, o yüzden yapamıyorum burda yok.

Tuzlu yoğurt dediğin nasıl bişi ? Boraniyi bilirim yoksa

twerkü de biliyorsun demek eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nasil bilmeyeyim igde mezun oldugu hafta gözümuze gözümüze
Ondan beri attigi videolari acmiyore

Erkenden uykum geldi ... ama uyumayacağım ki

Izlenecek bi film bi şey bulayım hele

Uyumak iyidir uyumak guzeldir uyumak tatlidir uyuyalim bebeler uyutursa

Tuzlu yoğurt dediğin nasıl bişi ? Boraniyi bilirim yoksa
Ev yoğurdunu saatlerce odun ateşinde büyük kazanlarda pişirirler,süzme yoğurtda benzer görünüşü tabi pişmiş ve daha yoğun. Mayhoş olur tadı kahvaltılarda yenir daha çok. Tereyağında kavururup yiyebilirsiin. Yemeklere katarsın. Çok fonksiyonlu bi yiyecek

Evet değişik birşeye benziyor. Buralarda görmedim. Dur bakayım Antakya ürünleri satan bir yer var. Oraya bakayım.

Evet değişik birşeye benziyor. Buralarda görmedim. Dur bakayım Antakya ürünleri satan bir yer var. Oraya bakayım.
Hatay dışında bilmezler pek. Keçi sütünden olanı makbul, tadı daha güzel. Keçininkini anca yazın bulabilirsin. Bu zamanda sadece inek tuzluyoğurdu bulursun kuzum.

Menümü yazayım
Sabah
1 yumurtadan sucuklu yumurta(sucuklar ev yapımı)
10 yeşil zeytin(tuzsuz ve katkısız kendim yaptım)
Peynir-çökelek
1 dilim tb ekmeği
Akşam
2 tane fırında balık
Salata
Türk kahvesi
2 tane Kuru incir
3-4 tane kuru dut

Spor:30 dk egzersiz
30 dk leslie

su:2lt

@MiuLego
begum75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…