Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ouyyy sağlıkla içinde gör kuzunu, donunu sevsinler onun

Bunalım da değil mium karar arifesindeyim sadece mium artık

Hakkında hayırlı olan kararı verdirsin rabbim

Artı görünce böyle oluyorum üst üste gelince bişeyler moral de heveste kalmıyor sabaha toparlarım inşallah

Ben de artı görünce çok sinirleniyorum elimde olmadan ama vücut bazen bize bunu yapıyor, kaçamak yapmazsak topluca düşecek az sabir

Kıbrıstayım kuzum malesef

Anammm yazın kıbrıs planı var, gelirsek tanisacam senle

Çakıl akşam karbon fazla olmuş sanki

o ne

İnşallah kuzum beklerim

30 gr makarna altı yeşillik salata üstü yapmistim. Gerçekten çok mu bana o kadar az göründü ku yediklerim

Sabah karbon fazla oldu farkındayım canım. Geç yediğim için de arada birşey yemedim. Ama İnan sarmalarda bulgur çok azdı. Kıyması çok yapılmış. Yürüyüş iyi geldi evet. Ama uzun zamandır böyle yürümediğim için de yoruldum şimdi yeşil çay , su falan içiyorum

Kız o şuh Mualla da ne

Normalde şıh maalle deriz de ama internette mualla yazıyo diye öyle yazıyom. Mercimekli patlıcan canım narekşili falan sulu bi yemek
Hımmm güzel Oluyor mu? Değişik geldi. Mercimekle patlıcanı yan yana anlarım da nar ekşisiyle nasıl olur bilemedim.

Yeşil mercimekli patlıcan yemeği

Bi bakayım tanımıyor ben

30 gr makarna altı yeşillik salata üstü yapmistim. Gerçekten çok mu bana o kadar az göründü ku yediklerim

Benim canım sürekli şeker istiyor suan yemekten sonra arttı oturup 1 tüm pastayı yiyebilirim çok fena.

Canım az ama karbon yemissin, ben karbon ağırlıklı beslenince çok çabuk acikiyorum. Anlaşılan sen de de öyle bi etkisi var. Tarçınli süt iç istersen

Makarna yanına ekmek olmazzz
Zaten makarna beyaz makarna baştan ofsayt
Gün boyu menü fena değil aslında ama ekmek artı makarnanın tam buğday olmaması kötü
Spor var mı?
Süper menü pınarım afiyet olsun yürüyüş de harika
Maşallah kuzuma
Koca kişisi gelmedi henüz
Çocuklarda yattı , ev bana kaldı
Bı duş bı oje

Yarınki yemekleri ve odem çayımı da hazırladım

Oh mis , sabah lesile var @MiuLego
Ben de oje sürücemmmmm

Sabah da spora kalkıcam aynen
Benim canım sürekli şeker istiyor suan yemekten sonra arttı oturup 1 tüm pastayı yiyebilirim çok fena.
Çakıllll
Ben cıs cos konuşulmayacak teşvik edilmeyecek demedim mi çakıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…