eskiden çeyizler için don giyen donanır diye ... don koyarlardı ilk .... bu geleneği sürdürdüm
diğeri de gebelik ve doğumdan sonraki kızımla ilgili anılarımı yazacağım günlük ...
Yusufun da var ..büyüdüklerinde onlara vereceğim
Eki Görüntüle 2083573
Bunalım da değil mium karar arifesindeyim sadece mium artık
Artı görünce böyle oluyorum üst üste gelince bişeyler moral de heveste kalmıyor sabaha toparlarım inşallah
Kıbrıstayım kuzum malesef
Eki Görüntüle 2083602 akşam yemeğim
Menum
13.00
50gr süzme peynir
2 domates
1 salatalık
Bolca maydanoz
50 gr ekmek çok tahlili
Saat 16.00
4/1ananas
5 tane badem
Saat 20.30
30 gr makarna haşlama
Bol yeşil salatanin üstüne
1 turp
1 kozlenmis kırmızı biber
1 dilim ekmek
İnşallah kuzum beklerimOuyyy sağlıkla içinde gör kuzunu, donunu sevsinler onun
Hakkında hayırlı olan kararı verdirsin rabbim
Ben de artı görünce çok sinirleniyorum elimde olmadan ama vücut bazen bize bunu yapıyor, kaçamak yapmazsak topluca düşecek az sabir
Anammm yazın kıbrıs planı var, gelirsek tanisacam senle
Çakıl akşam karbon fazla olmuş sanki
Hankısı
Yeşil mercimekli patlıcan yemeği
30 gr makarna altı yeşillik salata üstü yapmistim. Gerçekten çok mu bana o kadar az göründü ku yediklerimOuyyy sağlıkla içinde gör kuzunu, donunu sevsinler onun
Hakkında hayırlı olan kararı verdirsin rabbim
Ben de artı görünce çok sinirleniyorum elimde olmadan ama vücut bazen bize bunu yapıyor, kaçamak yapmazsak topluca düşecek az sabir
Anammm yazın kıbrıs planı var, gelirsek tanisacam senle
Çakıl akşam karbon fazla olmuş sanki
Sabah karbon fazla oldu farkındayım canım. Geç yediğim için de arada birşey yemedim. Ama İnan sarmalarda bulgur çok azdı. Kıyması çok yapılmış. Yürüyüş iyi geldi evet. Ama uzun zamandır böyle yürümediğim için de yoruldumFulya kuzum dünkü sarma adedi fazla idi
Bugğn de kahvaltıda tatlı varsa ekmekten vazgeçmeliydin bence
Akşam da yine sarma yemişsin
Karbon kotan doldu bence
Yürüyüş harika
Akşamdan ekmeği çıkarsak ya
Harika menü :) eksiler gelmeye başlıyoooorrrr tey teyyyy
Canom vücudumuz canlı bir organizma.. günü gününe tutmaz elbet artı da görebilirsin ara günlerde.. cumadan cımaya eksi görmek lazım.. cuma eksi gelmezse kafa yormak üzülmek lazım şimdi değil
Kabuk tarçın varsa çayını iç. Hemen kesiyor. 1 yk da yoğurt al ağzına.Benim canım sürekli şeker istiyor suan yemekten sonra arttı oturup 1 tüm pastayı yiyebilirim çok fena.
Normalde şıh maalle deriz de ama internette mualla yazıyo diye öyle yazıyom. Mercimekli patlıcan canım narekşili falan sulu bi yemekKız o şuh Mualla da ne
Hımmm güzel Oluyor mu? Değişik geldi. Mercimekle patlıcanı yan yana anlarım da nar ekşisiyle nasıl olur bilemedim.Normalde şıh maalle deriz de ama internette mualla yazıyo diye öyle yazıyom. Mercimekli patlıcan canım narekşili falan sulu bi yemek
Yeşil mercimekli patlıcan yemeği
30 gr makarna altı yeşillik salata üstü yapmistim. Gerçekten çok mu bana o kadar az göründü ku yediklerim
Benim canım sürekli şeker istiyor suan yemekten sonra arttı oturup 1 tüm pastayı yiyebilirim çok fena.
Patlıcan sevene güzel canım tavsiye ederimHımmm güzel Oluyor mu? Değişik geldi. Mercimekle patlıcanı yan yana anlarım da nar ekşisiyle nasıl olur bilemedim.
Patlıcanı çok severim yeşil mercimeği de öylePatlıcan sevene güzel canım tavsiye ederim
hatay usulü tariflerde narekşisi yazar kuzum.narekşisiz pek lezzetli olacağını sanmıyorummalipina netten tarif baktım şimdi. İçine nar ekşisi koymamış. Ama aklımda olsun yapacağım.
Makarna yanına ekmek olmazzzMenum
13.00
50gr süzme peynir
2 domates
1 salatalık
Bolca maydanoz
50 gr ekmek çok tahlili
Saat 16.00
4/1ananas
5 tane badem
Saat 20.30
30 gr makarna haşlama
Bol yeşil salatanin üstüne
1 turp
1 kozlenmis kırmızı biber
1 dilim ekmek
Süper menü pınarım afiyet olsun yürüyüş de harika
Ben de oje sürücemmmmmKoca kişisi gelmedi henüz
Çocuklarda yattı , ev bana kaldı
Bı duş bı oje
Yarınki yemekleri ve odem çayımı da hazırladım
Oh mis , sabah lesile var @MiuLego
ÇakıllllBenim canım sürekli şeker istiyor suan yemekten sonra arttı oturup 1 tüm pastayı yiyebilirim çok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?