Ben de 3 saat uyudum sadece ve sebepsiz uyuyamadim
nasıl oldun ördeğim @Portakal Sulu Ordek
bugün daha iyi miyiz kuzucumWhiteblacklife
triplim nerde hanimişTriplimelek Megi
veeeee dün görmedim sanki hiç saydınımmmmmmmmmmmsaydin78
Bonusum 29 liste var haftaya miu ile mortilik var bence sen bu hafta ye haftaya verirsin
kuzucum gelemiyorum çünkü annemlere ev tasimaca yerlestirmecenasıl oldun ördeğim @Portakal Sulu Ordek
bugün daha iyi miyiz kuzucumWhiteblacklife
triplim nerde hanimişTriplimelek Megi
veeeee dün görmedim sanki hiç saydınımmmmmmmmmmmsaydin78
oo iddaa demek çok heyeçanlıo zaman çok çalışmalısın
sana güveniyorum yapacaksın kuzum
geliyimde uyutayım seni
O liste sıkı kilo verdiyor bonusum neden korkuyorsun yavvv miu minnosturListeye girmekten korkuyorum vayt aramızda kalsın miunun minnoş yüzünün altında cevavara dönüşmüş bir agnes var
hemmen geliyorumİnşallah kuzum jillian 30 günlük programını çok istiyorum 10-10-10 3 leveli tamamlamak istiyorum yapacağım
Gel uyut kuzum uyuyalım hatta
Eki Görüntüle 2083831
Evde mezure yok ki normal o katlanamayandan varhemmen geliyorum
jillian yapıcan demekharika olcak
vücut ölçülerini almayı unutma emi
al tabi hemenEvde mezure yok ki normal o katlanamayandan varbizim oradan alayım akşama olmadı başlamadan
hiç bilmiyorummm((
nedne ihraç var miu ihtiyaç fazlası mı
Ya sabah tekrar yatmıycam diyorum canım hiç kalkmak istemiyor, 7 den 8 e kadar dönüyorum yatakta. Eşime kahvaltı hazırlamıyorum artık, hem zaten geç kalıyor yapamıyor hem de ben her gün kahvaltı hazırladığım halde, çok kahvaltısız gittim dedi bana bir kere. Kendi yapmadığı için ben hazırlamadığım için değil! Adam defalarca kalk dediğim halde kalkmıyor bunun da sorumlusu beni tutuyor.
Güzelce de denedim , sert dille de, sitemle de. Ya tembel ev içinde adam resmen tembel. İşte karınca gibi biliyorum ama evde tam tersi.
Amaçsız olmak sabah niye kalkıyım ki demekten sıkıldım. Şükrederek kalkmak istiyorum ama yok yine sabah olmuş diyorumbir arkadaşım yok , gidip de bir yerde oturacağım gezeceğim. Her günüm aynı.
Sonra diyorum şükret iyi ki aynı ya kötü şeyler olsa ve günlerin tepetaklak olsa diye... yeminle kendi kendime konuşa konuşa sıyırdım.
İnsan kocası ile iki sohbet edemez mi ya . Yok iki zıt insanız.
Bu ev beni boğuyor. Artık temizlik yapmak bile mutlu etmiyor beni.
Bu saçma sapan bir iç döküştür, önemsemeyin.
Amman geç kaldın vayt normal diyet değil ha sıkı diyet moduna gir
Hatta rakip geberten pert eden yüzdesiyle ağlatan diyetlerin falanda vardır senin çekinme laaa koy ortaya hepsini koymazsan darılırım bi dahamı morti olucaz sanki
Metre varmış o da olur.Evde mezure yok ki normal o katlanamayandan varbizim oradan alayım akşama olmadı başlamadan
Bonusss çok güldümmmmortin seni öldürmesin açlıktan
Korkuyorum ya çok çıkarsam
Aa oda çok mantıklıMetre varmış o da olur.
Iple ölçünu al ipi metrede ölç..
Alamazsan eğer
Gunaydin geldım ben
Canım nasıl oldu ÇocuğunBonusum 29 liste var haftaya miu ile mortilik var bence sen bu hafta ye haftaya verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?