masum kolay gelsin
şuan öyle olacagım sanırım ve bugün kdv nin son günü deli gibi yogun
allahım sen yardım et
eflal arada banada olur bu hallerYa sabah tekrar yatmıycam diyorum canım hiç kalkmak istemiyor, 7 den 8 e kadar dönüyorum yatakta. Eşime kahvaltı hazırlamıyorum artık, hem zaten geç kalıyor yapamıyor hem de ben her gün kahvaltı hazırladığım halde, çok kahvaltısız gittim dedi bana bir kere. Kendi yapmadığı için ben hazırlamadığım için değil! Adam defalarca kalk dediğim halde kalkmıyor bunun da sorumlusu beni tutuyor.
Güzelce de denedim , sert dille de, sitemle de. Ya tembel ev içinde adam resmen tembel. İşte karınca gibi biliyorum ama evde tam tersi.
Amaçsız olmak sabah niye kalkıyım ki demekten sıkıldım. Şükrederek kalkmak istiyorum ama yok yine sabah olmuş diyorumbir arkadaşım yok , gidip de bir yerde oturacağım gezeceğim. Her günüm aynı.
Sonra diyorum şükret iyi ki aynı ya kötü şeyler olsa ve günlerin tepetaklak olsa diye... yeminle kendi kendime konuşa konuşa sıyırdım.
İnsan kocası ile iki sohbet edemez mi ya . Yok iki zıt insanız.
Bu ev beni boğuyor. Artık temizlik yapmak bile mutlu etmiyor beni.
Bu saçma sapan bir iç döküştür, önemsemeyin.
nasıl oldun ördeğim @Portakal Sulu Ordek
bugün daha iyi miyiz kuzucumWhiteblacklife
triplim nerde hanimişTriplimelek Megi
veeeee dün görmedim sanki hiç saydınımmmmmmmmmmm @saydin78
Keşke öyle olsa begüm nerdeyse en az 4 senedir böyleyimeflal arada banada olur bu haller
senin tatilin gelmiş bikaç gün kafa dinlemeye ihtiyacın var
Rabbim yardımcın olsun canım benim çok kötü güne denk gelmiş hemde
şuan öyle olacagım sanırım ve bugün kdv nin son günü deli gibi yogun
allahım sen yardım et
dün aslında yapabilcek vaktim vardı hatta tam başlıycaktım,kaynım çağırdı maç varmış bizde izleyelim demiş eşime,eşim sende gel dedi ısrar edince mecbur kaldım
yoksa çok hazırdım motiveydim
inşallah bugün yaparım artık
Sağol mortim bugün inşallah daha güzel olur herşey sıkı diyet moduna giriyorum haberin ola
Rabbim sana ferahlık versin kuzum inşallah hayatının sonrasında bu sıkıntıların giderYa sabah tekrar yatmıycam diyorum canım hiç kalkmak istemiyor, 7 den 8 e kadar dönüyorum yatakta. Eşime kahvaltı hazırlamıyorum artık, hem zaten geç kalıyor yapamıyor hem de ben her gün kahvaltı hazırladığım halde, çok kahvaltısız gittim dedi bana bir kere. Kendi yapmadığı için ben hazırlamadığım için değil! Adam defalarca kalk dediğim halde kalkmıyor bunun da sorumlusu beni tutuyor.
Güzelce de denedim , sert dille de, sitemle de. Ya tembel ev içinde adam resmen tembel. İşte karınca gibi biliyorum ama evde tam tersi.
Amaçsız olmak sabah niye kalkıyım ki demekten sıkıldım. Şükrederek kalkmak istiyorum ama yok yine sabah olmuş diyorumbir arkadaşım yok , gidip de bir yerde oturacağım gezeceğim. Her günüm aynı.
Sonra diyorum şükret iyi ki aynı ya kötü şeyler olsa ve günlerin tepetaklak olsa diye... yeminle kendi kendime konuşa konuşa sıyırdım.
gece 4:30 da yatınca gün bana aymadı
bi ara hiç yatmadan lesile yapayım dedim ama gece gece çok ses çeker diye yapmadım,
bugün nasıl biter bilmiyorum
size günaydın
Günaydınnn .... hiç uyumadım desem yeridir .. dön sağa dön sola ... uyku tutmadı hiç ... bi de arada 5 dk dalsam kabusumsu bişeylertam uyuyacağım ensemde bir hoooooor onu dürt , kapa gözü bu sefer wc ...
Toplamda 2 saat uyumuşsam yanıma kar .
Ya sabah tekrar yatmıycam diyorum canım hiç kalkmak istemiyor, 7 den 8 e kadar dönüyorum yatakta. Eşime kahvaltı hazırlamıyorum artık, hem zaten geç kalıyor yapamıyor hem de ben her gün kahvaltı hazırladığım halde, çok kahvaltısız gittim dedi bana bir kere. Kendi yapmadığı için ben hazırlamadığım için değil! Adam defalarca kalk dediğim halde kalkmıyor bunun da sorumlusu beni tutuyor.
Tabi ki bir daha morti oluruz balim bilmem ben benle morti olan 2 kilo vermeyi göze alıyor sen anladın mıAmman geç kaldın vayt normal diyet değil ha sıkı diyet moduna gir
Hatta rakip geberten pert eden yüzdesiyle ağlatan diyetlerin falanda vardır senin çekinme laaa koy ortaya hepsini koymazsan darılırım bi dahamı morti olucaz sanki
Akşam hepsini toplu yazacağım canım
Pazartsi fena başladı
Sanırım bizim kurumdan ihraç haberleri var
Tabi ki bir daha morti oluruz balim bilmem ben benle morti olan 2 kilo vermeyi göze alıyor sen anladın mı
Benim pek vaktim olmadı cumartesi vardı ama puzzle yetiştirmem gerekiyordu annemler bile yemeğe çağırmıştı gitmedimgece 2 ye kadar puzzle yaptım bayağı ilerledim şimdi akşamları sporumu yapıp sonra puzzle mı yapacağım cumaya kadar bitiririm inşallah iddiaya girdik eşimle
Bonusum 29 liste var haftaya miu ile mortilik var bence sen bu hafta ye haftaya verirsinAnlamıyorum şişmanım ben algılarım yağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?