Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eflal arada banada olur bu haller
senin tatilin gelmiş bikaç gün kafa dinlemeye ihtiyacın var

eflal arada banada olur bu haller
senin tatilin gelmiş bikaç gün kafa dinlemeye ihtiyacın var
Keşke öyle olsa begüm nerdeyse en az 4 senedir böyleyim bu evden nefret ediyorum, eşimin bencilliğinden. Tatil ne ki ben hiç gitmedim tatile. Evde de bırakıyım her şeyi diyemiyorsun ki yine sonunda biriken bütün iş bende

şuan öyle olacagım sanırım ve bugün kdv nin son günü deli gibi yogun
allahım sen yardım et
Rabbim yardımcın olsun canım benim çok kötü güne denk gelmiş hemde Uykusuzluk insanı mahvediyor konuşamıyorsun bile cümle kuramıyorsun beynin ele geçmiş gibi

Benim pek vaktim olmadı cumartesi vardı ama puzzle yetiştirmem gerekiyordu annemler bile yemeğe çağırmıştı gitmedim gece 2 ye kadar puzzle yaptım bayağı ilerledim şimdi akşamları sporumu yapıp sonra puzzle mı yapacağım cumaya kadar bitiririm inşallah iddiaya girdik eşimle

Sağol mortim bugün inşallah daha güzel olur herşey sıkı diyet moduna giriyorum haberin ola

Amman geç kaldın vayt normal diyet değil ha sıkı diyet moduna gir

Hatta rakip geberten pert eden yüzdesiyle ağlatan diyetlerin falanda vardır senin çekinme laaa koy ortaya hepsini koymazsan darılırım bi dahamı morti olucaz sanki

Rabbim sana ferahlık versin kuzum inşallah hayatının sonrasında bu sıkıntıların gider

gece 4:30 da yatınca gün bana aymadı
bi ara hiç yatmadan lesile yapayım dedim ama gece gece çok ses çeker diye yapmadım,

bugün nasıl biter bilmiyorum

size günaydın

Ben de 3 saat uyudum sadece ve sebepsiz uyuyamadim
@masumm pazartesi mesai en yoğun gün, gün biter mi ya

Gidebileceğin birileri kısmını bi çözmek lazım. izinmi sorun oluyo kimsemi yok?

Tabi ki bir daha morti oluruz balim bilmem ben benle morti olan 2 kilo vermeyi göze alıyor sen anladın mı

oo iddaa demek çok heyeçanlı o zaman çok çalışmalısın
sana güveniyorum yapacaksın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…