Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biz senle hiç morti olmadık demi sen benim vicdanlı haftalarima denk geldin demi aklıma yazayım seni de

İyi olmana sevindim canım seni böyle iyi görmek isteriz ve hep burada
Evetttt canım iş görür alana kadar...

Bu arada Pazar günü
2000 ip vardı.
400 point

Harikasın canım Fikrinde süper

Yazarken daha da dayanamadım kahvaltımı ettim kalktım sofra ortada idi zaten . Sonra topla et derken ...geçti vakit . uyku da gitti ... bir arkadaşım daha boşanıyormuş ..kaç oldu saymaları unuttum onunla görüştük ..

şimdi bi kahvemi aldım . az oturayım da , çorbam yok pişireyim öğlene .(yusuf hala öksürüyordu gitti okula artık ama )

Neye görte atıyorlar bilmiyorum ama herkesin hakkında hayırlısı olsun
şirketteki herkes , kadroya geçiyor mu peki
onu anlamadım ben

makbule nasıl iyi gelecekse öyle yapmalısın cnm
umarım herşey güzel olur senin için

şimdi bi kahvemi aldım . az oturayım da , çorbam yok pişireyim öğlene .(yusuf hala öksürüyordu gitti okula artık ama )

neden böyle oluyor yaa herkes boşanıyorr

hakkı olmayan durmasın zaten...herkesin hakkına girerek yerleşenler eeee gün gelir devran döner ...

ada şimdi gireceklerind eçok hak ettigni snamıyorum ya
okadar kpss kursuna gidip hazırlandı millet yerleşemedi
bizim binada iki kişi var daha 2 senelikler
kadro alacaklar buda pek adalet degil aslında

Tahammüller mi azaldı saygı mı karekterler mi bozuldu nedir bu kadar boşanmaya sebep Rabbim iyi etsin herkesi

ada şimdi gireceklerind eçok hak ettigni snamıyorum ya
okadar kpss kursuna gidip hazırlandı millet yerleşemedi
bizim binada iki kişi var daha 2 senelikler
kadro alacaklar buda pek adalet degil aslında
onların ihraç olma sebepleri başka canım soruyu nerden bulup çalıyorlarsa onlara hizmet ediyorlardı o yüzden ihraç olmalarına üzülmüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…