bilmiyorum ya sinirim çok bozuk cidden
Metre varmış o da olur.
Iple ölçünu al ipi metrede ölç..
Alamazsan eğer
Hıc ya gelenler gelmıstı Bı kendimi toparlayayım dedım iki gun surduGünaydın canım hoşgeldin nereye gitmiştin arada girince takip edemiyorum
Aa oda çok mantıklıTeşekkürler canım akşam bulamazsam unutursam öyle yapayım
Biz senle hiç morti olmadık demi sen benim vicdanlı haftalarima denk geldin demi aklıma yazayım seni deKuzu khk ile işten ihraç, görevden atiliyorlar
Ailen nerde canım, azıcık gitsen yanlarına çok mu uzaklar? Ama bazen bana da oluyor, umarim ferahlarsin. Azcik sarilsak iyi hisseder misinbi de öpeyim
Bonusss çok güldümmmmortin seni öldürmesin açlıktan
Biraz daha iyi balım sukur bakalım doktor ne diyecek cuma gunuCanım nasıl oldu Çocuğun
Ben suan iyiyim ama öğleden sonra biter pilim
Vallahi aydinlandim şaka değil aklıma gelmezdi. Böyle bi durumda kalırsam bilincimin altında dursun bu
Hıc ya gelenler gelmıstı Bı kendimi toparlayayım dedım iki gun surdu
Biraz daha iyi balım sukur bakalım doktor ne diyecek cuma gunu
İyi olmana sevindim canım seni böyle iyi görmek isteriz ve hep buradaBen bissuru mesaj yazdım bası gelmis sadece Soyle bi karar aldım kızlar yasaksız sekilde kontrollü ilerlemeye calısacagım kilo sımdılerde Önemli degil almayayım da boyle kalsın onu istiyorum sımdılerde amacım bu yeme ataklarını gecırmemek @eflalimNare83 Ausencia nehirnil111 yazmışsınız canlarım sagolun cok daha iyiyim cok sukur
Evetttt canım iş görür alana kadar...
Bu arada Pazar günü
2000 ip vardı.
400 point
Öldürmeyen acı güçlendirir inş süründürmesinde
Korkuyorum ya çok çıkarsam
Dun cocuklari gezdirdik gorumcemin. Bugunden duzenli bolgesel yapicagim kaptanim. Yediklerime de dikkat etmeye calisiyorumhmm
diyet zaten yok
spor da yok
hayırdır donna
kız zaten minnacıksın ne çoku
nefs in dediği gibide yapabilirsinde al bi mezura nolcak ki bulunsun lazım olur hem ölçmek daha kolay
hakkı olmayan durmasın zaten...herkesin hakkına girerek yerleşenler eeee gün gelir devran döner ...Pazartsi fena başladı
Sanırım bizim kurumdan ihraç haberleri var
Kuzu khk ile işten ihraç, görevden atiliyorlar
Ailen nerde canım, azıcık gitsen yanlarına çok mu uzaklar? Ama bazen bana da oluyor, umarim ferahlarsin. Azcik sarilsak iyi hisseder misinbi de öpeyim
Bonusss çok güldümmmmortin seni öldürmesin açlıktan
Ben bissuru mesaj yazdım bası gelmis sadece Soyle bi karar aldım kızlar yasaksız sekilde kontrollü ilerlemeye calısacagım kilo sımdılerde Önemli degil almayayım da boyle kalsın onu istiyorum sımdılerde amacım bu yeme ataklarını gecırmemek @eflalimNare83 Ausencia nehirnil111 yazmışsınız canlarım sagolun cok daha iyiyim cok sukur
Yazarken daha da dayanamadım kahvaltımı ettim kalktımsofra ortada idi zaten . Sonra topla et derken ...geçti vakit . uyku da gitti ... bir arkadaşım daha boşanıyormuş ..kaç oldu saymaları unuttum onunla görüştük ..
şimdi bi kahvemi aldım . az oturayım da , çorbam yok pişireyim öğlene .(yusuf hala öksürüyordu gitti okula artık ama )
hakkı olmayan durmasın zaten...herkesin hakkına girerek yerleşenler eeee gün gelir devran döner ...
Yazarken daha da dayanamadım kahvaltımı ettim kalktımsofra ortada idi zaten . Sonra topla et derken ...geçti vakit . uyku da gitti ... bir arkadaşım daha boşanıyormuş ..kaç oldu saymaları unuttum onunla görüştük ..
şimdi bi kahvemi aldım . az oturayım da , çorbam yok pişireyim öğlene .(yusuf hala öksürüyordu gitti okula artık ama )
onların ihraç olma sebepleri başka canım soruyu nerden bulup çalıyorlarsa onlara hizmet ediyorlardı o yüzden ihraç olmalarına üzülmüyorum...
ada şimdi gireceklerind eçok hak ettigni snamıyorum ya
okadar kpss kursuna gidip hazırlandı millet yerleşemedi
bizim binada iki kişi var daha 2 senelikler
kadro alacaklar buda pek adalet degil aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?