Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ekledim sporunu kuzum
senlen bizim vücut yapımız tıpkısının aynışı (oğlum küçükken öyle derdi de o geldi biranda aklıma , aynışı (aynısı))

7.takım bugün (temsili değil)
Aynışı evet
OF Bİ YERE YANLIŞ MAİL GİTTİ
AGZIMA EDECEKLER ŞİMDİ

YAAAA ÇOK SİNİRİM BOZULDU
Ayy çok kötü olmuş kuzum ya içerik çok mu sıkıntılı

Ekledim kaptanım

Nego gecmis olsun canim.Ya bak ne dicem gecen sende gordum galiba onlari cok güzel suplalar vardi.Onlardan yapip satsana sen gelir olur hem de kafan dagilir cikamiyom edemiyom diyosun madem.
Canım sayfam var da alan yok. Öyle gidip bir mağaza ile de anlaşma imkanım yok.

Biz senle hiç morti olmadık demi sen benim vicdanlı haftalarima denk geldin demi aklıma yazayım seni de

Ben senin hep şefkatli haline denk geldim
Nare83

Herkes kadroya geçmiyor kuzu, bazı gruplar geçecek bazıları kalacakmis ama bence büyük haksızlık, ben kpss için memur olmak için gece mi gunduzume katıp çalıştığım halde sözleşmeli atandim. Ilkokul mezunu personel devlet memuru olacak, içim bi tuhaf.. ben hayatı erteledim resmen üniversite kpss vs. Bilmiyorum

Ausencia arkadaşının boşanma sebebi benim evlenme sebebim yaslandigimda beraber oturup çay içip film izleyeceğim kocam olsun istedim

oyyy eflalim kuzum çok haklısın .. sadece 1 tane bile arkadaş çok çok iyi gelir eminim..
Sabah sporu 3 mil lesli yapildi ..ogle yürüyüş yaparim @MiuLego
harikasın beeeeeeeeeeeee
Listeye girmekten korkuyorum vayt aramızda kalsın miunun minnoş yüzünün altında cevavara dönüşmüş bir agnes var

@MiuLego sana laf eden bonuz kafalar utansın bee ben sana hastayım

Gunaydin geldım ben
hoş geldin makbuşşşş

Öldürmeyen acı güçlendirir inş süründürmesinde
haftaya kollarıma gel bekliyorum bebeeem
hakkı olmayan durmasın zaten...herkesin hakkına girerek yerleşenler eeee gün gelir devran döner ...
ada sadece bizim işyerinden çıkmasına üzülüyorum.. çok azdı şimdiye dek.. seviniyorduk en azından baya temiz kalmışız diye.. insanın içi bir garip oluyor ya.. aynı işyerinde çalışmışız onca zaman.. bir garip
Ben hala misafirlikteyim
Ama yemeye çok dikkat ettim
Zayiflamissin diyen insanlar
Bendeki hava
Karından kası yapicam diyerek hava atmam
Çok zevk aldım harika
Gunaydin
Güzel ülkemin güzel insanlari
deli
Cok haklısın. ben bu işten vaz mı geçsem ya. Mutsuzm ben . 2 çocuk annesi tombak geziyim ya
içmeyim doğru dedin demek daha kolaydı bu cevaptan
Bana da hedef koyalim mium. Cuma bildirim yapiyim sonra belirleyelim olur mu ki . Yarış severim iyi olur
olur bi pil alaydın bi tartılaydın
İnşallah balım cuma günü gideceğiz doktora i karar verecek ama öksürük krizleri azaldı bu bile yetiyor suan
geçmiş olsun kuzum yeniden
Cuma:...95,200

Pazartesi ara kontrol:...94,400
Fark:...-800 gr

@MiuLego

oy çok geçmiş olsun ada
kendini hafife alma yavrucum
gayet iyi menün kuzucum afiyet olsun şimdiden
sporumuz da tamam oh be

Lahana sarma??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…