OF Bİ YERE YANLIŞ MAİL GİTTİ
AGZIMA EDECEKLER ŞİMDİ
YAAAA ÇOK SİNİRİM BOZULDU
Sağol canımcok gecmis olsun canı
Ayyy tüh. İnşaallah çok sıkıntı olmazOF Bİ YERE YANLIŞ MAİL GİTTİ
AGZIMA EDECEKLER ŞİMDİ
Ekledim sporunu kuzumMerhaba Kızlar şimdiden menü paylaşayım dışına çıkmayım diye :)
@MiuLego
Kahvaltı öncesi
3 gün kurusu sıcak suyun içerisine koyup bekletip yedim
Kahvaltı 9:30
1 haşlanmış yumurta
5-6 dilim kaşar
6 dilim hindi füme
Ara 13:15
Bir avuç fıstık kabuklu
2 mandalina
Akşam 17 de yicem
2 kapaktan yoğurtlu kabak
Sporumu da yaptımnehirnil111
Leslie 3 : 42 dk son 3 dk oğlum kucağımda olduğu için yapamadım :)
Su 2,5 lt oldu şimdi 3.5-4 lt olur gün sonuna kadar
senlen bizim vücut yapımız tıpkısının aynışı (oğlum küçükken öyle derdi de o geldi biranda aklıma, aynışı (aynısı))
Aynışı evet
7.takım bugün (temsili değil)
Ayy çok kötü olmuş kuzum ya içerik çok mu sıkıntılıOF Bİ YERE YANLIŞ MAİL GİTTİ
AGZIMA EDECEKLER ŞİMDİ
kızlaaarrrrrrrrrrrbegum75 nehirnil111
baktım ben de @YaKaMoZz-z un geçen hafta 2 gün sporu varmış neden çıkarmışım ki sıfır puan gördüm sanırım o an.
Ultrastarlara alalım yakamozu kaptanın danehirnil111 canısı
offf gmailde olmayabilir ms Office de varsüresi doldu nasıl çekicem gmail baktım yok öyle bir seçenek
Canım sayfam var da alan yok. Öyle gidip bir mağaza ile de anlaşma imkanım yok.Nego gecmis olsun canim.Ya bak ne dicem gecen sende gordum galiba onlari cok güzel suplalar vardi.Onlardan yapip satsana sen gelir olur hem de kafan dagilir cikamiyom edemiyom diyosun madem.
Biz senle hiç morti olmadık demi sen benim vicdanlı haftalarima denk geldin demi aklıma yazayım seni de
oyyy eflalim kuzum çok haklısın .. sadece 1 tane bile arkadaş çok çok iyi gelir eminim..Ya sabah tekrar yatmıycam diyorum canım hiç kalkmak istemiyor, 7 den 8 e kadar dönüyorum yatakta. Eşime kahvaltı hazırlamıyorum artık, hem zaten geç kalıyor yapamıyor hem de ben her gün kahvaltı hazırladığım halde, çok kahvaltısız gittim dedi bana bir kere. Kendi yapmadığı için ben hazırlamadığım için değil! Adam defalarca kalk dediğim halde kalkmıyor bunun da sorumlusu beni tutuyor.
Güzelce de denedim , sert dille de, sitemle de. Ya tembel ev içinde adam resmen tembel. İşte karınca gibi biliyorum ama evde tam tersi.
Amaçsız olmak sabah niye kalkıyım ki demekten sıkıldım. Şükrederek kalkmak istiyorum ama yok yine sabah olmuş diyorumbir arkadaşım yok , gidip de bir yerde oturacağım gezeceğim. Her günüm aynı.
Sonra diyorum şükret iyi ki aynı ya kötü şeyler olsa ve günlerin tepetaklak olsa diye... yeminle kendi kendime konuşa konuşa sıyırdım.
İnsan kocası ile iki sohbet edemez mi ya . Yok iki zıt insanız.
Bu ev beni boğuyor. Artık temizlik yapmak bile mutlu etmiyor beni.
Bu saçma sapan bir iç döküştür, önemsemeyin.
Sabah sporu 3 mil lesli yapildi ..ogle yürüyüş yaparim@MiuLego
Listeye girmekten korkuyorum vayt aramızda kalsın miunun minnoş yüzünün altında cevavara dönüşmüş bir agnes var
@MiuLego sana laf eden bonuz kafalar utansın bee ben sana hastayım
hoş geldin makbuşşşşGunaydin geldım ben
Günaydınlarrr
haftaya kollarıma gel bekliyorum bebeeemÖldürmeyen acı güçlendirir inş süründürmesinde
ada sadece bizim işyerinden çıkmasına üzülüyorum.. çok azdı şimdiye dek.. seviniyorduk en azından baya temiz kalmışız diye.. insanın içi bir garip oluyor ya.. aynı işyerinde çalışmışız onca zaman.. bir gariphakkı olmayan durmasın zaten...herkesin hakkına girerek yerleşenler eeee gün gelir devran döner ...
deliBen hala misafirlikteyim
Ama yemeye çok dikkat ettim
Zayiflamissin diyen insanlar
Bendeki hava
Karından kası yapicam diyerek hava atmam
Çok zevk aldım harika
Gunaydin
Güzel ülkemin güzel insanlari
Cok haklısın.ben bu işten vaz mı geçsem ya. Mutsuzm ben . 2 çocuk annesi tombak geziyim ya
olur bi pil alaydın bi tartılaydınBana da hedef koyalim mium. Cuma bildirim yapiyim sonra belirleyelim olur mu ki . Yarış severim iyi olur
geçmiş olsun kuzum yenidenİnşallah balım cuma günü gideceğiz doktora i karar verecek ama öksürük krizleri azaldı bu bile yetiyor suan
oy çok geçmiş olsun adaevdekileri gönderdim kızımın sanki hafif bi ateşi vardı aklım kaldı göndermeyecektim ağladı gidecem diye öğretmeniyle konuştum ateşini ölçüp bilgi verecek bana ... yükselirse artık eşimin iş yeri yakın kreşe hemen gider alır getirir eve....
kendini hafife alma yavrucumSelam gençlik. Oglumun goz kontrolu vardi esim okuldan geldi bosluunda alelacele orayavgittik.geldik oglani uyuttum esi yedirdim yolladim uyanmazsa sipam ara ogun yapcam inşallah. Bi suru de isim var.
Bu arada ben @Whiteblacklife ile aybi spor grubundaymisim.Bu hatunun oldugu yerde ben nasil üst gruba çıkayım. Itiraz ediyorum sayin hakim.
gayet iyi menün kuzucum afiyet olsun şimdidenMerhaba Kızlar şimdiden menü paylaşayım dışına çıkmayım diye :)
@MiuLego
Kahvaltı öncesi
3 gün kurusu sıcak suyun içerisine koyup bekletip yedim
Kahvaltı 9:30
1 haşlanmış yumurta
5-6 dilim kaşar
6 dilim hindi füme
Ara 13:15
Bir avuç fıstık kabuklu
2 mandalina
Akşam 17 de yicem
2 kapaktan yoğurtlu kabak
Sporumu da yaptımnehirnil111
Leslie 3 : 42 dk son 3 dk oğlum kucağımda olduğu için yapamadım :)
Su 2,5 lt oldu şimdi 3.5-4 lt olur gün sonuna kadar
Lahana sarma??oyyy eflalim kuzum çok haklısın .. sadece 1 tane bile arkadaş çok çok iyi gelir eminim..
harikasın beeeeeeeeeeeee
hoş geldin makbuşşşş
haftaya kollarıma gel bekliyorum bebeeem
ada sadece bizim işyerinden çıkmasına üzülüyorum.. çok azdı şimdiye dek.. seviniyorduk en azından baya temiz kalmışız diye.. insanın içi bir garip oluyor ya.. aynı işyerinde çalışmışız onca zaman.. bir garip
deli
içmeyim doğru dedin demek daha kolaydı bu cevaptan
olur bi pil alaydın bi tartılaydın
geçmiş olsun kuzum yeniden
oy çok geçmiş olsun ada
kendini hafife alma yavrucum
gayet iyi menün kuzucum afiyet olsun şimdiden
sporumuz da tamam oh be
Ekledim kaptanım
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa as-laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaLahana sarma??
Tüh belki o sevinçle arada kaynatırım dediydimaslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa as-laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tüh belki o sevinçle arada kaynatırım dediydim
uykusuzluk vurdu banumgitti valla baya papaz olacagım birşeydi
yani bir firmanın maili başka bir firmaya gitti
vardı bugünde bi gudubetlik ne yapacam bilmiyroum
pikitüm o eksiyi fazlasıyla geri alırsın asla didim esmer bombam ve kataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa didim hattayemesen ölmezsin sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?