geçmiş olsun eflalSiyatiğim hortladısağ kalça iptal. İkinci hamilelikte başlamıştı o zaman adım atamıyordum, doktor mecburen kas gevşetici vermişti krem. Son kullanma tarihi geçmiş kremin
Geçmiş olsun kuzum yorma kendiniSiyatiğim hortladısağ kalça iptal. İkinci hamilelikte başlamıştı o zaman adım atamıyordum, doktor mecburen kas gevşetici vermişti krem. Son kullanma tarihi geçmiş kremin
Kim gidecek bu soğuktageçmiş olsun eflal
tarihi geçmişse kullanma sağlık ocağında yazdır bugün,boşuna ağrı çekme
ayy daktırım az önce arkadaşa dedim bi battaniye olsada kıvrılıversem diyemmmm hayal ediyorum çıtır çıtır yanan bi şömine sıcacık bir ev üstümde battaniye derinnnn bi uykudayım.
Sağol canım temizliğe giriştim ya, halıları hep kaldırdım birdeGeçmiş olsun kuzum yorma kendini
Sanırım bacak arana gelmeden 2-3 parmak üstü gibiNasıl tarif etsem kitam ortadan ölçüyorum
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahSiyatiğim hortladısağ kalça iptal. İkinci hamilelikte başlamıştı o zaman adım atamıyordum, doktor mecburen kas gevşetici vermişti krem. Son kullanma tarihi geçmiş kremin
Aynen en çıkıntılı yerSanırım bacak arana gelmeden 2-3 parmak üstü gibi
Sağol canım aminGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Benim en çıkıntılı yerim bacak arama denk geliyor ama biliyor musun üst kısmı daha incedirAynen en çıkıntılı yer
Oyle bir tanidik var sıkıldim deyip bosadi adami 2cocukla simdi sürünüyor ama son pismanlik ustelik adam.seni seviyorum diye cok yalvarmis ama ne umuyorsa bulamadi sadece cocuklarinin nefreti kaldiay banuuu kusura bakma saftirik diyesim geldi yaaaa enişteye , sana dediği lafa bak .... cidden tilki bi adam konuşmaz böyle ... demek harbi saflık var . ne mutlu sana
Haklarında , hakkınızda hayırlısı olsun miu.
bende 2 tamamdı da , level 3
kabak yoğurt günü kapatırsan , akşam mutfağa gireceğini yazmıştım sana
yani bu evliliği biliyorum , arkadaşımın şımarıklığı sadece ... sıkılmış ... her gece bungge jumping yapıp , türlü türlü partilere katılıyoruz çünkü hepimiz ya .... 18 sene evlilik ... sıkılmış adamdan ... işinde gücünde ..kendi de biliyor zaten kötüleyemiyor eşini ama öyle akşam olup tv başında ev arkadaşı gibi film izlemekten sıkılmışmış
Yine kendini herkül sanan kadın vakası ,aynı benSağol canım temizliğe giriştim ya, halıları hep kaldırdım birde
Cok gecmis olsun canim insallah gecer giderBiraz daha iyi balım sukur bakalım doktor ne diyecek cuma gunu
Hosbuldum
Gördüm Makbulee o zaman tekrarrr hoşgeldin yeter zaten 2 gün
Sagolun kizlar daha iyi olacak insallahİyi olmana sevindim canım seni böyle iyi görmek isteriz ve hep burada
Harikasın canımFikrinde süper
Insallah oturturum bu sefer ya
Neye görte atıyorlar bilmiyorum ama herkesin hakkında hayırlısı olsun
şirketteki herkes , kadroya geçiyor mu peki
onu anlamadım ben
makbule nasıl iyi gelecekse öyle yapmalısın cnm
umarım herşey güzel olur senin için
neden böyle oluyor yaa herkes boşanıyorr
cok gecmis olsun canımSiyatiğim hortladısağ kalça iptal. İkinci hamilelikte başlamıştı o zaman adım atamıyordum, doktor mecburen kas gevşetici vermişti krem. Son kullanma tarihi geçmiş kremin
benimde öyle işte o yüzden ölçü yeri bir türlü tutmuyorBenim en çıkıntılı yerim bacak arama denk geliyor ama biliyor musun üst kısmı daha incedir
Bence baseni ölçüyorum ya da basen neresi bilemedimbenimde öyle işte o yüzden ölçü yeri bir türlü tutmuyor
Aynen benimde en geniş kısmı burası yani basende kalça da aynı şey biz orayı ölçüyoruz doğruyuz
bak 3 numara basen bizimki gibi en geniş olan kısım ölçüsü nilişkom
aynen kuzum bu ölçü tam bana göre en geniş yerim 3 numaradaki gibi ölçülecek olan yerAynen benimde en geniş kısmı burası yani basende kalça da aynı şey biz orayı ölçüyoruz doğruyuzBiraz üst kısım bayağı fark var çünkü
Hadi bakalim aksam.menu gorecegizAntepia27 spor gorecegiz doktor tavsiyesi gorecegiz sonuc gorecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?