- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
benim oğlum ilk okula başladığında hiç sevmedi okulu zamanla alışır ortaokulda alışır lisede alışır diye diye avuttum kendimi,lise son oldu hala sevmiyo
istikrarlı çocuk ama
hahahahbenimkide çok seviyor okul manyağı inşallah böyle devam eder diyoruz.... etkinlik manyağı bıraksam kitabı bitirecek hergün 6 sayfa yapıyoruz doymuyor anne biraz daha yapalım diyor .... ayyy kızım yeter git oyuncaklarınla oyna diyorum ...şimdiden sıkılsında istemiyorum ama istiyor ....
Bizim evde eczane şuan ne ararsan var abla yok iyilesmedilerHala geçmidimi vaytım.
Bizim evde revire döndü
Maşallah geçen haftaki odemler yeni gitmis
gitti valla baya papaz olacagım birşeydi
yani bir firmanın maili başka bir firmaya gitti
vardı bugünde bi gudubetlik ne yapacam bilmiyroum
Geçmiş olsun ada inşallah çıkmaz ateşievdekileri gönderdim kızımın sanki hafif bi ateşi vardı aklım kaldı göndermeyecektim ağladı gidecem diye öğretmeniyle konuştum ateşini ölçüp bilgi verecek bana ... yükselirse artık eşimin iş yeri yakın kreşe hemen gider alır getirir eve....
@MiuLegobegum75 menüm belli dışında çıkmam çıkamam zati
Sabah; 07:40 - 1 kupadan az süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kaseden az mercimek çorbası + yarım porsiyon bezelye yemeği
Ara; 12:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 15:30- 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon ıspanak yemeği + 1 kase yoğurt + 1 ad.mandalina
oooo çok iyi nilişkommmm@MiuLegobegum75 menüm belli dışında çıkmam çıkamam zati
Sabah; 07:40 - 1 kupadan az süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kaseden az mercimek çorbası + yarım porsiyon bezelye yemeği
Ara; 12:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 15:30- 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon ıspanak yemeği + 1 kase yoğurt + 1 ad.mandalina
aferin benim kuzuma yesen nolucuk 10 dk lık tat 10 günlük pişmanlıkGidim sarim gelim.memiklerim şişerse sebep sensin
önce sarma sarcam sonra spor yapcam bugün bölgesel de yapim bakalım nası bişeymiş.HAde kaçtım
O bu ara spor yapmıyor fazla çıkarsın üst gruba daha 505 point var onun sen onu sollarsinSelam gençlik. Oglumun goz kontrolu vardi esim okuldan geldi bosluunda alelacele orayavgittik.geldik oglani uyuttum esi yedirdim yolladim uyanmazsa sipam ara ogun yapcam inşallah. Bi suru de isim var.
Bu arada benWhiteblacklife ile aybi spor grubundaymisim.Bu hatunun oldugu yerde ben nasil üst gruba çıkayım. Itiraz ediyorum sayin hakim.
CocoChanelmademoiselle 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ekim / 6,1
Kasım / 3
Aralık / 3,3
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 12,4 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (539. Etap) ( 65,0 )
Bitiş Kilosu (549. Etap) ( 52,6 )
Verilen Toplam Kilo ( 12,4 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 19,08% )
Toplam Süre ( 11 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,73% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.127 )
Yorum : Sevgili CocoChanelmademoiselle 28 Eylül 2017 (539. Etap) ve 65 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 22 Aralık 2017 (549. Etap) tarihinde toplam 12,4 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 52 dir. Hedefini % 95 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Geçmiş olsun canimSiyatiğim hortladısağ kalça iptal. İkinci hamilelikte başlamıştı o zaman adım atamıyordum, doktor mecburen kas gevşetici vermişti krem. Son kullanma tarihi geçmiş kremin
Sen nasıl oldun yavrun nasılCok gecmis olsun canim insallah gecer gider
Hosbuldum
Sagolun kizlar daha iyi olacak insallah
Insallah oturturum bu sefer ya
cok gecmis olsun canım
Çıkmayacağım kuzum akşam jillian yaparsam tamamdırafiyet olsun kuzum,menü dışına çıkmazsan gayet güzel
oooo çok iyi nilişkommmm
afiyet olsun
akşam yemeği olmasına ayrı sevindim
aferin benim kuzuma yesen nolucuk 10 dk lık tat 10 günlük pişmanlık
Sağol canımGeçmiş olsun canim
hoşbuldum canım.ama birtürlü tam gelemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?