Oyle bir tanidik var sıkıldim deyip bosadi adami 2cocukla simdi sürünüyor ama son pismanlik ustelik adam.seni seviyorum diye cok yalvarmis ama ne umuyorsa bulamadi sadece cocuklarinin nefreti kaldi
Benimde öyle en geniş yerim orasıaynen kuzum bu ölçü tam bana göre en geniş yerim 3 numaradaki gibi ölçülecek olan yer
Evet bunda bacak arasının bir kaç parmak üzerinde kalıyor en geniş yer ama bende de önceki gibi bacak aramın başladığı yer en geniş yerim
mesela bundada en geniş kısmı vermiş ama biraz daha yukarıda geniş yer
bizdeki geniş yer bundan daha aşağıda deminki fotoda olan gibi
Ne demek kuzucumOmuzları eşime aldırmam gerekir ama diğerlerini alırım kaptanım anlaşıldı çok sağol
Yanıbaşına ilişeyim mi daktırımmmmm hayal ediyorum çıtır çıtır yanan bi şömine sıcacık bir ev üstümde battaniye derinnnn bi uykudayım.
Benimde öyle en geniş yerim orası
Evet bunda bacak arasının bir kaç parmak üzerinde kalıyor en geniş yer ama bende de önceki gibi bacak aramın başladığı yer en geniş yerim
Ne demek kuzucum
Yanıbaşına ilişeyim mi daktırım
Anam geçmiş olsunnnSiyatiğim hortladısağ kalça iptal. İkinci hamilelikte başlamıştı o zaman adım atamıyordum, doktor mecburen kas gevşetici vermişti krem. Son kullanma tarihi geçmiş kremin
Aynısı
7.takım bugün (temsili değil)
Sıkılmaz ada merak etme, nasıl başlarsa öyle gidiyor, benimki hala sever etkinlik kitabı.hahahahbenimkide çok seviyor okul manyağı inşallah böyle devam eder diyoruz.... etkinlik manyağı bıraksam kitabı bitirecek hergün 6 sayfa yapıyoruz doymuyor anne biraz daha yapalım diyor .... ayyy kızım yeter git oyuncaklarınla oyna diyorum ...şimdiden sıkılsında istemiyorum ama istiyor ....
Spor tetikler mi bilmiyorum da canım 4 yıla yakındır var bende oluyor ara araAnam geçmiş olsunnn
Isınmadan mı spor yapıyosun neden öyle oldu acaba
geri çekemiyor musun banu.. karşı taraf okumadıysa geri çek hemen yapabiliyorsun öyleOF Bİ YERE YANLIŞ MAİL GİTTİ
AGZIMA EDECEKLER ŞİMDİ
YAAAA ÇOK SİNİRİM BOZULDU
korkunun ecele faydası yok ya da eceye
geri çekemiyor musun banu.. karşı taraf okumadıysa geri çek hemen yapabiliyorsun öyle
Al işte ben burda odunun biri yüzünden acı çekeyim, her gün zehir olsun zerre pişmanlık duymasın, böylelerine de rahat batsınOyle bir tanidik var sıkıldim deyip bosadi adami 2cocukla simdi sürünüyor ama son pismanlik ustelik adam.seni seviyorum diye cok yalvarmis ama ne umuyorsa bulamadi sadece cocuklarinin nefreti kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?