Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy yok bizde ayrı takiliriz, benim kız grubum onun erkek grubu var. Bence de arada sırada olmalı ama yine de benimki beni gonullemek için temizlik ya da yemek yapıyor, işime de geliyor ses cikarmiyorum

aynen yaa
istediign bir şey varmı diyo bana sanki evdeyim bende he var telim bozuk bana bi galasksi s7 al canım dedim

Bize de yurt dışından bol lezzetli cislar geldi mutfakta bakışıyoruz

ay yiyorum şu an :)) çok aklımda idi tüm gün .... bir de yulaf ezmesi eklemem gerekti menülere lif lazım ...

bugün tartıldım ... eksi meksi yok ama artıda yok kilo vermek isteyen de yok zaten ....

amaaaaaan iyi eli boş gelmiş , moskovadan rus hatun getirseydi ya Allah muhafaza

isotla kahve iyimiş ... almanyadan geleni ver çocuklara

he kız bende onu dedimmm
ya hatun getireydi ,

menegiç kahvesine baktımda arada içilir sanırım şekeriz zaten

alamanyadan geleni bebeler yeeerr

Yaaa zaten gece aciktikca sana dalacam dedim bana uyar diyor, geri de basmıyor karadenizin yiğidi sonra ben geri bastım tirsmis olabilirim

ay yiyorum şu an :)) çok aklımda idi tüm gün .... bir de yulaf ezmesi eklemem gerekti menülere lif lazım ...

bugün tartıldım ... eksi meksi yok ama artıda yok kilo vermek isteyen de yok zaten ....

hepfit
Selaaaamm yaşıyorum hala, dün christmas yemeği vardı eşimin sülalesiyle, bugün de çekirdek ailesiyle var, annesinin evindeyiz o yüzden pek sesim çıkmıyor, bir de çok fena sınanıyorum,burda christmas demek tatlı kek pasta demek ,sedece yılın bu zamanında yapılan tatlılar falan,masada abartısız 40 çeşit tatlı var, accık tatlarına bakıyorum (bir yudumdan dazla yemedim hiçbirşeyden)menü yazmaya utandım

he kız bende onu dedimmm
ya hatun getireydi ,

benim eşimde görüşür asker arkadaşları ile biri geldi hatta eşi ile bizde tanışmıştık , İstanbuldalar ...

Güzel ya , o anıları çok yer etmiş belli içlerinde ...

he kız bende onu dedimmm
ya hatun getireydi ,

Ayyy o çok yağlı bi kahve ve sütle daha içilebilir oluyor, sade sevmezsen aklında bulunsun. Ben sevemedim onu

benim eşimde görüşür asker arkadaşları ile biri geldi hatta eşi ile bizde tanışmıştık , İstanbuldalar ...

Güzel ya , o anıları çok yer etmiş belli içlerinde ...

biride kuaförmüş bende gidcem ona valla
dip boya, keism mesim iyiyse sürekli giderim
neden olmasın

Bebeğinizdeki büyüme atağı, aynı şekilde sizde de gözleniyor.

@MiuLego bak ne yazıyor takvimim de büyüme atağı geçiriyorum ben

ay Yusuf geldi aklıma şunu yazınca ... hani biz değnekle umay villa detokslarına sarmıştık ya ... bi yemek acayip lezzetli idi .. annecim sende ister misin koyayım mı biraz dedim bi akşam

Anneeeee ben büyüme evresinde bi çocuğum daha detoks yapmamam demişti

Sabah10:30(ceviz suyu)
1.5 dilim kepek ekmeği
1 yumurta haşlanmış
Yarım kk peynir
3 dilim kaşar
Cherry dom sal

Öğlen yok

Akşam18:00
Et haşlaması
Yeşil turp roka yeşil soğan
Bir dili kepek ekmeği

Yatmadan önce limonlu biberli yoğurt

Su:2.50 lt
Spor:30 dk egzersiz
30 dk leslie 2 mil

Yatmadan önce yine spor yapmayı düşünüyorum inş yaparsam bildirim yaparım @MiuLego begum75

Sesin çıkmayınca tahmin ettim zaten

şimdi tozunu yapmışlar cnm
öle yag gibi kavanoz içinde degil

Benimki de öyleydi, çekilmiş hali ama yine de sevemedim

Aklını mincirarak severim onun ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…