Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

miu o ucundan tadına baktıklarını okuyunca üzerinde nasıl bir performans sergileyecek acaba diye derin düşüncelere gark oldum şu an
Hahhaa ya Kızlar gerçekten çok abartmıyorum ,bir de burda tüm tatlılara tarçın serpiyorlar, o da aşermeyi dizginliyor :)

amaaaaaan iyi eli boş gelmiş , moskovadan rus hatun getirseydi ya Allah muhafaza

isotla kahve iyimiş ... almanyadan geleni ver çocuklara
Ben de aynısını demek icin alintilamistim valla

Benim de burdaki okuldaki arladaslar bursaya gideceklermis gitmeye gunubirlik aradilar sen de gel diye.esim de ben bakarim cocuga git dedi.ama istediğimden emin degilim. Cok yakin bi yer degil ki.bi de muhtemelen sabahin körü cikip gece gelecekler.esim bile olsa o kadar uzun birakamam cocugu.

Hahhaa ya Kızlar gerçekten çok abartmıyorum ,bir de burda tüm tatlılara tarçın serpiyorlar, o da aşermeyi dizginliyor :)
Kandırma kendini

İyi gündeee ve kötü gündeee kilolar gidene kadar mortin olmayı kabul ettim ben de, sizi de göriciizzz bayramlarda yılbaşında, bayramda o tatlılar dize göz kırparken ben de dizginlicem sizi

Ben tatlı sevmem tuzlu aliyim

Bir de bugün yaptığım 3 mil Leslie bacıyı da ekleyeyim belki sopa daha az gelir bana doğru
hepfit

Kuzu spor kaptanını etiketle de araya kaynamasin

25 aralık menüsü

Kahvaltı : Tost makinesinde yumurtalı ekmek 2 dilim, peynir, 7 zeytin, domates, yeşillik

Öğlen : 1 tabak kuru fasulye, 2 kaşık yoğurt, marul salatası

Ara : Kuru kayısı

Akşam : 1 tabak brokoli yemeği, 2 kaşık yoğurt

Su: 2.5 litre
Spor : Henüz yapamadım, baş ağrım tuttu

@MiuLego

benim eşimde görüşür asker arkadaşları ile biri geldi hatta eşi ile bizde tanışmıştık , İstanbuldalar ...

Güzel ya , o anıları çok yer etmiş belli içlerinde ...
Benim esimin hic askerlik arkadaşı yok o askerdeyken biz bol bol telefonla konuşurduk heralde hic arkadas edinemedi

Fava ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…