Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy ahu üst üste gelmiş, yarın bugünü telafi etsin inşallah

Kuzu nerden hangi markayı alıyorsun? 1 paket aldim (15 kg) ama 1 paket daha alabilirim, kışın bol bırakıyoruz çabuk bitiyor
migroslarda kuzucum.. ben 10 paket falan alıcam inşallah.. bi gönüllü grubu var benim de yardım ettiğim az da olsa.. onlara bağışlıcam.. 500 küsür sokak köpeğine bakıyorlar ankarada çok muhtaçlar yardıma

haklısınız kaptaniçem bacaklar kalın onda simitler var çıkmış dışarı ben daha sıkıyım ona göre yani bende pek fazla sayılmam da işte

Evet kas var ama tırt. Koldan destek alıp havada yan makas durup alttaki ayağı indirip kaldırıyon çok zor yaa.
o zor harekettir ama pınarım
cahillik başa bela büşra.. kaslar dıştan sıkılaşmaz çalışarak sıkılaşır .. yazık onca tv programı vs var izlemiyor mu ya nasıl bu kadar cahil kalınır

ödev bitirme mutluluğu diye bişey oldu bende

etkisi harika çok zevk alıyorum

Ayyy çok sevindim canım çok yoruldun rahatlamamissindir

Yok kaptanim iyiyim tokum psikojim iyicok şükür i sıkıntım geçti çok şükür
30 dk yurudum şimdi birazdan osesi izlerken lesli yapicam inşallah

Benimde sporsuz gunde 3 ogun diyetle kilo veren arkadaşlarım var hatta cocuklari kucuk onlarla ogle uykusuna bile yatiyor.. yata yata kilo verdi

Benimde sporsuz gunde 3 ogun diyetle kilo veren arkadaşlarım var hatta cocuklari kucuk onlarla ogle uykusuna bile yatiyor.. yata yata kilo verdi
metabolizmayla da ilgili tabi.. herkesin farklı..

benim de spor yapıp diyet yapıp artı gelen arkadaşım var ya la

Burdayim
Küçük kız rahatsız onunla ugrasiyorum

Geçmiş olsun

Kolay gelsin canım

Ilk hafta normal ya az bile vermiş, ilk hafta 3 kilo gitti benim de şimdi gram gram gidiyir

Gölbaşı mi canım? Ben de golbasina gönderiyorum arada (temiz mama uygundu ama fiyatı artti) toptan mama falan adresi verirsen direk gönderiyor. Ben internetten alıyorum araç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…