aynen canım ama spor yok hayret ediyomÖdem muhtemelen. İlk haftası mı?
Ayy cigerci oldummmm bu arada 36 yildir yemediğim cigeri 3 aydir yiyorummmm
gene adana ciğer gömmüşsün :)
afiyet olsun tertemiz menü
minicik ısırık lavaş kadar minicik sopaladım seni
spor şahane kuzum
migroslarda kuzucum.. ben 10 paket falan alıcam inşallah.. bi gönüllü grubu var benim de yardım ettiğim az da olsa.. onlara bağışlıcam.. 500 küsür sokak köpeğine bakıyorlar ankaradaAyyy ahu üst üste gelmiş, yarın bugünü telafi etsin inşallah
Kuzu nerden hangi markayı alıyorsun? 1 paket aldim (15 kg) ama 1 paket daha alabilirim, kışın bol bırakıyoruz çabuk bitiyor
aaaaaaaaaaaaaaAyy cigerci oldummmm bu arada 36 yildir yemediğim cigeri 3 aydir yiyorummmm
haklısınız kaptaniçem bacaklar kalın onda simitler var çıkmış dışarı ben daha sıkıyım ona göre yani bende pek fazla sayılmam da iştesallamıyordur büşracım
ilk haftalar hemen gider kilo
istediği kilo versin bu şekilde..
senin 60 kilon ile onun 60 kilosu arasında en az 10 kilo fark olacak görünüşte..
yağ yüzdeniz kas yüzdeniz tamamen farklı olacak.. giydiğinizin yakışma drumu tamamen farklı olacak..
yani kilo vermek zor değil.. sağlıklı kilo vermek önemli kuzum..
sen sürekli bişeyler ye.. kan şekerin hep tavan-taban yapsın.. kilo ver ama.. ee ne anladım al çıktı sana insülin direnci vs.. o kilo gene gelecek..
falan filan.. boşver .. ben bişey dyim mi haftada 500 dahi harika bir rkam liste olmasa.. ama sporla ve liste ile 1-1.5 harika eksiler..
Hızlı verirse biyerden sonra duracak o süreç. Zamana yaymak en iyisi. Sporsuz dediğin gibi sarkacak. Kremle vs nereye kadar geçici bir süreç bu.aynen canım ama spor yok hayret ediyom
o zor harekettir ama pınarımEvet kas var ama tırt. Koldan destek alıp havada yan makas durup alttaki ayağı indirip kaldırıyon çok zor yaa.
cahillik başa bela büşra.. kaslar dıştan sıkılaşmaz çalışarak sıkılaşır .. yazık onca tv programı vs var izlemiyor mu ya nasıl bu kadar cahil kalınırSen diyom spor yapmıyon mu yok ya gerek yok bence dedi bende yapıştırdım cevabı canım spor yapmazsan her tarafın salkar sıkılaşmaz dedim krem almışda sıkılaştırma onla sıkılaşacağını sanıyo tek
Ben hem leslie hem burası hem tv :))ay nasıl özlemişim yahu
herkes çukurda y ada eş çocuk aile saadeti ev işlerinde
ben kalbinizde ama dimi
haklısınız kaptaniçem bacaklar kalın onda simitler var çıkmış dışarı ben daha sıkıyım ona göre yani bende pek fazla sayılmam da işte
Vur deyince öldürmüşüm yanio zor harekettir ama pınarım
cahillik başa bela büşra.. kaslar dıştan sıkılaşmaz çalışarak sıkılaşır .. yazık onca tv programı vs var izlemiyor mu ya nasıl bu kadar cahil kalınır
Ben hem leslie hem burası hem tv :))
senin bu haşinliğinin hastasıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmVur deyince öldürmüşüm yani
Yapamadım zaten
Aynenooooooooooo ciddi misin helal
ödev bitirme mutluluğu diye bişey oldu bende
etkisi harika çok zevk alıyorum
akşam mutfağa dalacak mısın yine? ona göre yorumlayayım
neyse yorumlayım da ağzına lokma koyarsan kalbim acısın tamam mı
kırmızılı yerleri özellikle sevdim çünkü ödem atacaksın dün neler yediysen artık gitmeli onlar vücuttan değil mi?
avakado harika.. menü genel anlamda güzel.. sabahki 1 dilim ekmeği de sevdim.. 3 dilim asla olmamalı cumaya kadar kaçamağın var çünkü!
spor yok mu bugün?
Benimde sporsuz gunde 3 ogun diyetle kilo veren arkadaşlarım var hatta cocuklari kucuk onlarla ogle uykusuna bile yatiyor.. yata yata kilo verdiŞimdi arkadaşımızın hanımı var 21 yaşında kilolu biraz diyetisyene gidiyo emzikli diyet listesine baktım toplam 4 dilim ekmek yazmış günlük işte ara öğünü yeşil mercimek bir kaşık öğlen yemeği var çırba türü bu kız geçen hafta 68.5 tu bir haftada 66.0 olmuş güya bilmiyorum nasıl beceriyo spor yapmıyormuş sordum da bana sallıyo gibime geldi biz daha az yioz ve spor yapıoz 1.5 kilo haftada o hem yiyo hem spor yapmıyo ekstra bi zayıflama ilacıda almıyımuş anlamadım ama sallıo büyük ihtimal
rahatlamadım 1 tane daha ödev var o da bitince rahatlayacağım kuzum:)Ayyy çok sevindim canım çok yoruldun rahatlamamissindir
Yok kaptanim iyiyim tokum psikojim iyicok şükür i sıkıntım geçti çok şükür
30 dk yurudum şimdi birazdan osesi izlerken lesli yapicam inşallah
metabolizmayla da ilgili tabi.. herkesin farklı..Benimde sporsuz gunde 3 ogun diyetle kilo veren arkadaşlarım var hatta cocuklari kucuk onlarla ogle uykusuna bile yatiyor.. yata yata kilo verdi
Burdayim
Küçük kız rahatsız onunla ugrasiyorum
bu akşam son ödevime odaklanıcam cuma olmadan bitiricem inşallah kızlar..
sonra muş'ta bi kongrey varmış oraya 2 tane bildiri hazırlamam lazım
ve makale yayınları var bekleyen üzerinde çooook çalışmam lazım
bir de okula proje başlatıyoruz onunla ilgilenmem lazım
o kadar çok çalışmam lazım ki
enerji versin Rabbim
Şimdi arkadaşımızın hanımı var 21 yaşında kilolu biraz diyetisyene gidiyo emzikli diyet listesine baktım toplam 4 dilim ekmek yazmış günlük işte ara öğünü yeşil mercimek bir kaşık öğlen yemeği var çırba türü bu kız geçen hafta 68.5 tu bir haftada 66.0 olmuş güya bilmiyorum nasıl beceriyo spor yapmıyormuş sordum da bana sallıyo gibime geldi biz daha az yioz ve spor yapıoz 1.5 kilo haftada o hem yiyo hem spor yapmıyo ekstra bi zayıflama ilacıda almıyımuş anlamadım ama sallıo büyük ihtimal
migroslarda kuzucum.. ben 10 paket falan alıcam inşallah.. bi gönüllü grubu var benim de yardım ettiğim az da olsa.. onlara bağışlıcam.. 500 küsür sokak köpeğine bakıyorlar ankaradaçok muhtaçlar yardıma
Çok pis haşin kadınımdırsenin bu haşinliğinin hastasıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zayıflayınca geçeceğini saniyo galibaiç yağlanması var bi de bunun.. spor yapmayıp yağ yakmayınca o iç yağlanmayı ne yapacak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?