- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Baba filmini seyretmis miydin eger onu begendiysen turk versiyoonu sevdiysen cukuru da seversinYaa bendemi başlasam bu çukur dizisine mafya falan gibi geldi pek tarzım değil ama çok bahsetti iz badliyatim olmazssa
Günaydın canım bende level 1 ile başladım onlar daha acı verici sanırımGunaydin 7.takıma
Gayfemi yudumlayip acı cekmeye gidiyom
Level 2
Ayyy noluyor ne kızı ne doğumu
Ahahha kuzum bir an yok artık ne zaman ne oldu hangi kafayla yazıyordum takıma neyi kaçırdım dedimHayırlı sabahlar 7.takım
Günaydınlaaaaaaaaar
En mutlusundan sabahlar
Sen çukuru bıraksan da çukur seni bırakmazBaba filmini seyretmis miydin eger onu begendiysen turk versiyoonu sevdiysen cukuru da seversin
Günaydın canım bende level 1 ile başladım onlar daha acı verici sanırımnamıssız çok yakıyor bacacıklarımı narin kalçamı
Ahahha kuzum bir an yok artık ne zaman ne oldu hangi kafayla yazıyordum takıma neyi kaçırdım dedimHayırlı sabahlar
Günaydın güzel anne sabah sabah bu kadar mutlu nasıl olunur
Nerdeeee evlat kahvaltı bekler benden:)Yatsak mı geri acaba?
29 dk anca yapabildim siyatik zorladısenin renkli menünü ben yirim ulaaa
bugün güzel menü olmuş eflalim afiyet olsun kuzum
sporu yap ama litfen ev temizledin ettin kendini de ihmal etme yap sporunu
bi de geçmiş olsun
bi de öpücük
Benim evlat akşam yatmaz sabah kalkmaz cinsinden ,en az 11 e kadar yatarNerdeeee evlat kahvaltı bekler benden:)
Burdayım
Hafta sonu giremiyorum fazla nete yoğun oluyorum.
Dün de hastaneye gittim.Meme USGyi Şubat ayına gün vermişlerdi,tırstım biraz bekleyemedim ,başka yerde çektirdim,Allah a şükür temiz dedi dr.Çoğu kadında olur ,Mayısta tekrar çektir dedi,bayağı rahatladım.Oğlum da evdeydi dün,biraz çukur izledik
Çok şükür canım sevindim temiz çıkmasınaBurdayım
Hafta sonu giremiyorum fazla nete yoğun oluyorum.
Dün de hastaneye gittim.Meme USGyi Şubat ayına gün vermişlerdi,tırstım biraz bekleyemedim ,başka yerde çektirdim,Allah a şükür temiz dedi dr.Çoğu kadında olur ,Mayısta tekrar çektir dedi,bayağı rahatladım.Oğlum da evdeydi dün,biraz çukur izledik
Ne ideal bir evlat o öyleBenim evlat akşam yatmazsabah kalkmaz cinsinden ,en az 11 e kadar yatar
Ondan mutlusun tabi başka türlü bu saatte imkanı yokYatağın içinden yazıyorsan
Hele ne kadar yanlış olduğunu bilsek te ,internetten araştırma yapıyoruz,malum internet herkesi malum hastalık sahibi yapıyorÇok şükür canım sevindim temiz çıkmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?