- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Canım sıkılastirma kremini kullanmadan önce mutlaka ama mutlaka doktora sormak gerekli emziren anneler icinSen diyom spor yapmıyon mu yok ya gerek yok bence dedi bende yapıştırdım cevabı canım spor yapmazsan her tarafın salkar sıkılaşmaz dedim krem almışda sıkılaştırma onla sıkılaşacağını sanıyo tek
ayy tatlığına şunun ya miyşum dikkat et nasıl olmuş kolun öle
öyle kafasına göre uyguluyor işte vaytımCanım sıkılastirma kremini kullanmadan önce mutlaka ama mutlaka doktora sormak gerekli emziren anneler icin
Çok işsizimAy iki saattir stalklamadığım kimse kalmadıelektrik gitti de kurtuldum. Öfff
Stalk yerine Türkçe hangi kelimeyi kullanabilirim ki
çaktırmadan gözetleyenAy iki saattir stalklamadığım kimse kalmadıelektrik gitti de kurtuldum. Öfff
Stalk yerine Türkçe hangi kelimeyi kullanabilirim ki
çook teşekkürler canımCanım çok geçmiş olsun
çook teşekkürler canımmGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Evet :))çaktırmadan gözetleyen
Yerimm ne tatlı
Kediler her şeyi bilirlerkediler bizden çok konuştu bugün takımda
Sağdan üçüncü gibi duruyorum ben
Kediler her şeyi bilirler
Çok geçmiş olsun canım. Balgam yüzünden kusma olur. İlk sene zorlu geçecekMerhaba kizlar kizim hasta sabaha kadar öksürdu hic uyumadik en son saate baktigimda 5.17 idi...sabahta kustu dr götürdük antibiyotik verdi oksuruk icin balgam sökücü verdi istahsiz biset yemiyor...
Krese gondermiyecem bi dinlensin uyusun.. esim uyudu ben mecbur ev toplamaca yemek hazirligi ugrasiyorum....
Benden çalışkan oldukları kesin
Eşime gırgır olsun diye bu fotoyu cok begendigim icin whatsaptan gonderdim,ama şöyle bi versiyonunu gonderdimAy bu cok guzel yaa ne kadan da dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?