masumun dediği gibi en bi sevdiğim, bitmiş iş
Eki Görüntüle 2084403 işleri bitiren aus böyle görüntülendi
ada çok geçmiş olsun
Tesekkurler kizlar...Çok geçmiş olsun adacım .... bizde de şu an boğaz spreyi , balgam söktürücü alıyor ... antibiyotiği verdi dr ama beklettim vermeyi ... bugün sabah baktım öksürük yine keskin o kadar zencefildi ...pekmezdi ..baldı ... ıı ıhhhhh ... bende vereceğim herhalde .
işin bitince salataları ziyan etme ye
Ayyyyyyy begümümm yaaasenin kediler bi efsane
ahahahahahahhahahhahh keyfime bak
Merhaba kizlar kizim hasta sabaha kadar öksürdu hic uyumadik en son saate baktigimda 5.17 idi...sabahta kustu dr götürdük antibiyotik verdi oksuruk icin balgam sökücü verdi istahsiz biset yemiyor...
Krese gondermiyecem bi dinlensin uyusun.. esim uyudu ben mecbur ev toplamaca yemek hazirligi ugrasiyorum....
masumun dediği gibi en bi sevdiğim, bitmiş iş
Eki Görüntüle 2084403 işleri bitiren aus böyle görüntülendi
Geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun adacım .... bizde de şu an boğaz spreyi , balgam söktürücü alıyor ... antibiyotiği verdi dr ama beklettim vermeyi ... bugün sabah baktım öksürük yine keskin o kadar zencefildi ...pekmezdi ..baldı ... ıı ıhhhhh ... bende vereceğim herhalde .
Ay ablagi bakam ben de bu hafta verebilecek miyim 300 500
Yaaaa Begüm çok kizkaniyrem
Banada kedi gönder
Canım çok geçmiş olsunMerhaba kizlar kizim hasta sabaha kadar öksürdu hic uyumadik en son saate baktigimda 5.17 idi...sabahta kustu dr götürdük antibiyotik verdi oksuruk icin balgam sökücü verdi istahsiz biset yemiyor...
Krese gondermiyecem bi dinlensin uyusun.. esim uyudu ben mecbur ev toplamaca yemek hazirligi ugrasiyorum....
Kuzum çok yoğundum hala daha bir iş var halletmem gereken ama aklım sende sizde
Ayyy yüzümü güldürdün Allah tan senin yüzünü guldursun çok güzelmiş
sen işine bak kuzum,kolaylık lar dilerimKuzum çok yoğundum hala daha bir iş var halletmem gereken ama aklım sende sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?