hocam başınız sağolsun, kalanlara sabır meftuna Allahtan rahmet dilerim ...Günaydın kizlar gece hic uyuyamadim. Oglum cok sık uyanmadi ama fena halde oksurdu hasta olmaz inşallah peknez fln veriyorum ama..Cok etkilendim arkadasin babasindan yanina da gidemedim kizin gece boyu uyudugum dakikalarda adami cenazeyi fln gordum gunes dogsun diye zor bekledim valla..
nerde la bonus kafalım yeşil yazılım
özlüyoruz heralde. tabi o ne anlar özlemekten
iğde hayırsız iğdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@ecemavi kuzum nerelerdesin
Bu aralar bi motdayımProfil fotona bayildim
Hele hele hele hele anteplimmmmmmm
Git küsüm senle hemen cıvıma
Baba filmini seyretmis miydin eger onu begendiysen turk versiyoonu sevdiysen cukuru da seversin
Çok iyisin canım
ayy ben çok severimBi o vatandaşı sevenedim ne türlü yaparsam yapayım brokoli cıks
Pelinsu ecelere etiket bize duz yazisayfalar arasinda bakalim bulabilcekmiyiz diye bizi denedinmi acaba
Hadi ben buldumdaigdedali benim kadar cevikmi bakalim ya bulamazsa?
Bir miktar kirginligim bolca oksurugum var hala.
Birde bitmesi beklenen insaat halindeki evimiz var.
Bu aralar yapilmasi alinmasi gerekenler var onlara gidip geliyoruz iki haftadir.
Bundan sonrasi bekleyiş.
Nisana tasiniriz diye umit ediyorum inşallah.
Beni vuracagin en muhim konulardan biri olsun saclarimdan tut once ve yeni eve sismanmi gidicen diye ez kafami.
Ha bide en şöşmön veli senmi olucan var onuda kullanabilirsin
Yemeklerimi pişirdim efenim ..... evimi süpürdüm ..tozumu aldım falan
çamaşırları topladım , çoğunu katladım yerleştirdimhiç yapmazdım ...ütülük az kaldı ne güzel
1 saat oturayım , bizimkiler gelir yemeğe ...sonra beraber çıkacağız ... arkadaşlarla toplanacağız bugün ..okuldan çıkana dek dönerim ama .... menü vermem herhalde akşam @MiuLego
ooo ne güzel en sevdigim bütün iş bitmiş
ausummm
Ohh misssssss. Ben de yavrular ı doyurdum . Basımda bi ağrı var ama . Enerjik hissediom. Ay ütü mu mu yapsam ay evi mi supursem ay mutfağı topliuimm
çamaşırları topladım , çoğunu katladım yerleştirdimhiç yapmazdım ...ütülük az kaldı ne güzel
1 saat oturayım , bizimkiler gelir yemeğe ...sonra beraber çıkacağız ... arkadaşlarla toplanacağız bugün ..okuldan çıkana dek dönerim ama .... menü vermem herhalde akşam @MiuLego
Ay ablagi bakam ben de bu hafta verebilecek miyim 300 500Bonus caktiadan sana gizli rakibim bakalım bu hafta senden zayıf olucammm mi
aynen canom .... kafam rahat şimdi ... kahvemi de aldım ..az buralara bakayım dedim ... tv da açtım
Ay ablagi bakam ben de bu hafta verebilecek miyim 300 500
masumun dediği gibi en bi sevdiğim, bitmiş iş
ada çok geçmiş olsunMerhaba kizlar kizim hasta sabaha kadar öksürdu hic uyumadik en son saate baktigimda 5.17 idi...sabahta kustu dr götürdük antibiyotik verdi oksuruk icin balgam sökücü verdi istahsiz biset yemiyor...
Krese gondermiyecem bi dinlensin uyusun.. esim uyudu ben mecbur ev toplamaca yemek hazirligi ugrasiyorum....
Merhaba kizlar kizim hasta sabaha kadar öksürdu hic uyumadik en son saate baktigimda 5.17 idi...sabahta kustu dr götürdük antibiyotik verdi oksuruk icin balgam sökücü verdi istahsiz biset yemiyor...
Krese gondermiyecem bi dinlensin uyusun.. esim uyudu ben mecbur ev toplamaca yemek hazirligi ugrasiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?