Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hocam başınız sağolsun, kalanlara sabır meftuna Allahtan rahmet dilerim ...

nerde la bonus kafalım yeşil yazılım

özlüyoruz heralde. tabi o ne anlar özlemekten

iğde hayırsız iğdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Pelinsu ecelere etiket bize duz yazi sayfalar arasinda bakalim bulabilcekmiyiz diye bizi denedinmi acaba

Hadi ben buldumda igdedali benim kadar cevikmi bakalim ya bulamazsa?

Bir miktar kirginligim bolca oksurugum var hala.
Birde bitmesi beklenen insaat halindeki evimiz var.
Bu aralar yapilmasi alinmasi gerekenler var onlara gidip geliyoruz iki haftadir.
Bundan sonrasi bekleyiş.
Nisana tasiniriz diye umit ediyorum inşallah.

Beni vuracagin en muhim konulardan biri olsun saclarimdan tut once ve yeni eve sismanmi gidicen diye ez kafami.
Ha bide en şöşmön veli senmi olucan var onuda kullanabilirsin

Hele hele hele hele anteplimmmmmmm

Git küsüm senle hemen cıvıma

Ayyy senin temkinli sevmeni seviym cividim işte
Bak kaptanim 100 dk spor yaptım burda senden orda spor hocamdan kaçış yok iyiki varsınız
Once gidicem 80 dk falan oldu gel hele gel hiç bu aletle yanlarını çalıştırmadano3 set yap yüzüm yumuşak tamam hocam dedim bı set yap yaptimTamayakkabı mi çıkardım
Üstümü giyucem yakaladı hadi acı 10 dj daha tvist yap hocam 5 dk yaptım yok yok bı 10 dk daha diye diye sağolsun 100 dk yaptik

Baba filmini seyretmis miydin eger onu begendiysen turk versiyoonu sevdiysen cukuru da seversin

Canım eşim izlemişti çok duygusal demişti genelde komedi ve aşk filmlerini severim bu çukur meşhur olunca bı dniyeyim dedim

Çok iyisin canım

Teşekkürler canım

Bonus caktiadan sana gizli rakibim bakalım bu hafta senden zayıf olucammm mi

Yemeklerimi pişirdim efenim ..... evimi süpürdüm ..tozumu aldım falan

çamaşırları topladım , çoğunu katladım yerleştirdim hiç yapmazdım ...ütülük az kaldı ne güzel

1 saat oturayım , bizimkiler gelir yemeğe ...sonra beraber çıkacağız ... arkadaşlarla toplanacağız bugün ..okuldan çıkana dek dönerim ama .... menü vermem herhalde akşam @MiuLego

ooo ne güzel en sevdigim bütün iş bitmiş
ausummm

Ohh misssssss. Ben de yavrular ı doyurdum . Basımda bi ağrı var ama . Enerjik hissediom. Ay ütü mu mu yapsam ay evi mi supursem ay mutfağı topliuimm

Merhaba kizlar kizim hasta sabaha kadar öksürdu hic uyumadik en son saate baktigimda 5.17 idi...sabahta kustu dr götürdük antibiyotik verdi oksuruk icin balgam sökücü verdi istahsiz biset yemiyor...

Krese gondermiyecem bi dinlensin uyusun.. esim uyudu ben mecbur ev toplamaca yemek hazirligi ugrasiyorum....

masumun dediği gibi en bi sevdiğim, bitmiş iş

işleri bitiren aus böyle görüntülendi

ada çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun adacım .... bizde de şu an boğaz spreyi , balgam söktürücü alıyor ... antibiyotiği verdi dr ama beklettim vermeyi ... bugün sabah baktım öksürük yine keskin o kadar zencefildi ...pekmezdi ..baldı ... ıı ıhhhhh ... bende vereceğim herhalde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…