fotoğraftakinin hakkını bizde veriyoruz nolmuş yaniEşime gırgır olsun diye bu fotoyu cok begendigim icin whatsaptan gonderdim,ama şöyle bi versiyonunu gonderdim
Eki Görüntüle 2084488 esimin bana verdigi cevap :
Tamamen dogru suan tam ben hakkini veriyorum ornek olarak
Bende aynen oyle dedim begusum ama cevap yokfotoğraftakinin hakkını bizde veriyoruz nolmuş yani
İşine gelmemiştirBende aynen oyle dedim begusum ama cevap yok
evet canım balgam yüzünden kusuyorÇok geçmiş olsun canım. Balgam yüzünden kusma olur. İlk sene zorlu geçecekne çektik o öksürükten. Ada ayağının altına limon da sür iyi geliyor.
iğdedalı urfalı
Eşime gırgır olsun diye bu fotoyu cok begendigim icin whatsaptan gonderdim,ama şöyle bi versiyonunu gonderdim
bekarla evlinin yerini değiştirecektin kız adama böyle atarsan doğru der... ama ilk bekar halini evli şeklinde yazııp ataydın haaaa boşanırsam yada bekar olursam böyle olurum diye düşünecektiiiiEşime gırgır olsun diye bu fotoyu cok begendigim icin whatsaptan gonderdim,ama şöyle bi versiyonunu gonderdim
aynen eflalim odun herifAmaan erkek işte incelik nezaket ne gezer
internetten böyle buldum kuzum gondereyim de gulelim demistim ama haklisin yerini degistirebilseydik 10 numara olacaktibekarla evlinin yerini değiştirecektin kız adama böyle atarsan doğru der... ama ilk bekar halini evli şeklinde yazııp ataydın haaaa boşanırsam yada bekar olursam böyle olurum diye düşünecektiiii
bende pek anlamam değiştirme işlerini benikinede atsam aynı tepkiyi verirdi o yüzden hayatta atmazdım hahahaaynen eflalim odun herif
internetten böyle buldum kuzum gondereyim de gulelim demistim ama haklisin yerini degistirebilseydik 10 numara olacaktiama ben bilmem ki öyle duzenleme islerini
İyiyiz şükür siz nasılsınız? Bende 7. Takımın portakal Sulu ördeğikızllaaarrr nabersiniiiizzz ben 14. takım manevi kaptanı
Minnoşumun bugün aşısını yaptırdım çok ağladı
3 aşı birden ne çok ya
bekarla evlinin yerini değiştirecektin kız adama böyle atarsan doğru der... ama ilk bekar halini evli şeklinde yazııp ataydın haaaa boşanırsam yada bekar olursam böyle olurum diye düşünecektiiii
İyiyiz şükür siz nasılsınız? Bende 7. Takımın portakal Sulu ördeğiEki Görüntüle 2084491
Ahahahhahaa öyle mesaja böyle cevapEşime gırgır olsun diye bu fotoyu cok begendigim icin whatsaptan gonderdim,ama şöyle bi versiyonunu gonderdim
Ahahahhahaa öyle mesaja böyle cevap
Ahahahahah Begüş ya
memnun oldummİyiyiz şükür siz nasılsınız? Bende 7. Takımın portakal Sulu ördeğiEki Görüntüle 2084491
bugün dr giderken duvarda bi yazı okudum aklıma sen geldin ( dışımız ponçik , içimiz yangın yeri )Amaan erkek işte incelik nezaket ne gezer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?