Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok geçmiş olsun canım. Balgam yüzünden kusma olur. İlk sene zorlu geçecek ne çektik o öksürükten. Ada ayağının altına limon da sür iyi geliyor.
evet canım balgam yüzünden kusuyor çook sağol ilaç verdi dr onları veriyorum şimdi yatağına koydum uyusun biraz ama öksürük bırakırsa tabii.... sağol canım limonuda denerim...
ayy bende çok uykusuzum inanılmaz ama hiç gündüz uyuyamam

Eşime gırgır olsun diye bu fotoyu cok begendigim icin whatsaptan gonderdim,ama şöyle bi versiyonunu gonderdim
Eki Görüntüle 2084488 esimin bana verdigi cevap :
Tamamen dogru suan tam ben hakkini veriyorum ornek olarak
bekarla evlinin yerini değiştirecektin kız adama böyle atarsan doğru der... ama ilk bekar halini evli şeklinde yazııp ataydın haaaa boşanırsam yada bekar olursam böyle olurum diye düşünecektiiii

Amaan erkek işte incelik nezaket ne gezer
aynen eflalim odun herif

bekarla evlinin yerini değiştirecektin kız adama böyle atarsan doğru der... ama ilk bekar halini evli şeklinde yazııp ataydın haaaa boşanırsam yada bekar olursam böyle olurum diye düşünecektiiii
internetten böyle buldum kuzum gondereyim de gulelim demistim ama haklisin yerini degistirebilseydik 10 numara olacakti ama ben bilmem ki öyle duzenleme islerini

aynen eflalim odun herif

internetten böyle buldum kuzum gondereyim de gulelim demistim ama haklisin yerini degistirebilseydik 10 numara olacakti ama ben bilmem ki öyle duzenleme islerini
bende pek anlamam değiştirme işlerini benikinede atsam aynı tepkiyi verirdi o yüzden hayatta atmazdım hahaha

Minnoşumun bugün aşısını yaptırdım çok ağladı
3 aşı birden ne çok ya

Çokmuş ya, niye 3 ünü bir yapıyorlar ki tek tek yapılsa olmuyor mu? Ay cahil kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…