Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

En maço geçinen hep en kilibik çıkıyor

Ah ah 3 gündür ne ip ne spor ama kendime dün 1.5 kiloluk el bilek ağırlığı aldım birde küçük top
KocMla anlaştık her ay 1 tane spor ürünü
En son bar alıcam
Ağırlık larini alicam

yok artık ay ne saçma yaaa

bizimkilerinde bu askerlik grubunda birisi demişki eşim için
x gelmezse ben onun eşini ayarlarım demiş biz tanışıyoruz
x için izin alırım demiş güncel : kendi gelemediii eşim gelemedi diyince çok güldüm ya
bide sallıyordu milletee sen gelirisn, sen kılıbıksın diye a hahahah

Ben de doğumdan önce hamur yapıp dolaba koymuştum . Bir de mantı harcı koymuştum . Onlar là sipsak yapıverdım diyet değil asla ama maksat kocamin gönlü hos olsun bi de düğün çorbası yaptım oh misssssss. Aciktim kiz

En maço geçinen hep en kilibik çıkıyor

aynen ..zaten onun ezikliği ile millete sataşıyor bence ... bizimkilerde kompleks yok gaza gelmiyor o yüzden .

aynen işte ...

ya benim eşim sever bu tarz muhabbetleri ama ayda 1-2 .... bunlar her hafta 4-5 ... sıkılırım lan diyor eşim hep aynı adamlar tipik yay işte ...

ya bir de başka bir arkadaşlarının çoçoğu sallarken videosunu izletti eşi bugün o da sorsan mangalda pabuç bırakmaz tiplerden ....

Çocuklar güzel ama zorlayıcı
Bi çocuğa hava maskesi takmak ne kadar zor olabilir diye dusunen varsa buyursun bi benimkilere denesin anlar dünya kaç bucak eşim dün akşam diyor ne olur yeter yoruldum ben diye eee ben ne yapayım dedim akşama kadar uğraşıyorum canından bezdi bi akşamda ona da iyi oldu

Küçük çocuklar maskeden korkuyor benim oğlum yeri göğü inletirdi ikiside mi küçük çocukların

Rabbim şifa versin white'ım ... onlarda sende yoruldunuz çok
Ausummmm bu hava takma.mevzusu yedi bizi günde 15 defa dan fazla ikisinin toplamı her hafta 15 dk sürüyor onlarda haklı neler yapıyorum dursunlar cikarmasinlar diye tam.cildirmalik bu kadar zor olacağını düşünmemiştim

aynen ..zaten onun ezikliği ile millete sataşıyor bence ... bizimkilerde kompleks yok gaza gelmiyor o yüzden .

aynen işte ...

ya eşim dün gitmedi diyorki ya neydicemmm dedim eşimin işi uzun sürdü çocukları almam lazım de aynen öyle demiş
ama tabi yorgun oldugu için gitmemişş , akşam 9 da yattı bugün gider hava alnına bırakır gelirim dedi bende sen bilirsin dedimmm ,

aaaaaaaaaaaaaaaaa efser

Ne zormus öksürük ciğerleri parcalaniyor sanki (

canım ya ..bu hafta gönderme hiç bence . hafta sonu da dinlensin iyice evde kuzum

ah canım iki yakın arkadaşımın bebeklerinde astım vardı .. o hava ile yaşadıklarını çok yakından gördüm .

Sen şükret yine , geçici ... Allahın izni ile bir kaç güne iyileşecek kuzuların

eee şimdi ev sahibi sayılır ama ..bugün gitmesi normal yolcu etmeye .

dün gitmediği iyi olmuş . Amaaaan hemen ne desem derdi ? hesap vermek zorundalar sanki .

kızlar maşallah diyeyim oğlum bir ayda 1.800 gr almış
Diyetim çok şükür sütümü etkilememiş inşallah böyle devam eder

oy maşallah subhanallah ...sevindim canım ... demek sütün yağı azalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…