- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kıyamam ya küçük olunca insan çok üzülüyor biz bir şekilde atlatıyoruz daCok sağol canim evet zor bi taraftan kustum diye agliyor bi taraftan oksuruyor o oksurdulce ben bazen donup kaliyorum
çook ya .... çaktırmadan dinledim çoğunumesela wapp grupları var eşimin bu tayfa ile ... orada biri en çok dürtendir ... hadi çıkalım ..hadi bulaşalım ... işte benim eşim gibi ayda 1-2 çıkanlara laf eder..siz yengeden izin alın cart curt
bugün eşi anlatıyor .. geçen bi yere izin almak için bi gün önce tüm perde tülleri yıkatıp astırmış o adama
gibi gibi ...
Ah ah 3 gündür ne ip ne spor ama kendime dün 1.5 kiloluk el bilek ağırlığı aldım birde küçük top
KocMla anlaştık her ay 1 tane spor ürünü
En son bar alıcam
Ağırlık larini alicam
şu an tam da bi tatlı uyku bastırdı kiiiiiiiiiiiiiii
arkadaşlarla beraberdik , ordan azıcık çarşı işi , hemen eve ... Yusuf gelince onunla hasbihal eylemeşimdi yusuf ödeve .... ben mayışık rukiye
bugün toplandığımız arkadaşlarla eşleri çekiştirdikeşlerimiz dolayısıyla tanışıyoruz biz .... en az 20 seneyi aşkın arkadaş eşler ... daha da uzun olan var .
Anladım ki bu erkekler kendi aralarında hep salllıyor
çook ya .... çaktırmadan dinledim çoğunumesela wapp grupları var eşimin bu tayfa ile ... orada biri en çok dürtendir ... hadi çıkalım ..hadi bulaşalım ... işte benim eşim gibi ayda 1-2 çıkanlara laf eder..siz yengeden izin alın cart curt
bugün eşi anlatıyor .. geçen bi yere izin almak için bi gün önce tüm perde tülleri yıkatıp astırmış o adama
gibi gibi ...
İyi olacaklar inşallah bakalım cumayi bekliyoruz ama huysuzluk tavan ikisinde de zorla hava takiyorum aglaya aglaya bakalım çok zorlaniyorum iki gündürSağol canim , senin kuzular nasıl oldu
Çocuklar la savaş veriyorum hiçte zevk almiyorumBen çıkışa hazırlanıyorum canım 55 dakika sonra çıkacağım hazırlığım ancaSen ne yapıyorsun
Çocuklar güzel ama zorlayıcıÇocuklar la savaş veriyorum hiçte zevk almiyorum
Ben de doğumdan önce hamur yapıp dolaba koymuştum . Bir de mantı harcı koymuştum . Onlar là sipsak yapıverdım diyet değil asla ama maksat kocamin gönlü hos olsunhafta sonu annemdeydim,dondurucusuna koymuştu ondan aldım veroo,annemden boş gelemiyorum nedense
pizzayı yaparken fırından ekmek hamuru alıyorum ben, üzerine ne istiyosam koyup fırına sürüyorum,dene istersen pratik oluyor ama sana pek yaramaz
evet kuzum gezen köy tavuğu,annemlerin köylüsü satıyor geçen geldiklerinde getirmişlerdi, birazını saklamıştım,dün kaynatıp suyuna çorba yaptım,birazınıda sakladım yarınki menümde pilava katıcam
çorbadan yerim,taze fasulyeyide yerim,brokoliyide çok konuştukya canım çekti
aslında senin menünde çorbasını gördüm,yarına onumu denesemkibunu bi düşüneyim
bu arada menün çok güzel,balığın yanında zero yok demi
tavukta kızartma olmasaymış iyiymiş ama olsun tavuk yaher türlü güsel
En maço geçinen hep en kilibik çıkıyor
yok artık ay ne saçma yaaa
bizimkilerinde bu askerlik grubunda birisi demişki eşim için
x gelmezse ben onun eşini ayarlarım demiş biz tanışıyoruz
x için izin alırım demiş güncel : kendi gelemediii eşim gelemedi diyince çok güldüm ya
bide sallıyordu milletee sen gelirisn, sen kılıbıksın diye a hahahah
İyi olacaklar inşallah bakalım cumayi bekliyoruz ama huysuzluk tavan ikisinde de zorla hava takiyorum aglaya aglaya bakalım çok zorlaniyorum iki gündür
Bi çocuğa hava maskesi takmak ne kadar zor olabilir diye dusunen varsa buyursun bi benimkilere denesin anlar dünya kaç bucak eşim dün akşam diyor ne olur yeter yoruldum ben diye eee ben ne yapayım dedim akşama kadar uğraşıyorum canından bezdi bi akşamda ona da iyi olduÇocuklar güzel ama zorlayıcı
Küçük çocuklar maskeden korkuyor benim oğlum yeri göğü inletirdi ikiside mi küçük çocuklarınBi çocuğa hava maskesi takmak ne kadar zor olabilir diye dusunen varsa buyursun bi benimkilere denesin anlar dünya kaç bucak eşim dün akşam diyor ne olur yeter yoruldum ben diye eee ben ne yapayım dedim akşama kadar uğraşıyorum canından bezdi bi akşamda ona da iyi oldu
Ne zormus öksürük ciğerleri parcalaniyor sankioy kıyamam kuzum ya ....
Ausummmm bu hava takma.mevzusu yedi bizi günde 15 defa dan fazla ikisinin toplamı her hafta 15 dk sürüyor onlarda haklı neler yapıyorum dursunlar cikarmasinlar diye tam.cildirmalik bu kadar zor olacağını düşünmemiştimRabbim şifa versin white'ım ... onlarda sende yoruldunuz çok
aynen ..zaten onun ezikliği ile millete sataşıyor bence ... bizimkilerde kompleks yok gaza gelmiyor o yüzden .
aynen işte ...
ya benim eşim sever bu tarz muhabbetleri ama ayda 1-2 .... bunlar her hafta 4-5 ... sıkılırım lan diyor eşim hep aynı adamlartipik yay işte ...
ya bir de başka bir arkadaşlarının çoçoğu sallarken videosunu izletti eşi bugüno da sorsan mangalda pabuç bırakmaz tiplerden ....
İyi akşamlar
Ne zormus öksürük ciğerleri parcalaniyor sanki(
Ausummmm bu hava takma.mevzusu yedi bizi günde 15 defa dan fazla ikisinin toplamı her hafta 15 dk sürüyor onlarda haklı neler yapıyorum dursunlar cikarmasinlar diye tam.cildirmalik bu kadar zor olacağını düşünmemiştim
ya eşim dün gitmedi diyorki ya neydicemmm dedim eşimin işi uzun sürdü çocukları almam lazım de aynen öyle demiş
ama tabi yorgun oldugu için gitmemişş , akşam 9 da yattı bugün gider hava alnına bırakır gelirim dedi bende sen bilirsin dedimmm ,
kızlar maşallah diyeyim oğlum bir ayda 1.800 gr almış
Diyetim çok şükür sütümü etkilememiş inşallah böyle devam eder
Doktora götürdün mü bu dönem öksürük pek masum değilNe zormus öksürük ciğerleri parcalaniyor sanki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?