.aaaaaaaaaaaaaaaaa efser
canım ya ..bu hafta gönderme hiç bence . hafta sonu da dinlensin iyice evde kuzum
ah canım iki yakın arkadaşımın bebeklerinde astım vardı .. o hava ile yaşadıklarını çok yakından gördüm .
Sen şükret yine , geçici ... Allahın izni ile bir kaç güne iyileşecek kuzuların
Sağol canım bende çok mutlu oldum hergün protein tükettiğim için sanırım ilk oğlumda da böyle olmuştueee şimdi ev sahibi sayılır ama ..bugün gitmesi normal yolcu etmeye .
dün gitmediği iyi olmuş . Amaaaan hemen ne desem derdi ? hesap vermek zorundalar sanki .
oy maşallah subhanallah ...sevindim canım ... demek sütün yağı azalmamış
.nasil gidiyor yuvarlama durumları
4 gün süper menülerim vardı görmedin senbugün gün vardı
senden ne haber ? mezun olunca 2.5 kilo aldı hemen diyorlar senin için
az bile demişler
Bu gün acil detoks programına girdim 1 hafta sürecekinşallah artıları temizleyip yanınıza gelirim
Bu arada Ünlü diyetisyen Murat Topoğlunun bir ürünü kullanıyorum besin takviyeli yüzde yüz dogal bir ürün biraz detoks etkisi yaratır modivasyonuma yardımci olur inşallah etkilerini buraya yazarım
Sınırlarda dans ediyoruz
eeee yani....yoksa 70 gelecek yine
Ausummmördekimmmmmmmmm
Yok gondermiyecem canim.. ama bide onun icin ağlıyor gidecem de gidecemde....esimde izin alacak evde onunla oynuyarak zaman geçirecegiz..aaaaaaaaaaaaaaaaa efser
canım ya ..bu hafta gönderme hiç bence . hafta sonu da dinlensin iyice evde kuzum
ah canım iki yakın arkadaşımın bebeklerinde astım vardı .. o hava ile yaşadıklarını çok yakından gördüm .
Sen şükret yine , geçici ... Allahın izni ile bir kaç güne iyileşecek kuzuların
Kendimi heba ettim sırf biraz moralim düzelip eski düzenime geri döneyim diye ausHer türlü paketlenmiş , kutulanmış ...bitkiselde olsa zayıflamaya yardımcı ürüne
Götürdüm cigerler temiz dedi dr...ilac verdi balgam sökücü tereyagli pekmez de veriyorum destek...insallah gecerDoktora götürdün mü bu dönem öksürük pek masum değil
İnşallah canım allah şifa versin göğüsüne ve sırtına sıcak havlu koyabilirsin birde hafifte olsa hiç terli olmasın öksürüğü çok tetikliyorGötürdüm cigerler temiz dedi dr...ilac verdi balgam sökücü tereyagli pekmez de veriyorum destek...insallah gecer
harika menü cank afiyet olsun da akşam yemek yemeden nasıl duruyon acaba ben duramamMenü
Sabah
Yeşillikli omlet
Yarım dlm ekmek
Sütlü kahve
Öğle
Yok
Akşam
Yok
Yatarken bi yoğurt yerim. Moralim bozuk biraz. Akşama başka planlarım vardı ama. Neyse. Canım bişey istemiyor.
@MiuLego mortimsaydin78
60 dk tempolu yürüyüşnehirnil111
Herkese hayırlı akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?