Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

.nasil gidiyor yuvarlama durumları

Sağol canım bende çok mutlu oldum hergün protein tükettiğim için sanırım ilk oğlumda da böyle olmuştu

Bu arada Ünlü diyetisyen Murat Topoğlunun bir ürünü kullanıyorum besin takviyeli yüzde yüz dogal bir ürün biraz detoks etkisi yaratır modivasyonuma yardımci olur inşallah etkilerini buraya yazarım

Her türlü paketlenmiş , kutulanmış ...bitkiselde olsa zayıflamaya yardımcı ürüne

Yok gondermiyecem canim.. ama bide onun icin ağlıyor gidecem de gidecemde....esimde izin alacak evde onunla oynuyarak zaman geçirecegiz..

Menü
Sabah
Yeşillikli omlet
Yarım dlm ekmek
Sütlü kahve

Öğle
Yok

Akşam
Yok

Yatarken bi yoğurt yerim. Moralim bozuk biraz. Akşama başka planlarım vardı ama. Neyse. Canım bişey istemiyor.
@MiuLego mortim saydin78

60 dk tempolu yürüyüş nehirnil111

Herkese hayırlı akşamlar.

Götürdüm cigerler temiz dedi dr...ilac verdi balgam sökücü tereyagli pekmez de veriyorum destek...insallah gecer
İnşallah canım allah şifa versin göğüsüne ve sırtına sıcak havlu koyabilirsin birde hafifte olsa hiç terli olmasın öksürüğü çok tetikliyor

Sabah10:30(limonlu su)
2 dilim ekmekten kaşarlı tost(yağsız)
Açık çay
Yeşillik

Öğlen yok

Ara16:00
Bir portakal(küçük)
Yarım elma
Tarçınlı çay

Akşam18:00
Tavuk bonfile kavurma(derisiz bonfile çok az yağ ile kavurdum)
Yarım kepek ekmeği
Roka tere yeşil soğan
Turp
Ayran

Su:2 lt
Spor:15 dk egzersiz
60 dk leslie
@MiuLego begum75

harika menü cank afiyet olsun da akşam yemek yemeden nasıl duruyon acaba ben duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…