Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah geçici olur ausum babamız kronik astımlı ve doktor astım olma oranı çok yüksek.dedi nasıl icim açıyor anlatamam

Allah rahmet eylesin canım

Keki gore ne kadar eyvah yenildik dedim ama keklerle yenemezsin

Ankara nin ayazında servis bekliom
Yat uyu
Neyse kek tatlı olayı bitti herşey normale döndü. Sabah 59 çıktı kilom sabit kaldı artısız atlattım şu dönemi neyse ki, hedef 700 gram eksi, önümde 3,5 gün var spor yapiciimm bol bol

Hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Kalkınca
Maden suyu limon maydanoz

Sabah
1 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
1 hs yumurta

Ara
1dlm avakado kiraz sapı çayı

Öğle
Kabak yemeği

Ara
10 çiğ badem
2 hurma
1 ceviz

Akşam
Pul biber li yoğurt

Hayırlı akşamlar

Akşamki yoğurt içine bi haşlanmış yumurta dograsaydin abla tok tutardi

Kaç portakaldan sıktin canım portakal suyunu şeker oranına dikkat canim

Merhaba kızlar. Bugun ara ara girip okudum ama yazacak halim olmadi.Ben cok kötü etkilendim dünkü olaydan bi de butun gün evde düşün dur..oglum da çok kötü oksuruyor..
Canım ya rabbim arkadaşına ailesine sabır versin inşallah sende dua etmek dışında elinden gelen birşey yok çocuğunu lütfen doktora gotur artık.oksuruk diyince aklım gidiyor. Benim

Dünkü menü
Sabah
2 dilim tb ekmek
2 yağda yumurta
Az domates salatalık
Peynir zeytin
Ara iki tane kahve 1 tane meyve ama ne yedim unuttum
Akşam
Kuru fasulye
Salata
Yoğurt
Bugün ki menü
Sabah dunkinin aynısı
Ara 1 kahve
Akşam
Mercimek çorbası
Salata
Yoğurt olacak yiyebilirsem fırsat bulup
@MiuLego

Canım ya rabbim arkadaşına ailesine sabır versin inşallah sende dua etmek dışında elinden gelen birşey yok çocuğunu lütfen doktora gotur artık.oksuruk diyince aklım gidiyor. Benim
Valla kötü öksürüyor dün geceden beri.Mikrop gitmiyor ki evden.Gecen halam hastaydi oraya gittik kuzenim sevdi oynadi ertesi gun hasta olmus ondan kapmistir.Ya da baba getiriyor sürekli okuldan zaten.oyle iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…