- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Biri 4 yaşında canım birinin 9 ayı yeni bittiKüçük çocuklar maskeden korkuyor benim oğlum yeri göğü inletirdi ikiside mi küçük çocukların
İnşallah geçici olur ausum babamız kronik astımlı ve doktor astım olma oranı çok yüksek.dedi nasıl icim açıyor anlatamamaaaaaaaaaaaaaaaaa efser
canım ya ..bu hafta gönderme hiç bence . hafta sonu da dinlensin iyice evde kuzum
ah canım iki yakın arkadaşımın bebeklerinde astım vardı .. o hava ile yaşadıklarını çok yakından gördüm .
Sen şükret yine , geçici ... Allahın izni ile bir kaç güne iyileşecek kuzuların
Yemek yemektenve aleyküm selaaaaaaaaaaaaam ... bende misafirlikten geldim , yorgunum
Hey maşallahkızlar maşallah diyeyim oğlum bir ayda 1.800 gr almış
Diyetim çok şükür sütümü etkilememiş inşallah böyle devam eder
Ay geçmiş olsunGötürdüm cigerler temiz dedi dr...ilac verdi balgam sökücü tereyagli pekmez de veriyorum destek...insallah gecer
Sağol canımAy geçmiş olsun
Neyse kek tatlı olayı bitti herşey normale döndü. Sabah 59 çıktı kilom sabit kaldı artısız atlattım şu dönemi neyse ki, hedef 700 gram eksi, önümde 3,5 gün var spor yapiciimm bol bol
Allah rahmet eylesin canım
Keki gore ne kadar eyvah yenildik dedim ama keklerle yenemezsin
Ankara nin ayazında servis bekliom
Yat uyu
Adam aklıma gelmişken doktor şey dedi bize karın takibi yap dedi eğer karnı çok.hizli inip çıkıyorsa ve derin nefes yerine yüzeysel nefes alıyorsa hiç bekletmeden tekrar getirin dediSağol canım
Akşamki yoğurt içine bi haşlanmış yumurta dograsaydin abla tok tutardiHayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
Kalkınca
Maden suyu limon maydanoz
Sabah
1 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
1 hs yumurta
Ara
1dlm avakado kiraz sapı çayı
Öğle
Kabak yemeği
Ara
10 çiğ badem
2 hurma
1 ceviz
Akşam
Pul biber li yoğurt
Hayırlı akşamlar
Kaç portakaldan sıktin canım portakal suyunu şeker oranına dikkat canimGün içindeki menüm
Sabah 1 taze sıkılmış portakal suyu
1 bardak dürtücü çay
İki yumurta
1 k.k beyaz peynir
2 dilim salam
Öğlen:
2 havuçtan salata
İçşne ili tane de ceviz attım
1 kupa sütlü kahve
Akşam daha belli değil
Canım ya rabbim arkadaşına ailesine sabır versin inşallah sende dua etmek dışında elinden gelen birşey yok çocuğunu lütfen doktora gotur artık.oksuruk diyince aklım gidiyor. BenimMerhaba kızlar. Bugun ara ara girip okudum ama yazacak halim olmadi.Ben cok kötü etkilendim dünkü olaydan bi de butun gün evde düşün dur..oglum da çok kötü oksuruyor..
Valla kötü öksürüyor dün geceden beri.Mikrop gitmiyor ki evden.Gecen halam hastaydi oraya gittik kuzenim sevdi oynadi ertesi gun hasta olmus ondan kapmistir.Ya da baba getiriyor sürekli okuldan zaten.oyle iste..Canım ya rabbim arkadaşına ailesine sabır versin inşallah sende dua etmek dışında elinden gelen birşey yok çocuğunu lütfen doktora gotur artık.oksuruk diyince aklım gidiyor. Benim
Benim küçük te nobet seklinde öksuruyor.Ne zormus öksürük ciğerleri parcalaniyor sanki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?