- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İnşallah çabucak atlatır kuzun rabbim sifasini verir inşallahValla kötü öksürüyor dün geceden beri.Mikrop gitmiyor ki evden.Gecen halam hastaydi oraya gittik kuzenim sevdi oynadi ertesi gun hasta olmus ondan kapmistir.Ya da baba getiriyor sürekli okuldan zaten.oyle iste..
Duruyor mu peki abla bende ventolin takiyorum kızım çok zor taktiriryor durmadan ağlıyorBenim küçük te nobet seklinde öksuruyor.
Bende hava takiyorum ventolin
Size cok gecmis olsun
Hepimizin evlatlarinin inşallahİnşallah çabucak atlatır kuzun rabbim sifasini verir inşallah
Merhaba kızlar. Bugun ara ara girip okudum ama yazacak halim olmadi.Ben cok kötü etkilendim dünkü olaydan bi de butun gün evde düşün dur..oglum da çok kötü oksuruyor..
Benim küçük te nobet seklinde öksuruyor.
Size cok gecmis olsun
Amin su cuma bi gelse doktor düzelmiş dese ayyy inşallah yaHepimizin evlatlarinin inşallah
ne olmus benim mortim eMenü
Sabah
Yeşillikli omlet
Yarım dlm ekmek
Sütlü kahve
Öğle
Yok
Akşam
Yok
Yatarken bi yoğurt yerim. Moralim bozuk biraz. Akşama başka planlarım vardı ama. Neyse. Canım bişey istemiyor.
@MiuLego mortimsaydin78
60 dk tempolu yürüyüş @nehirnil111
Herkese hayırlı akşamlar.
Oyy Canlarım daha çok minikler Allah yardımcın olsunBiri 4 yaşında canım birinin 9 ayı yeni bitti
Hic dikkat etmedim canim bi bakayim.. normal görünüyor gibi..Adam aklıma gelmişken doktor şey dedi bize karın takibi yap dedi eğer karnı çok.hizli inip çıkıyorsa ve derin nefes yerine yüzeysel nefes alıyorsa hiç bekletmeden tekrar getirin dedi
Hemen de çakozladın olayı heeee gözünden bişey kaçmıyorbakem dedim miu en son ne zaman gelmiş ..bunları gördüm ... itiraf et ..dün hangi jiletlemeli konserde idin
Sağol canim sizede cok gecmis olsun...Benim küçük te nobet seklinde öksuruyor.
Size cok gecmis olsun
AminnnnBütün hastalar bir an önce atlatir insaallah
Canım şeker koymadım, 2 portakaldan (200ml falan en fazla)Kaç portakaldan sıktin canım portakal suyunu şeker oranına dikkat canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?