- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ay vayt kahkaha attim adam uflese ucacaksinAyyy benim ki de sevmiyor zayıf insanı geçen ayaktayim bi çekti koltuğa yapistim ben oturtmak istemiştim sen uctun diyor kapat kulaklarını sen kaç olmak istiyorsan en güzeli oooo
Kalayim ayyyy sen haftaya listedesin demiii ay senle listede olaydikBak bak
Şirinliklere bak
Öyle şirinlikler yapma severken elimde kalırsın
Kız adam.80 85 arası ben 50 55 arası arada 30 kilo var bide eksi bokscu maşallahi var rüzgarıyla savunuyorAy vayt kahkaha attim adam uflese ucacaksin
Ben kocamdan 4.2 kg fazlaydim diyete basladigim gunKız adam.80 85 arası ben 50 55 arası arada 30 kilo var bide eksi bokscu maşallahi var rüzgarıyla savunuyor
Uçan waytAyyy benim ki de sevmiyor zayıf insanı geçen ayaktayim bi çekti koltuğa yapistim ben oturtmak istemiştim sen uctun diyor kapat kulaklarını sen kaç olmak istiyorsan en güzeli oooo
yemegimi yedim geldimmm
yarına ne getirsem derdi başladı şimdiidee
Ayy sorma bi baktım ayaktayim bi baktım koltuğa yüzüm yapismisUçan wayt
Oda iyiymiş biz neredeyse aynı kilolardaydi ben 78.5 dim oda 80Ben kocamdan 4.2 kg fazlaydim diyete basladigim gun
Yarın en hafif atlatmamız gereken gün benim akşamım belli ama gündüz ne yemek gelirse sağlıklısını yiyeceğim
Nö ölökös vör ne mezuniyeti bekemik demişken sen beni 80de mi mezun edicen
Oyyyyy bal dillim ya
PuhahahahahajajAyyy benim ki de sevmiyor zayıf insanı geçen ayaktayim bi çekti koltuğa yapistim ben oturtmak istemiştim sen uctun diyor kapat kulaklarını sen kaç olmak istiyorsan en güzeli oooo
Bu cuma değil haftaya cuma listedeyim anam keşke yaaaaKalayim ayyyy sen haftaya listedesin demiii ay senle listede olaydik
Heee kocanla itişiyodun hahahaha şimdi sen zayıf ay ödemli o şişkoBen kocamdan 4.2 kg fazlaydim diyete basladigim gun
Beni yi
bende akşam yeşil ayran yapıcamda
ögleni bilemedimmm
pro yesem aslında fena olmaz ama köfte filanda yok
O belki kendi istediği yere oturtcaktıAyy sorma bi baktım ayaktayim bi baktım koltuğa yüzüm yapismishele aciklama oturtmak istemiştim sanki kendim oturamiyorum
Kiz anlatma gozumden yas geldi yaaAyy sorma bi baktım ayaktayim bi baktım koltuğa yüzüm yapismishele aciklama oturtmak istemiştim sanki kendim oturamiyorum
Bi kocam yok ki beni koltuğa oturtmak isteyip fırlatsınKiz anlatma gozumden yas geldi yaa
Benim var da noluyo oturunca tv nin onunu kestin diyip kaldiriyoBi kocam yok ki beni koltuğa oturtmak isteyip fırlatsın
Pro güzel oluyor evet ama sebze mesela beni daha da eksi yapıyor proyu vücudum hemen sindirip atamıyor hala daha wc ye çıkamadım çok şişim balık oturmuş göbeğime
bende akşam yeşil ayran yapıcamda
ögleni bilemedimmm
pro yesem aslında fena olmaz ama köfte filanda yok
Nö ölökös vör ne mezuniyeti be
İncecik olana kadar mezuniyet yok gız
Oyyyyy bal dillim ya
Puhahahahahajaj
Bu cuma değil haftaya cuma listedeyim anam keşke yaaaa
Heee kocanla itişiyodun hahahaha şimdi sen zayıf ay ödemli o şişko
Beni yi
Uykuuuuugit şurdan
Pro güzel oluyor evet ama sebze mesela beni daha da eksi yapıyor proyu vücudum hemen sindirip atamıyor hala daha wc ye çıkamadım çok şişim balık oturmuş göbeğime
Sensin o bal dil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?