Hayır en çok beni seviyor tamam miBeni seviyor bikerem
Ya benim.gobegim var kilo aldım bi kere hemide 2 kilo gitmiyor namissizO zaten küreği kendisi icin istemişti
Kız bi de demiyo musun zayıflamadım diye boğucam valla:)Eki Görüntüle 2085084 Eki Görüntüle 2085085 Eki Görüntüle 2085086 Eki Görüntüle 2085087 Eki Görüntüle 2085088 Eki Görüntüle 2085089
Daha önce öncesi sonrası yaptığım elbise. Aynı elbise ile yapıyım dedim. Elbisenin pilesi yok normalde. Kuşağın sıkıca bağladım pile oluştubaşkası çekse daha net olurdu. İçini tıka basa dolduruyordum eski halimde gördüğünüz üzere ay bir de o zaman görünce yakışmış sanmışım
Geçmiş olsun canım benim ütü beklesin boşverKızlar boynum ağrıyor sabah birden dönünce tutuldu belime vuruyo ağrısı şimdi krem sürdüm inş geçer bir yığın ütü beni bekliyo ordaa
Harika menü vaytımMenü belli yazayım
Sabah
2 dilim tb ekmek
2 tane yağda yumurta
Az havuçlu yoğurt havucu kavurdum
Az peynir zeytin
Yarım domates salatalık
Ara 3 4 fındık 3 4 badem çiğ
1 kahve
Ara 1 tane meyve ya elma ya portakal olacak
Akşam
Tavuk sote
Salata
Yoğurt yada ayran
Su 3 litre geçer
@MiuLego
Kız bi de demiyo musun zayıflamadım diye boğucam valla:)
MAşallahın var maşallah bel falan göbek de hiç belli olmuyor ki kuzu
Geçmiş olsun canım benim ütü beklesin boşver
Harika menü vaytım
Ben de varım 4 yapalımmm3 e çıktıBeni de alın
Bence etkiliyor bizi etkiledi annemiz babamızda böyle ama sanki kedilerle büyüdüğümüzden daha bir güzel oldu her şeycanım benim
dedem çok severdi kedileri onlarla uyurdu,küçükken bizde evde kedi baktık ama sorumluluk alamadığım için annem geri vermek zorunda kaldı,haklıydıda eğitemedik,biz evde yokken çok yaramazlık yapıyodu ve sıkılıyodu
inşallah eşinde birgün eve kedi ister,çocukların hayvan sevigisyle ve sorumluluğuyla büyümesi çok önemli, kişiliği bile etkileniyor olumlu yönde değişiyordur eminim
Bende bakmak hiç eşim izliyordu denk geldik hatta bi sanatçı bulmuş yuruyuste bursa da mı neydi küçücük adinida şanslı koymuş onun kendi köpeği almış kokusunu ayyy bi duygulandim sorma
Kıprıslı bi adam bulam ben mademgel kuzum burda yaşayınca oralar çok acaip gelir sana emin ol.Gece saat 1de 2de dışarda gezsen kimse dönüp bakmaz laf atma olayı olmaz.Kimse kimseyi rahatsız etmiyo.Kadına taciz olayı yok. laf atan olursa bilki adaya yeni gelmiştir o da sonradan törpüleniyo mecburen
Tüh tüh göbeği varmış kuzumun ya.Göbek değildir o pohtandırYa benim.gobegim var kilo aldım bi kere hemide 2 kilo gitmiyor namissiz
Onlar da çok relakslar be kıskançlık yok istersen dışarda donla gezKıprıslı bi adam bulam ben madem
Vay zalımın kızı ne ara güldün sen halime ?vuranlardan biri de sen miydin demekmalipina pinar kiz hakkini helal etsene sen bana ben sana gecen hafta gulmustum odem geldi gidemedi diye
Cumartesi bi arti ciktim daha hala cuma kilomu goremedim
Ödem degildir o pohturVay zalımın kızı ne ara güldün sen halime ?vuranlardan biri de sen miydin demek
neyse helal olsun ne demek ayol iki kilo ödemin lafın mı edicez
Miunun canı birşeye mi sıkkın,işi mi var ,sanki durgun gördüm biraz
Beni 2 gündür öpmedi de
Banada pas vermiyor ki bize kus galiba bizi sevmiyor galibaaa
Vurmak kolay ölüm olur süründürmeyi tercih ederimMiu asıl beni vuracak bu cuma
Maşallah sana kuzum ya resmen erimiş bitmişsinEki Görüntüle 2085084 Eki Görüntüle 2085085 Eki Görüntüle 2085086 Eki Görüntüle 2085087 Eki Görüntüle 2085088 Eki Görüntüle 2085089
Daha önce öncesi sonrası yaptığım elbise. Aynı elbise ile yapıyım dedim. Elbisenin pilesi yok normalde. Kuşağın sıkıca bağladım pile oluştubaşkası çekse daha net olurdu. İçini tıka basa dolduruyordum eski halimde gördüğünüz üzere ay bir de o zaman görünce yakışmış sanmışım
Menü belli yazayım
Sabah
2 dilim tb ekmek
2 tane yağda yumurta
Az havuçlu yoğurt havucu kavurdum
Az peynir zeytin
Yarım domates salatalık
Ara 3 4 fındık 3 4 badem çiğ
1 kahve
Ara 1 tane meyve ya elma ya portakal olacak
Akşam
Tavuk sote
Salata
Yoğurt yada ayran
Su 3 litre geçer
@MiuLego
Eki Görüntüle 2085091 Eki Görüntüle 2085092
Bu da eski bir elbisem lc den 40 beden. Kemeri epey sıkabildim
Evet@MiuLego nun dün okul vardı ya bigün iş birikmiştir. Birde çok ödev var demişti, sunum vs. Yoğundur hatunlar ondan sık gelemiyordur
Hayır en çok beni seviyor tamam mi
Yorgunum çok hiçbişeye yetişemiyorum yetiştiremiyorum vaytımkendine gelecekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?