Kim öpmüyo
Hadi len
Vurmak kolay ölüm olur süründürmeyi tercih ederim
Hem pirinc hem lahanamatematik61 perşembe günü akşam pirinçli lahana sarması gömersen miu seni cuma öldürmeden kalpten gider zaten miunun yalancısıyım öyle dedi bana
Yok yok gobus o gobus ama ben onu yok edecegimTüh tüh göbeği varmış kuzumun ya.Göbek değildir o pohtandır
Havuçlu yoğurdu oglusum çok seviyor bende iki uç çatal aldım azdıMaşallah sana kuzum ya resmen erimiş bitmişsin
Havuçlu yoğurt bende çok severim ama sen kavurma şeker oranını ortaya çıkarıyorsunDiğer her şey çok güzel adetlerini yazsan daha rahat anlaşılır aslında
Hay maşallah bu nedir ya
Bir şey yapmaz o zamanHavuçlu yoğurdu oglusum çok seviyor bende iki uç çatal aldım azdı
Gönder bacım işlerin yarısını bana yada odevlerini yaparım ben az milletin odevini yapip para kazanmanın sanki seninkini parasizda yaparimEvetaynen bu olan eflalim
Yorgunum çok hiçbişeye yetişemiyorum yetiştiremiyorum vaytım
Ben kalpten giderim de o kesin dematematik61 perşembe günü akşam pirinçli lahana sarması gömersen miu seni cuma öldürmeden kalpten gider zaten miunun yalancısıyım öyle dedi bana
Aha işte akıllı bernaHem pirinc hem lahanasadece kalpten gitmez bence baska komplikasyonlar da gelisebilir
kuru kemik kalcaklar ya,benim herif şimdiden uyarmaya başladı çok kilo verme diye,kemik mi ufaliycakmışYok yok gobus o gobus ama ben onu yok edecegim
Gönder bacım işlerin yarısını bana yada odevlerini yaparım ben az milletin odevini yapip para kazanmanın sanki seninkini parasizda yaparim
Görüntüsü değil işlevi önemli diyeydinkuru kemik kalcaklar ya,benim herif şimdiden uyarmaya başladı çok kilo verme diye,kemik mi ufaliycakmış
Ben kalpten giderim de o kesin degidince sizi rahat bırakır mıyım ki
Aha işte akıllı berna
Dedim 12 senedir löp et yiyon azcık da kemik gevele nolcakGörüntüsü değil işlevi önemli diyeydin
Şüphen mi vardıHortlayıp gelcek gene yemeeee diyecek
Heh ne güzel demişsinDedim 12 senedir löp et yiyon azcık da kemik gevele nolcak
Bildigimden degil ben fasulye tursusu bilmiyordum karadenizli bir komsumuz getirmisti yillar once adana gormemistim fena yaptim tursuyuBabalar anneleri halinden pek anlamıyor böyle yaşayacak ki anlasın
Not ettim ördekim Allahtan çok spor yapmamışsın çünkü bende yapmadım
Eki Görüntüle 2084953
Sen yemek olarak denemişsin canım ben normal yiyorumkaradenizlilerde vardır ama kavurma hiç yemedim
Not ettim canımGerçekten günlük rutinlerimizinde olsa ne işler yapıyoruz ne işler
Kıyamam yaBildigimden degil ben fasulye tursusu bilmiyordum karadenizli bir komsumuz getirmisti yillar once adana gormemistim fena yaptim tursuyu
Bana da kıymaKıyamam ya
kemik demişken sen beni 80de mi mezun edicenŞüphen mi vardı
Heh ne güzel demişsin
Seni çok seviyom ki ben gösteremem bile yaşatırımBana da kıyma
Ben de bilmiyom
Çakıldan daha çok bilmiyom ben
Onu boşver bana sevgi göster
Ayyy benim ki de sevmiyor zayıf insanı geçen ayaktayim bi çekti koltuğa yapistim ben oturtmak istemiştim sen uctun diyor kapat kulaklarını sen kaç olmak istiyorsan en güzeli ooookuru kemik kalcaklar ya,benim herif şimdiden uyarmaya başladı çok kilo verme diye,kemik mi ufaliycakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?