- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ayyy miu aklın ne fesat senin yaO belki kendi istediği yere oturtcaktıbelki kucağına
Berna evde olsan yarilirdin yeminle adamın kırk yılda bir centilmenlik yapip beni oturtacagi tuttu onda da oturmadan uctumKiz anlatma gozumden yas geldi yaa
nehirim bende çıkamıyorum 3. gün bugün
mecbur ilaç alıcammm
Maşallah sana kuzum ya resmen erimiş bitmişsin
Havuçlu yoğurt bende çok severim ama sen kavurma şeker oranını ortaya çıkarıyorsunDiğer her şey çok güzel adetlerini yazsan daha rahat anlaşılır aslında
Hay maşallah bu nedir ya
Menüm belli çıkmıyorum ki hiç uslu öğrenciyim ben@MiuLego begum75
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 11:40 - 1 porsiyondan az musakka + 1 kase kadar salata / aç kaldım bugün işkembe çorbası vardı 1 kaşık aldım bıraktım çok ağır geliyor içemiyorum onu
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 16:30 - 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon dereotlu yoğurtlu kereviz
Eflal kol inceltmek =jillian bu kadarnetve kisa zamanda bak 40yasindaki ablan yapiyorSağol canım 26 nisan da 79.7 ile başladım 80 bile olabilir. 8 ayda arada pes ede ede verdim
Kuzum kilo tabi ki verdim ama ben daha fit olmak böyle sıska olmak istiyorum sizin gibi
Sağol canım anayız ana tabi kiwhite yazdığım sebep beni üzen
Tunikten de olur kuzum , sende benim gibi belli olmuyor diyorsun
Canım ya daha zayıf olmak istiyorum daha böyle fit . Kollarım özellikle beni iri gösteriyor. Yoksa tabi ki verdim, gerçi böyle öncesi sonrası yapmasam yine anlamıycam
Sabah hiç vaktim olmuyor bugünler de kuzum yoksa çok severimbişi sorucam yımırta peynir niden yemiyorsun
Hee tamam annaştıkNö ölökös vör ne mezuniyeti be
İncecik olana kadar mezuniyet yok gız
Oyyyyy bal dillim ya
Puhahahahahajaj
Bu cuma değil haftaya cuma listedeyim anam keşke yaaaa
Heee kocanla itişiyodun hahahaha şimdi sen zayıf ay ödemli o şişko
Sabah hiç vaktim olmuyor bugünler de kuzum yoksa çok severimuykusuzum bu haftayı atlatayım inşallah öyle yapacağım ben normalde yumurta peynir yapardım ya da yulaflı süt
Sen takiosan tamam ama laf söyleyenlere bi arkadaşın slmi var size de
Sen ole elletion mu bakiim
Doğum günün kutlu olsun, mutlu bir yeni yaşın olsun
Totonun yumuşağı makbul zaten vurdumun şaplicak
Fındık kadan döt mü olurmuş
Kizlar hayvani yiycekti nerdeyse.
Gelip gecerken bi sevip oyle gidiyoruz simdi.
Bazi musteriler cok huylaniyomus.
Korkan insani anliyorumda huylanan insani anlayamiyorum.
Bi teyze gordu kizlar kediyi seviyo diye birakin diyo size ne gerek pistir mikropludur ne elliyosunuz.
Ya o kedi bizden temiz
bende hayvanları çok severim ama korkarım bi türlü yenemedim bu huyumu .. hangi hayvan olursa olsun korkuyorum o ortamda duramıyorum.... lise yıllarımda bir komuşumuzun benim boyum kadar köpeği vardı kadın kendi korkmuyor diye herkes korkmuyor sanıyor ama yabancılara çok saldırıyordu ... birde 1. katta oturuyorlardı ne zaman asansörden insem tırsıyordum ya kapıları açıksa diye ... sahilde yürüyüşe giderdik millet köpeğinin tasmasını çıkarıyor ben buna karşıyım çocuklar var yaaa Allah korusun ... belki köpek oynamak için yaklaşacak çocuğa ama çocuk bu korkup bağırıyor....insanlar bu koonuda duyarlı olması lazım...
eşimin dairesinde mühendis biri var adam kekeme 9 yaşında bir köpek saldırmış o günden sonra kekeme kalmış adam 39 yaşında hala bekar evlenmeyi çok istiyor ama işte insan oğlu kekeme olduğunu görünce belki geri çekiliyor kızlar...
yaniii hayvanseverler bunu anlayışla karşılamalılar...
Bonus bende o terziye gidecek olsam rica ederim ben gidinceye kadar yanınızdan ayırmayın diye... bu sevgisilzik değil kesinlikle korku sadece....
Benim var da noluyo oturunca tv nin onunu kestin diyip kaldiriyo
geliyom
ayyy canımda tatlı çekmiyor ama gel yiyimmmmmm
ay gitmiyor mium gitmiyor bu hafta uyku
Ayyy miu aklın ne fesat senin ya
oooooooooooooooMenüm belli çıkmıyorum ki hiç uslu öğrenciyim ben@MiuLego begum75
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 11:40 - 1 porsiyondan az musakka + 1 kase kadar salata / aç kaldım bugün işkembe çorbası vardı 1 kaşık aldım bıraktım çok ağır geliyor içemiyorum onu
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara; 16:30 - 2 ad.ceviz ve suyu
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon dereotlu yoğurtlu kereviz
Adacim bende zaten bak ust mesajimda yazmistim :) korku baska sey kedi gorunce titreyen bi eltim var biliyorum.
kız karşıt olsun diye yazmadım zaten bende öylesine fikir belirttim ayol anladım sizlerin nedemek istediğini ben de kendi yorumumu ekledim sadeceAdacim bende zaten bak ust mesajimda yazmistim :) korku baska sey kedi gorunce titreyen bi eltim var biliyorum.
kız karşıt olsun diye yazmadım zaten bende öylesine fikir belirttim ayol anladım sizlerin nedemek istediğini ben de kendi yorumumu ekledim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?