ıyk sarı mı mavi göz müBen sana bi tane ingiliz coni bulcam 1,85 boy mavi göz sarı saç üüyf yeme de yanında yat
ben daha hiç yaptırmadımbu arada sizlerde kanser taramı yaptırdınız mı bayanlar rahim kanser taraması bugün onuda yaptırdım çok tırstım ama şükür kolay geçti ...
Fırsatçı karı
Eki Görüntüle 2085221
gidiyom işte.. madem kocam yokmuş şarkımız yokmuş ya.. kaldım yapayalnız hepiniz de evlisiniz biriniz de bekar değil.. aşk olsun
Tamam italyan buluruz hafif kavruk 1,80 boy kahve göz bayılırım italyanlaraıyk sarı mı mavi göz mü
Hemen bul bi tane herif herif nie bizim şarkımız yok de.
bulamıyom ki
Ben de evlilik teklifi almadım nolcakki.senelerdir başına kakıyorum adamın ne zaman tvde bi evlilik teklifi görsem şöyle bi teklif bile almadım bee diyom
yok da rapor alçak bi tanıdığım yok almam zaten rapor işinden nefret ederim
Yok be miu bi bırakmadı şansızlık dibinde dolanıyor artık bende sıkıldım böyle olmasından hep bide hep bişey sıktı artık gercektende diyet modunda değilim ama menüler ortada spor olmayınca bir halta yaramıyor spor yapmak için zaman yaratmam lazım oda su ara ne mümkün ama cuma düzelmiş derse ilaclarida keserse rahatlayacagimmmkaç oldu bu sahalardayım dediğin.... yine mi kandırıyorsun
sağol canımmmen güzeli balım ama bak değerlerin nasıl yükselmiş maşallah
Kızzz Allah sana birini gönderir mavi gzlü sarışın damdan düşmüe dönersin.Ben de yeşil gözlüleri sevmezdim ama herif yeşil gözlü.O da lazları sevmezmiş ama beni aldııyk sarı mı mavi göz mü
canım yediklerinle destekle kansızlık pek fena çarpıntı bile yapıyor şimdi şükür çarpıntılarım kalmadı...vay be fantezik karı demişlerdir
ay ben de hap kullanıyorum yaiğne yükseltmedi
rapor alsan sorgular mı? eğer sorguluyorsa fenaymış seninki
6 ayda bir düzenli yaptiriryorum ben ada ogluma hamile iken rahim ağzı kanseri vardı doğumla temizlendi sukur ama devamlı kontrol oluyorumbu arada sizlerde kanser taramı yaptırdınız mı bayanlar rahim kanser taraması bugün onuda yaptırdım çok tırstım ama şükür kolay geçti ...
Vay kader arkadaşım benim.Sende almadın demek.ama başına kakıcak bi kozun oluyo hepdalga geçer la benim kikesin ümit besen den ay lav yu gibi bişey seçer sinir eder beni
bana dedi kız minnoş
ben de almadım kihatta biz nasıl oldu da naptık da süreç hızlıca ilerledi bi fikrimiz yok
ayyy ne bileyim başka bişey gelmiyor aklıma. iş yerinde yetiştirmen gereken bi işin olsa nasıl olur yer mi
bekarlara sanırım başka yöntem vardır ..ben daha hiç yaptırmadım
hayatımda check-up da yaptırmadım hiç
Bizim topraktan olsun la müslüman olsunTamam italyan buluruz hafif kavruk 1,80 boy kahve göz bayılırım italyanlara
Hadi inşallah vaytımYok be miu bi bırakmadı şansızlık dibinde dolanıyor artık bende sıkıldım böyle olmasından hep bide hep bişey sıktı artık gercektende diyet modunda değilim ama menüler ortada spor olmayınca bir halta yaramıyor spor yapmak için zaman yaratmam lazım oda su ara ne mümkün ama cuma düzelmiş derse ilaclarida keserse rahatlayacagimmm
Ben sana bi tane ingiliz coni bulcam 1,85 boy mavi göz sarı saç üüyf yeme de yanında yat
bu arada sizlerde kanser taramı yaptırdınız mı bayanlar rahim kanser taraması bugün onuda yaptırdım çok tırstım ama şükür kolay geçti ...
Kızzz Allah sana birini gönderir mavi gzlü sarışın damdan düşmüe dönersin.Ben de yeşil gözlüleri sevmezdim ama herif yeşil gözlü.O da lazları sevmezmiş ama beni aldıkısmet bu işler
Cuma yine yokum yaaaa
Bizim topraktan olsun la müslüman olsun
Hadi inşallah vaytım
geçmiş olsun canım , hemşire baktı yara falan yok diğer tahlil sonuçları 11 gün sonra açıklanacakmış bakalım ne çıkacak...6 ayda bir düzenli yaptiriryorum ben ada ogluma hamile iken rahim ağzı kanseri vardı doğumla temizlendi sukur ama devamlı kontrol oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?