Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hemen bul bi tane herif herif nie bizim şarkımız yok de.

dalga geçer la benim ki kesin ümit besen den ay lav yu gibi bişey seçer sinir eder beni

bana dedi kız minnoş

Ben de evlilik teklifi almadım nolcakki.senelerdir başına kakıyorum adamın ne zaman tvde bi evlilik teklifi görsem şöyle bi teklif bile almadım bee diyom

ben de almadım ki hatta biz nasıl oldu da naptık da süreç hızlıca ilerledi bi fikrimiz yok

yok da rapor alçak bi tanıdığım yok almam zaten rapor işinden nefret ederim

ayyy ne bileyim başka bişey gelmiyor aklıma. iş yerinde yetiştirmen gereken bi işin olsa nasıl olur yer mi

kaç oldu bu sahalardayım dediğin.... yine mi kandırıyorsun
Yok be miu bi bırakmadı şansızlık dibinde dolanıyor artık bende sıkıldım böyle olmasından hep bide hep bişey sıktı artık gercektende diyet modunda değilim ama menüler ortada spor olmayınca bir halta yaramıyor spor yapmak için zaman yaratmam lazım oda su ara ne mümkün ama cuma düzelmiş derse ilaclarida keserse rahatlayacagimmm

vay be fantezik karı demişlerdir

ay ben de hap kullanıyorum yaiğne yükseltmedi

rapor alsan sorgular mı? eğer sorguluyorsa fenaymış seninki
canım yediklerinle destekle kansızlık pek fena çarpıntı bile yapıyor şimdi şükür çarpıntılarım kalmadı...

bu arada sizlerde kanser taramı yaptırdınız mı bayanlar rahim kanser taraması bugün onuda yaptırdım çok tırstım ama şükür kolay geçti ...
6 ayda bir düzenli yaptiriryorum ben ada ogluma hamile iken rahim ağzı kanseri vardı doğumla temizlendi sukur ama devamlı kontrol oluyorum

Vay kader arkadaşım benim.Sende almadın demek.ama başına kakıcak bi kozun oluyo hep

Tamam italyan buluruz hafif kavruk 1,80 boy kahve göz bayılırım italyanlara
Bizim topraktan olsun la müslüman olsun
Hadi inşallah vaytım

Ben sana bi tane ingiliz coni bulcam 1,85 boy mavi göz sarı saç üüyf yeme de yanında yat

niye kısıtlıyon kızı hem yesin hem yatsın

bu arada sizlerde kanser taramı yaptırdınız mı bayanlar rahim kanser taraması bugün onuda yaptırdım çok tırstım ama şükür kolay geçti ...

ben daha gitmedim nefret ediyom o çataldan

Kızzz Allah sana birini gönderir mavi gzlü sarışın damdan düşmüe dönersin.Ben de yeşil gözlüleri sevmezdim ama herif yeşil gözlü.O da lazları sevmezmiş ama beni aldı kısmet bu işler

bende karadenizden kız alınır kız verilmez derdim, bilin bakalım eşim hangi bölgeden

6 ayda bir düzenli yaptiriryorum ben ada ogluma hamile iken rahim ağzı kanseri vardı doğumla temizlendi sukur ama devamlı kontrol oluyorum
geçmiş olsun canım , hemşire baktı yara falan yok diğer tahlil sonuçları 11 gün sonra açıklanacakmış bakalım ne çıkacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…