Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oooo kızlar maşallah Allah muhabbetinizi artırsın sohbet şahane
Gelip gittim yazayım dedim afacan sağolsun hiç fırsat vermedi
Yeni gelen arkadaş Konyalı hoşgeldin canım etiketleyecektim tam olarak yazılışını unuttum
Kızlar Kızlar resmen 15:30 dan beri açım
Benim sıkıntım gündüzleri orayı toparlamam lazım yoksa akşamları gayet rahat atlatıyorum
Şunu farkettim bugün yemek yiyeceğim Saati kafamda belirliyorum sonra sabırsızlanıyorum bir an evvel yiyeyim diye hayaller kuruyorum sonra onu yiyince diğer öğünün hayalini kuruyorum daha iştaha geliyorum yeme işine kafamda nokta koyunca acıkmıyorum
Varmı bu saçmalığa bi teşhis koyacak

Ben de ancak 79 u ucundan göreyim diye hayaller kurayım Allahım bu ne aciz bir durum
Niye acizlik olsun asla böyle düşünme bence 8 lerden kurtulmak için 7 lerin hayalini kurmak neden acizlik olsun sonra da 6 ların hayalini kurarsın
Ben vereceğim gr ların bile hayalini kuruyorum

Oy oy oyyyy sen ne geliyon bu şişkoların arasına anlamadım ki Fıstık gibisin işte

Bilmiyon mu Fulya kadın hangi kiloda olursa olsun hepp bii fazlalığı vardır...

Benim de var canım yağ oranim çok ve çabuk kilo alırım..
66 kiloyu gördüm daha da görürdüm dur demeseydim...
O yüzden pes etmeden devam et sende mutlaka verirsin..

Niye acizlik olsun asla böyle düşünme bence 8 lerden kurtulmak için 7 lerin hayalini kurmak neden acizlik olsun sonra da 6 ların hayalini kurarsın

Bence de önce hayal edeceksin sonra yasayacaksin..
Çekim yasası neyi düşünürsen onu yaşarsın.

Yok kuzum tuzu normal oluyo. Yemeklerde yayla çorbasında olur boranide olur kahvaltıda yenir tereyağında kavrulur kahvaltıda yenir. Biber salçasıyla karıştırıp ekmeğin üstüne sürüp ver fırına.domates ve zeytinyağıyla karıştır meze olsun ya da salata gibi kahvaltıda ye. Çok fonksiyonludur kendisi

Bana kayısı çok fayda etti kuzum bi de kahvaltıda bol pulbiber koyuyom yumurtaya. Bu sefer de motoru bozdum iki gündür

Ayyy canım valla adet düzensizliği eklenince bi tartı asabimi bozuyor ama bozmuyorum diyetimi cis yok gidecek o kilolar

Biz de de yatılı misafir var onlar yiyor cislari ben çay içip izliom

Ayyy canım valla adet düzensizliği eklenince bi tartı asabimi bozuyor ama bozmuyorum diyetimi cis yok gidecek o kilolar
Kilo azaldıkça yavaşlıyor seninde sürecin canım benim. O yüzden farklı taktikler deneyerek Hiç bozmuyorsun moralini o kilolar gidecek

Bazen hemen zayıflamak istiyorum. Ama sanki ne yapacağımı ne yiyeceğimi bilemiyorum gibi geliyor. Panik oluyorum. Aklım bulanıyor, çok bunalıyorum.
Keşke almak kadar vermek de kolay olsa. Ama meşakkatli iş napcan sabır gerekiyo kuzum.buraya sık sık gir beni çok motive ediyolar sağolsunlar.
Kuzum karbonhidratı mümkün olduğunca azalt hemen gidecek kilolar. Kızların menülerine bak ben ordan tüyo alıyom hep.protein ve sebze ağırlıklı beslen yalnız değilsin korkma biz yanındayız

Kilo azaldıkça yavaşlıyor seninde sürecin canım benim. O yüzden farklı taktikler deneyerek Hiç bozmuyorsun moralini o kilolar gidecek

Evet ya şu 5 gün evdeyim aç karnına spor yapmayı deniycem, gelmezsem bayilmis olabilirim

Hafta sonu gidiyorum Hatay 'a alacağım bende inşallah tuzlu yoğurt Çökelek sumak :)

Ne güzel
İnşallah canım

teşekkür ederim.

Bana kayısı çok fayda etti kuzum bi de kahvaltıda bol pulbiber koyuyom yumurtaya. Bu sefer de motoru bozdum iki gündür
Senin o pulbiberli yumurtayı yaptım bayıldım valla. Saolasın. Ben üzerine serpiyordum. Ama seninki daha güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…