- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Niye acizlik olsun asla böyle düşünme bence 8 lerden kurtulmak için 7 lerin hayalini kurmak neden acizlik olsun sonra da 6 ların hayalini kurarsınBen de ancak 79 u ucundan göreyim diye hayaller kurayımAllahım bu ne aciz bir durum
Oy oy oyyyy sen ne geliyon bu şişkoların arasına anlamadım kiFıstık gibisin işte
Niye acizlik olsun asla böyle düşünme bence 8 lerden kurtulmak için 7 lerin hayalini kurmak neden acizlik olsun sonra da 6 ların hayalini kurarsın
Ben vereceğim gr ların bile hayalini kuruyorum
Kesinlikle
Bence de önce hayal edeceksin sonra yasayacaksin..
Çekim yasası neyi düşünürsen onu yaşarsın.
Yok kuzum tuzu normal oluyo. Yemeklerde yayla çorbasında olur boranide olur kahvaltıda yenir tereyağında kavrulur kahvaltıda yenir. Biber salçasıyla karıştırıp ekmeğin üstüne sürüp ver fırına.domates ve zeytinyağıyla karıştır meze olsun ya da salata gibi kahvaltıda ye. Çok fonksiyonludur kendisimalipina o dediğim yerde tuzlu yoğurt varmış. Hem de keçi. Ama almadım. Sonra alıcam. Bu tuzlu yoğurtla hep borani mi yapıyorsunuz? Yani yemek olarak. Bir de siz kahvaltıda yiyordunuz onu biliyorum. Bir de çok mu tuzlu oluyor kuzum?
İnşallah kuzum :) inşallah :)Allah kavustursun canım sağlıkla...
Burası iyi gelir emin ol..
Kafan dağılır zaman nasıl geçer anlamazsin bile
Lee_shin_mee canım hoşgeldin Allah kavuştursun kocana sağ salim inşallah
Bana kayısı çok fayda etti kuzum bi de kahvaltıda bol pulbiber koyuyom yumurtaya. Bu sefer de motoru bozdum iki gündürWc ye çıkıyom bu ara yürüyüşler saolsun. Ama karnım hep şiş
Ben geçen hafta buraya gelmeden önden yandan foto çektim. Dedim ki zayıfladıkça öncesi sonrası yaparım. Ama bende göğ. ve karın çok iğrenç göründü. Sinirim bozuldu fotoları sildim
Ama inşallah direk çıtır halimi atmak nasip olur inşallahtabiki seninle nefsim
Gülüyorum çünkü o takilmalari en iyi ben biliyorum canım.
Hatta takimdan da iyi bilirler efenim..
Bu kilolarda çok daha az yemek veya çok daha fazla spor yapmak gerekiyor...
Yada bilmedigin yanlışlar olabilir.
Örneğin benim agobun kazı gibii ceviz badem fındık yemem gibi zararsız diye
Tam aksam yemegi ayarliyodum dunden kalanlar vardi.esim aksam bulusmak icin eski calisitigi yerdeki ev arkadasini aradi buraya yeni gelmisti evimize gelip giden sevdiğim bi cocuktur.o da okuldan ciktim abi direk size geliyorum demis.ay yemek yetmez yarim saate gelecek.patates kizarttim borek cikardim nelul melul baktim onlaraoyle iste
Kilo azaldıkça yavaşlıyor seninde sürecin canım benim. O yüzden farklı taktikler deneyerek Hiç bozmuyorsun moralini o kilolar gidecekAyyy canım valla adet düzensizliği eklenince bi tartı asabimi bozuyor ama bozmuyorum diyetimi cis yok gidecek o kilolar
Keşke almak kadar vermek de kolay olsa. Ama meşakkatli iş napcan sabır gerekiyo kuzum.buraya sık sık gir beni çok motive ediyolar sağolsunlar.Bazen hemen zayıflamak istiyorum. Ama sanki ne yapacağımı ne yiyeceğimi bilemiyorum gibi geliyor. Panik oluyorum. Aklım bulanıyor, çok bunalıyorum.
Kilo azaldıkça yavaşlıyor seninde sürecin canım benim. O yüzden farklı taktikler deneyerek Hiç bozmuyorsun moralini o kilolar gidecek
Hafta sonu gidiyorum Hatay 'aYok kuzum tuzu normal oluyo. Yemeklerde yayla çorbasında olur boranide olur kahvaltıda yenir tereyağında kavrulur kahvaltıda yenir. Biber salçasıyla karıştırıp ekmeğin üstüne sürüp ver fırına.domates ve zeytinyağıyla karıştır meze olsun ya da salata gibi kahvaltıda ye. Çok fonksiyonludur kendisi
Dene kendini bakalım. Belki böyle kırılacak zincir inşallah :)Evet ya şu 5 gün evdeyim aç karnına spor yapmayı deniycem, gelmezsem bayilmis olabilirim
Hafta sonu gidiyorum Hatay 'aalacağım bende inşallah tuzlu yoğurt Çökelek sumak :)
Dene kendini bakalım. Belki böyle kırılacak zincir inşallah :)
Ne güzelNiye acizlik olsun asla böyle düşünme bence 8 lerden kurtulmak için 7 lerin hayalini kurmak neden acizlik olsun sonra da 6 ların hayalini kurarsın
Ben vereceğim gr ların bile hayalini kuruyorum
İnşallah canım
Bilmiyon mu Fulya kadın hangi kiloda olursa olsun hepp bii fazlalığı vardır...
Benim de var canım yağ oranim çok ve çabuk kilo alırım..
66 kiloyu gördüm daha da görürdüm dur demeseydim...
O yüzden pes etmeden devam et sende mutlaka verirsin..
teşekkür ederim.Yok kuzum tuzu normal oluyo. Yemeklerde yayla çorbasında olur boranide olur kahvaltıda yenir tereyağında kavrulur kahvaltıda yenir. Biber salçasıyla karıştırıp ekmeğin üstüne sürüp ver fırına.domates ve zeytinyağıyla karıştır meze olsun ya da salata gibi kahvaltıda ye. Çok fonksiyonludur kendisi
Senin o pulbiberli yumurtayı yaptım bayıldım valla. Saolasın. Ben üzerine serpiyordum. Ama seninki daha güzel olduBana kayısı çok fayda etti kuzum bi de kahvaltıda bol pulbiber koyuyom yumurtaya. Bu sefer de motoru bozdum iki gündür
Keşke almak kadar vermek de kolay olsa. Ama meşakkatli iş napcan sabır gerekiyo kuzum.buraya sık sık gir beni çok motive ediyolar sağolsunlar.
Kuzum karbonhidratı mümkün olduğunca azalt hemen gidecek kilolar. Kızların menülerine bak ben ordan tüyo alıyom hep.protein ve sebze ağırlıklı beslen yalnız değilsin korkma biz yanındayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?