Aynen Hatay mutfağı şahaneOuyyy hatay=yemekbayılıyorum hatay mutfağına, ben antep hatay urfa buralarda dogmaliymisim
Kiricam ben o metabolizmayı ona dicem sen mi büyüksün hayirrrrrr ben büyüğümmmm
Bende Hataylıyım Urfada yaşıyorum:)) çifte kavrulmuşum senin gözünde şimdiOuyyy hatay=yemekbayılıyorum hatay mutfağına, ben antep hatay urfa buralarda dogmaliymisim
Kiricam ben o metabolizmayı ona dicem sen mi büyüksün hayirrrrrr ben büyüğümmmm
Ooh mis ne güzel.benim yerime de gez kuzumHafta sonu gidiyorum Hatay 'aalacağım bende inşallah tuzlu yoğurt Çökelek sumak :)
Di mi pul biberi yağda tavlatınca daha güzel oluyo mis gibi biber kokuyo yumurta kokusu kalmıyo pek.kuru naneyi de tavlatıp denemek istiyorum ama tadını bozar mı bilmiyorum yarın bi deniyim olmazsaNe güzel
İnşallah canım
teşekkür ederim.
Senin o pulbiberli yumurtayı yaptım bayıldım valla. Saolasın. Ben üzerine serpiyordum. Ama seninki daha güzel oldu
Bende Hataylıyım Urfada yaşıyorum:)) çifte kavrulmuşum senin gözünde şimdi
Doğru tespit, olursun valla, şekil A benOfff universitede oda arkadaşım hatayliydi, hatayin insanini da kültürünü de çok seviyorumorda yasasam 100 kilo olurum ben
Bilmiyorum ki cuma 54.8 ama vermemisimdir spor yapmıyor dum ya yeni basladimşu an kaçsın vayt
Bilmiyorum ki cuma 54.8 ama vermemisimdir spor yapmıyor dum ya yeni basladimşu an kaçsın vayt
Çok geçmiş olsun canım. Çay içirsen vücudun hararetini alır ter attırır ateşi de düşmüş olur hemAtes nöbetindeyim suan 37.5 yukselirmi diye bekliyorumyine oksurdu kustu yatti
Sagol canim uyuyor simdi uyandirsam hic bisey yiyip icmez sadece su iciyor yatıyorÇok geçmiş olsun canım. Çay içirsen vücudun hararetini alır ter attırır ateşi de düşmüş olur hem
Sağol canim.. sende aramiza hoşgeldinÇok geçmiş olsun allah şifalar versin
Hoş buldum cnmSağol canim.. sende aramiza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?