İyiyim kaptanim cok şükür spordan geldim kafamda motivemde iyi özledik seni
Olabilir ben takilmiyorum boyle seylere zaten.
Formu ne zaman vericeksiniz acil zayiflamak istiyorum
o şekil bu şekil hepsi benimBaska kaptan yokmu hep sizmi boyle şeysiniz burda
Yarın yine cuma  makbule nın bu haftası da fos geçti yenı yıla 61 kilo ile girecek yemeklerini durduramadı sporu komple bıraktı iki cocuk annesiydı hayat cok zor geliyordu calısıyordu cocuk gece uyumuyordu makbule sabah uyanmıyordu ne olacaktı bu hali hic degısemıyordu boyle olmazdı
sabahın 11 inde menü veriyor çıldırdıMenü de vereyim
Sabah
2 tane yağda yumurta
2 dilim tb ekmek
Yarım domates salatalık
Az peynir
4 zeytin
Ara 2 tane kahve içerim
Akşam
Yumurtalı yoğurt
Su 3 olur
@MiuLego
Diyete devam eden birinin listeden çıkmasını mantıklı bulmuyorum .Pişman değilim yine olsa yine ayrılırımkontrol bende sıkıntı yok haftada 500 liste için olmuyordu mius beğenmiyor bende 1 veremem şok yapmadan.
o şekil bu şekil hepsi benim
sen ne şekil istersin
ayarlarız yavrum
ağzın beni yisin ne güzel dedinDiyete devam eden birinin listeden çıkmasını mantıklı bulmuyorum .
İlla bi yerde gevşeklik oluyor
Çıkıpta memnun olanı hiç görmedim eflalim.
İnşallah sende böyle olmaz
Az ciddi ol bee her yerin ayri oynuyo konsantre olamiyorum rolume
seni sevmediğimi kim söylediEki Görüntüle 2085615 beni de sevsen ne vardııııııııııığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Gercektende topluyorum mium yarın hele çocuklar iyi desin doktor tekrar 52 ler 50 beni bekler bekletmeyeyimsabahın 11 inde menü veriyor çıldırdı
perşembe menüsü yapmışsın vaytım
Hoşgeldin konyalımHoş buldum canlar
Aynen böyle gözüm ne tatlı ne börek hic bişey gormuyo
Kuzu haftaya cuma listeye alsana beni de, her hafta 700-1000 arası garantiay bayılırım hırslı insanaaaaa
2 hafta deneme süresi oluyor konyak takımlarda.. kural bu.. 2 hafta sonra listeye girebiliyorsun eğer menülerin iyi katılımın güzel enerjin bize iyi geliyorsa kilo vermen iyiyse listeye alacağım inşallah.. takımlar her cuma yarışıyor birbiriyle.. yarış da listedekiler üzerinden oluuyor:)
bunları bilmiyorsan diye anlattım accık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?