Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Lutfen yanlış anlama balım haddine değil tavsiye vermek ama şu bir gerçek diyet bedenle alakalı değil 28 yıl kilolu yaşayıp bir kere diyet yapmayı dusunmeyen ben aynaya bakınca göbeği 9 aylık gibi duran ben bir çift lafa verdim bunca kiloyu çünkü beynim bu asagalanmayi kabul etmedi yani kendime motive edecek bir sebep buldum beni kamcilayacak her lokmada beynine kazidim duyduğum sözleri ne varsa topladım mağazada söz söyleyenlerin büyük beden yok diyenleri sevgili gorumcemin laflarını yazdım beynime ve dedim ben bu lafların altında kalacak kadar güçsüz bi kadın miyim hayır değilim
Şimdi senin kilo vermek için bi sebebe ihtiyacın var bi kamciya çok istediğin bi kıyafet al 36 yada 34 git gel git sürekli onu kendi bedeninde hayal et ve vazgeçme
Bütün sorunların yemekle cozuluyorsa seninle bende yerim hiç sıkıntı değil ama yemek sana bi sorun daha ekliyor zaten bu kadar sorunun arasında bir de kilo ile uğraşmak seni üzmez mi hedef kilona gelsen ben basardim yaptım desen ondan sonra yedin mesela bak bir iki kilo aldın bir haftada versen daha rahat bi hayatın olmaz mı hayatında bir sorun daha eksik olmaz mı psikolojin daha sağlam olmaz mı ne olur yanlış anlama beni ama inanki üzülüyorum evet herkes benim gibi takıntılı olmak zorunda değil ama başaracak kişilerin bunu kendi elleriyle mahvetmesine çok üzülüyorum

Eve pek almıyoruz da bizim kaynımla aynı sehırdeyız sık sık gorusuyoruz her gittiğimizde bısıyler hazırlıyorlar e onlar bize gelince bende hazırlıyorum yanı beni en cok o zorluyor hic gorusmesek haftada uc gorusuruz  bu ısı bitirip korumaya saklamak lazım yeme olayını ama beceremiyorum

Cok haklısın canim cok haklısın da bende dusunuyorum bunları ama o yeme anı her sey gidiyor sanki sonra uzul dur neden yedım diye mantıklı olmadığının farkındayım ama....

Çok güzel yaaa
Sende ister misin öğreteyim mi spor mortim
ayyy akşama ben
Olma işte bu akşamın yarını da var onu düşün
10 dk yürüyüş
30 dk koşu bandı
15 dk bisiklet
25 dj kardio
nehirnil111
Dünün mü bugünün mü canım bu spor
Kilo verdikten küçülen mide agrısı çok pis yaa sırf şöyle olmamak için yemiyorum

Evet nasıl bir baskı değil mi

makbule sen bi ara monti yaptın iyide gidiyordun sanırım
gel birlikte yapalım yine
Kuzum cok yasak var ara ogunu olmaması da bana uygun degil Bı sure sonra parlama yasıyorum benım porsiyon kontrolu yapan yasak olmayan bısı ye ihtiyacım var yapmak sorun degil de surduramıyorum Öyle bısı yapayım ki her kosulda uyayım diyet bozulmasın diyet bozulunca bende nasılsa gitti mantığı oluyor

hım sen ara ögünlü diyet seviyorsun sanırım dimi

Ben hep öyle yapıyorum düzenli sabit günlük yemek yerim diyet listesi hiç yapmadım abartınca az yerim onun dışında sağlıklı yiyorum yasaklarım pek yok bu şekilde de veriliyor bolca spor yaparak öneririm canım

Cok haklısın canim cok haklısın da bende dusunuyorum bunları ama o yeme anı her sey gidiyor sanki sonra uzul dur neden yedım diye mantıklı olmadığının farkındayım ama....
Makbulem mantıksız değil balım ben diyetteyim ben diyette dedikce herşey cazip geliyor yasak olan şeyin çekiciliği ben bayramda 1 tane baklava yedim ve bıraktım 2 ciyi yemeyi düşünmedim bile çünkü tadı aynı lezzeti aynı herşeyi aynı dedim kendime yesem aynı lezzet değişmeyecek ilk önce bunu başarmanın lazım sonra hiç yemeyeyi full 1 hafta kacaksiz goceksiz diyet yap mesela o gün canın ne isterse çikolata tatlı yada neyse 1 tane olmak kaydıyla ye ve o günü kendine hedef köy balim

o sıkıntı bendede var
gelen giden bitmez,biz gideriz
zaten ne oluyosa o zaman oluyo
kalabalıkta bi bakmışım bende yiyiyorum

Begusum 34 beden giymekmi lezzetli o abur cubur yeyip göbek yapmak mı ben hep böyle dusunerek hareket ettim
o bende işe yaramıyo işte
aylardır işe paspal geliyorum kendime bi hedef koydum o hedefin altına inince bol gelen giysileri değil daha yakışan güzelleri giyip gelicem diye ama yok hiçbişey beni etkilemiyo

Yumurta yi haslayip yogurtdun içine dogruyorum az nane az pulbiberle çok seviyorum ben tadini tok da tutuyor

Deneyeceğim

Öyle bi hayat yok ya, iki kazan bisey kızarttim ama ben yemeyeceğim kocam ve misafire

Kuzu al ver kendini yipratiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…