Menü de vereyim
Sabah
2 tane yağda yumurta
2 dilim tb ekmek
Yarım domates salatalık
Az peynir
4 zeytin
Ara 2 tane kahve içerim
Akşam
Yumurtalı yoğurt
Su 3 olur
@MiuLego
Yarın yine cuma  makbule nın bu haftası da fos geçti yenı yıla 61 kilo ile girecek yemeklerini durduramadı sporu komple bıraktı iki cocuk annesiydı hayat cok zor geliyordu calısıyordu cocuk gece uyumuyordu makbule sabah uyanmıyordu ne olacaktı bu hali hic degısemıyordu boyle olmazdı
Bir mayışmıştım ki iyi olur öğreteyim bende yaparım
Yerim onu ben o göbeğini severim
hahahahahhaha mazi gözümde canlandı ya la
yonja olmasın o
nilim aslına bakarsan bu fotoyu seviyorum ismi de seviyorum. Napayım alaka yok amaHep aklımda unutuyorum neden adın ördek profilin kurbağa
Ahahaha
Çok güzel yaaaBir mayışmıştım ki iyi olur öğreteyim bende yaparımEki Görüntüle 2085628
Öncelikle kollarını yukarı kaldırıyorsun kol hareketleriyle başlarızEki Görüntüle 2085629
Bacaklarını da kaldırmayı unutma basenler önemliEki Görüntüle 2085630
Bacak arasını eritmek için selülitleri göndermek için bu favorim bu hareketi benimseyelimm
Eki Görüntüle 2085632
Daha sonra kas yapma işine geçeriz annem
Eki Görüntüle 2085634
Yerim onu ben o göbeğini severim
Benimdeçok fena
Ah Bı bilsem mutlu olur muyum Bı taraftan yiyorum Bı taraftan zihnimde allahım yine ne hale geldim aynaya bakıyorum gobek buyudu diyorum ama Bı turlu konsantre olamıyorum bende istiyorum bitsin bu ıs artık ama 3 gun suruyor 4. Gun bısı oluyor bısı cıkıyor tam basladim diyorum Bı yere gidiyoruz tatlılar havada uçuşuyor artık insanlara da diyetteyim diyemiyorum cunku Bı bakıyorlar yiyorum iki gun sonra diyetteyim bısı yapmam lazım kendime toparlanmam lazım acil sureklı degisık bısıyler arayınca da yoruluyor insan vallahi bilmiyorum ne olacak boyle boyle
makbule peki yiyince mutlumusun ?
yiyince uykumuzu mu aldık ?
çocuklar hemen büyüdü zorluklarımı geçti ?
yiyince çalışmadık mı ?
önce kendine sor makbule böyle mutlumusun ?
hayat bukadar yorucu iken neden , birde yiyip kendimizi daha fazla mutsuz ediyoruz ki ?
kaçamak yaptıkça hayatımız degişmiyor
aksine uyku kaliten bozuluyor
birde diyeti bozdum diye üzülüyorsun üstüne
bak bende monti , tonti dedim
cumartesi-pazar öyle böyl geçti
pazartesi den beri dikkat ettim , dün yine bozdum
bugün telafi edecegim , pazar günü yılbaşında izin verecegim sonrası toparlamayla geçecek , ama kontrollü kaçamak yapacagım için eminim bana dönüşü çok olmayacak
nedenn yapmayalım makbule
yapanların 5 eli 10 kulagımı var bakWhiteblacklife @eflalim bunalrın hayatı zor dgeil mi sence
zorlukalır yokmu hayatlarında , ama diyete bulaştırmayıp istikrarla devam ettiler diyetlerine ne oldu
kafalarında diyet sorunu kalktı
bi başarabilsekk bu bziim artımız olacak makbule,
kafamızdaki sorunlardan bir tanesi bitecek
lütfen sende toparlan 2 ocak 2018 den itibaren yapalım bitirelim bu işi
Ah Bı bilsem mutlu olur muyum Bı taraftan yiyorum Bı taraftan zihnimde allahım yine ne hale geldim aynaya bakıyorum gobek buyudu diyorum ama Bı turlu konsantre olamıyorum bende istiyorum bitsin bu ıs artık ama 3 gun suruyor 4. Gun bısı oluyor bısı cıkıyor tam basladim diyorum Bı yere gidiyoruz tatlılar havada uçuşuyor artık insanlara da diyetteyim diyemiyorum cunku Bı bakıyorlar yiyorum iki gun sonra diyetteyim bısı yapmam lazım kendime toparlanmam lazım acil sureklı degisık bısıyler arayınca da yoruluyor insan vallahi bilmiyorum ne olacak boyle boyle
Yumurta yi haslayip yogurtdun içine dogruyorum az nane az pulbiberle çok seviyorum ben tadini tok da tutuyorYumurtalı yoğurt nasıl oluyor kuzu ikisini de severim ama birlikte düşünemedim
nilim aslına bakarsan bu fotoyu seviyorum ismi de seviyorum. Napayım alaka yok amaikisini birleştirdim burda kurbağalara ayrı ilgim var. Ünide Oyuncak kurbağam vardı :))
O zaman hem mesajına hem konuya uygunböyle olmak istemiyorsan yeme yarın ki vurulmayı da düşün
Eki Görüntüle 2085636
Ah sunu kafamda Bı halledebilsem benım sorunum bu zihnim hep konuşuyor hep gece cocuk emzirmeye kalkınca bile aklimdan kilom yediklerim diyet vs geciyor ama başlayınca da uc gunu gecemiyorum bana bozulmayacak esnek bısı lazım yasaklar beni tetikliyor Bı dedım porsiyon kontrolu yapayım vermesem de almayayım sıkıntı yok onu bile beceremedim ya dun bissuru tatlı yedım 1 tane yemeyi bi becerebilsem ya da yememeyıNeden bunu hissediyorsun ki? Bak dün akşamdan beri yatılı misafirim var, 1 lokma bile yemedim neler uçuşuyor ortada mutfakta heryerde. Yeme kuzum tadını biliyoruz yedik daha önce, yediğimiz için bu haldeyiz. Yemek için bahane bulmayı bırakınca hayat daha basit, ne yiycem diye düşünmeyi kurmayı birakiyorsun. Sebze salata süt yogurt et yumurta zaten seçenekler belli, kombinasyonlar değişiyor sadece
O kadar yoruldum ki canım anlatamam brnim sıkıntım tatlılar karsı koyamıyorum iki gun koysam ucuncu gun abartıyorum napıcagımız bilmiyorum
aynen bende o diyetmi
bu diyet mi diye diye
yoruluyor insannn , diyet hatalarını bulmak lazımm makbule benim hatan 2 ögün yemek az yemek
duygularıma tercüman oldun makbuleO kadar yoruldum ki canım anlatamam brnim sıkıntım tatlılar karsı koyamıyorum iki gun koysam ucuncu gun abartıyorum napıcagımız bilmiyorum
O kadar yoruldum ki canım anlatamam brnim sıkıntım tatlılar karsı koyamıyorum iki gun koysam ucuncu gun abartıyorum napıcagımız bilmiyorum
cuma mortim oluyor diri diri toprağa gömecem onu
aman bitmesin efser aman hep iş çıkar efser
naber gız şerın sıton
istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?