Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Diyet kafası insanı mahvediyor stres yapmayın belki benden büyüksünüz ama stres yapmayın sadece sağlıklı beslenmeye odaklanın. Sıkmayın kendinizi:)))

ah Bı becerebilsem bunu ya ne hoş olur

Kafada Bı halletsem olacak zaten de yapacam ama yapacam Bı sekilde olacak
o sıkıntı bendede var
gelen giden bitmez,biz gideriz
zaten ne oluyosa o zaman oluyo
kalabalıkta bi bakmışım bende yiyiyorum
aynen ya birini gorunce ne oluyor bana bilmiyorum gene diyet yapıyorum desinler istemiyorum

Kendimi yerken buluyorum Benimde yoğunluğum bitmiyor o yüzden korumalarımı bozuyorlar hep
Oyy Oyy

e montide ikindi arası var canım yapabiliyorsun ara istersen
hatta tatlı krizi için en iyi saatler
Dur bakim verecem Bı karar bi de o bana proteini falan ayırmak da zor geliyor bizde her sey etli pişer esim etsiz yemek yemez pek e kuru fasulye etli millet yerken ben yiyemiyorum bu sefer o yuzden de uzaklaştım ondan
o bende işe yaramıyo işte
aylardır işe paspal geliyorum kendime bi hedef koydum o hedefin altına inince bol gelen giysileri değil daha yakışan güzelleri giyip gelicem diye ama yok hiçbişey beni etkilemiyo
benı de etkilemiyor ya 3 asagı 3 yukarı ne farkeder gibi Bı durumum var Bı de simdi mont falan kapatıyor yazın ortaya cıkaracak bi kac tunıgım var onları giyince patlayacak gibi oluyor onlar rahatsız ediyordu ama yazı beklememem lazım Bı de ben tesettürlü olunca genelde bol giyiniyorum o yuzden de herhalde

Deneyeceğim

Öyle bi hayat yok ya, iki kazan bisey kızarttim ama ben yemeyeceğim kocam ve misafire

Kuzu al ver kendini yipratiyorsun
tükendim zaten tükendim

Diyet kafası insanı mahvediyor stres yapmayın belki benden büyüksünüz ama stres yapmayın sadece sağlıklı beslenmeye odaklanın. Sıkmayın kendinizi:)))
Stres yapıyorum ya nedense karakterim galiba her seye böyleyim pireyi deve yaparım zaten ama bu yıl degısecegım her konuda yenılenecegım inanıyorum

İstedikten sonra her şey mümkün inşallah sende yaparsın canım
Çok uzun sürüyor gece uyukudan uyandiŕiyor

Ooo bayağı zormuş kuzum ya benim midem çöp mübarek çabuk sindiriyor bir de midem hemen genişliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…