bonusumu ateşimle eriticem
Yok o kunuda allah bana acımiş öyle 30 tane olsa direk kuru temizle derdim benAnladım kuzum kışlıkları yazlıkları çevirirken çok zor oluyor ama ya 20-30 tane aynı anda ütülüyorum
Aşk olsun kuzum seni çok seviyore biz nasıl düşünmezsin
Oyyyy yerim kiz ben seniiiiigel la eceline susadın gel
yarınki kilona listenin durumuna bi bakalım
çok az bu
ay deynep hahahahahahaha
+1.1 öncesi miydi o serum?
yarın kilona bakalım konuşalım balım
ben dur demem.
peşinden gelirim ben de.
yan yana yürürüz aynı yolda
Diyete spora aşık olsanaNiye daha once beni yakmak akliniza gelmedi kiben aşk insaniyim yanarim her turlu
Agzından yel alsınkocalarınız şu yazdıklarınızı okusa
Bende sizi cook seviyoreeeeeAnladım kuzum kışlıkları yazlıkları çevirirken çok zor oluyor ama ya 20-30 tane aynı anda ütülüyorum
Aşk olsun kuzum seni çok seviyore biz nasıl düşünmezsin
Kiz miu buhepfit
kuzu bak böyle kiloların
hepfit (61/60.3/0.7/%1.15)
hepfit (60.3/58.6/1.7/%2.82)
hepfit (58.6/59.7/+1.1/-%1.88)
1-2 hafta daha gözlemlemem lazım kilonu
Geçen yatıyoz herifle .senin yazını görmüş kasabı boşa beni al diye.o kim diyo nie boşuyom ben seni diyokocalarınız şu yazdıklarınızı okusa
Benimki koskaca kütük kendine faydası yok benimi ısıtacakici kof zahıř
kaptan olarak herşeyi düşündüm bonusum merak etmeNiye daha once beni yakmak akliniza gelmedi kiben aşk insaniyim yanarim her turlu
delisin çünkü deUrfa sıra gecelerinden bülent ersoy beddua şarkısına nasıl geldim acaba
Oyyyy yerim kiz ben seniiiii
bebeeeem sevdiceğin her kokusu bize gül bahçesidir.Kokorec gibi kokarsam yanarken
ya ben de onu diyorum işteeeeeKiz miu buhepfit degil miydi beni.yilbasina kadar listeye alma ben alkolü severim yilbasi gecesi cok icecem icmezsem esim kizar diyen sakın alma bu hafta sakın
hahahahaha yok artıkGeçen yatıyoz herifle .senin yazını görmüş kasabı boşa beni al diye.o kim diyo nie boşuyom ben seni diyo
Whiteblacklife bu haftayi yok sayabilirmiyiz kotu gecti benim icin.
Seninle kapismayi cok istiyorum ins eski halime dogru yol alayim once sonra kapisma.
kaptan olarak herşeyi düşündüm bonusum merak etme
ateşli geceler bizi bekler
delisin çünkü de
eflale de o yüzden sordum gittim daha gelmiyrum diyeydi ben de giderdim. 1 kişi dahi öyle bişey yapsa
bebeeeem sevdiceğin her kokusu bize gül bahçesidir.
gel la eceline susadın gel
yarınki kilona listenin durumuna bi bakalım
çok az bu
ay deynep hahahahahahaha
+1.1 öncesi miydi o serum?
yarın kilona bakalım konuşalım balım
ben dur demem.
peşinden gelirim ben de.
yan yana yürürüz aynı yolda
Tamam balım sıkıntı değil sen bu hafta miu yen haftaya beni yenersinnnWhiteblacklife bu haftayi yok sayabilirmiyiz kotu gecti benim icin.
Seninle kapismayi cok istiyorum ins eski halime dogru yol alayim once sonra kapisma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?