- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Tebrikler canım
Tebrikler ablaHayırlı cumalar hanımlar ...
Kilom geçen hafta 70,8
Bu hafta : 69,7
Fark 1.1
Haftaya hedef @ecemavi yi yenmek bi kere daha ( napimmm yenilmeye doymadı). Vede 68 li bir rakam görmek inş ..
HülllyaammmÇok sağolun kızlarBegüüümmm yedim tabi ki
Tebrikler canım
Çok geçmiş olsun hülyam 4 gün uzunmuş o duyguyu yaşamaya, birkaç gün bende yaşadımda ...Selam kızlar nasılsınız?
Bir süredir gelmedim karın Ağrı'sıyla girdiğim hastaneden haşimoto tiroidi ceviz kadar tiroit nodülü biyopsi falan derken endokrinolojiden çıktım.şu iki hafta ruhen çok yordu beni..4 gün kanser miyim endişesi sonuç beklemek..o ruh haliyle buraya gelmek istemedim açıkçası..sonuç iyi huylu çıktı..haşimoto tiroidi dengemi sarstı..saç dökülmelerim depresif ruh halim daha bir sürü bişey..ömür boyu içmem gereken bir hapım var artık..Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..bu da Ondan geldi başım gözüm üstüne..
Tebrikler canım bravoooooooooooKilo bildirimi daha fazla beklemek isterdim ama dışarı çıkmam lazım
Geçen hafta :63.300
Bu hafta:62.600
Fark:-700
@MiuLego
Tamam abla . Böyle menü yaziyim falan ama ön diyet olsun napiyim ..öteki türlu çok stres oldum mutsuz hissediyorumDemekki henüz tam karar vermemişsin etipufum
1-2 ay bekle istersen ama azaltarak bi ne vi ön diyet gibi salmadan
Tamam kaptanim bugün değil emi bugün var da evdeBu haftaki hedefin ağzına fanta vs sürmemek
@Sarayca
Cutemom007
begum75
@Ahu060812
@kelebekolacam
ada81
müzmin yiyiciler başka kim vardı aklıma gelmedi
la gelin la, yeter daaaaa her hafta esip gürleyip fıss kalıyoruzzzz
bakın arkadaşlar kış ortası
gözümüzü açtık kapadıkalın size 23 nisan ve diyet işi fısss
şu elimizdeki 4 ayı iyi deglerndirelim allah billah aşkına
yazın efil efil rahat rahat gezelim yahu
yazında 2 fün yesek 3 gün dikkat ederizz
kurban olamm gelinn yaaaaaa, valla adımız çıktı artık 7. takımda millet
o kilo verecegim, hafatay şov yapacagım bilmem ne nidalarımızı okurken yaww he hee demiyorsa bende adam degilim
lütfen yılın ilk günündne itibarennn birlikte başaralım ya 21 gün ya sadece 21 gün llokma kaçamak olmadna bi temiz kalalım anaaaaaaaa yetti gari yaaa
Basladim bugun Insallah sakın sakın gıdıcem ben 500 gr haftalık hedefim cok sıkınca patlama yasıyorum menu paylasacam kacamak da olsa
ya emegime üzülüyorum ya
hacı yatmaz gibi kalk lesile yap
sonra kaçamak yappp
valla begüm kendimle kavga ediyorum
anlaşamyan çiftler gibiyizz
diyorum banu ya bırak .. tamam bu kioda kal koru
yada başla sonuna kadar git, hayatındaki sorunlar yeter bird ekilo düşünme!!
bakalım kim kazanacakkkkkk
Sarayca canim buralarda ol buralarda olunca daha kolay her sey uzakta cok cok zor oluyorcanlar hepinize yazayım, ben diyet moduna giremiyorum, her seferinde bu gün kötüydü diye yazmaktan yoruldum,utanıyorum artık
sırf geçen hafta söz verdim haftaya geleceğim diye, bu eksi tamamen dünkü dikkat etmemden kaynaklı bir eksiyani öyle diyet yapmış değilim.. toplamda 3 gün diyet yaptıysam 4 günü aşırı yedim hala moda giremiyorum. mesela bu gün güzel başladım, kararlıyım ama akşamı ne olacak bilmiyorum, benim kendime güvenim kalmadı ki, sizin bana güveniniz olsun
bu gün yüzmem vardı gitmedim meselaaşırı yorgun ve bitkin hissediyorum...
yine yeniden diyorum ki, haftaya güzel bir eksiyle geleceğim... ümit tükenmez.. tükenirse fena..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum...
hepinize kucak dolusu sevgiler...
ada81 canım kızın için geçmiş olsun, benim kızımda aynısı gece uyudum mu uyumadım mı anlamadım, devamlı öksürdü
@Nefs beni sormuşsun cancağazım, yukarıda durumumu yazdımayrıca eksilerin için tebrikler @Nevreste ye bayrak sallatacakmışsın duydum.
@Antepia27 99 partinde oynayacağım sözüm söz
O yemeye güzel rakamGeçen hafta 72.0
Bu hafta 71.5
Fark 500
Tebrikler canım bravoooooooooooDaha beklemeyeyim buna da şükür
Geçen hafta : 69.8
Bu hafta : 69.0
Fark: 800 gr
Yüzde: %1.15
@MiuLego
Maşallah beee maşallah bravoooooooooooKandırdııım kandırdııım@MiuLego @Ausencia
Cuma:...95,200
Bu cuma:...93,00
Fark:...-2,200gr
Eki Görüntüle 2086124
hadi gözün aydın geçmiş olsun miuHellööööööö
Çıktım dişçiden ben işe gidiyom koştur koştur
Dolgu yapıldı
Hiç de acımadı ki yaşasın bütün moralim düzeldi
Dün çok ağlamıştım dişim gitti diye
Şimdi şükür
Tamam o zaman gel yamacima mortimsin bu hafta kaçışın yok bak miu ile sporda rakibim beni bu hafta tozu dumana katacağım ona göre beslenme spor yapWayt listeye giricem sana emanetim, etimde kemiğimde senin
Çok geçmiş olsun kaptanım geçti gitti bak korktuğun gibi değilmişHellööööööö
Çıktım dişçiden ben işe gidiyom koştur koştur
Dolgu yapıldı
Hiç de acımadı ki yaşasın bütün moralim düzeldi
Dün çok ağlamıştım dişim gitti diye
Şimdi şükür
Gittim canım temiz çıktı sukur rabbime
Geçmişler olsun temiz çıkmasına çok sevindim rabbim hep şifa sağlık versinSelam kızlar nasılsınız?
Bir süredir gelmedim karın Ağrı'sıyla girdiğim hastaneden haşimoto tiroidi ceviz kadar tiroit nodülü biyopsi falan derken endokrinolojiden çıktım.şu iki hafta ruhen çok yordu beni..4 gün kanser miyim endişesi sonuç beklemek..o ruh haliyle buraya gelmek istemedim açıkçası..sonuç iyi huylu çıktı..haşimoto tiroidi dengemi sarstı..saç dökülmelerim depresif ruh halim daha bir sürü bişey..ömür boyu içmem gereken bir hapım var artık..Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..bu da Ondan geldi başım gözüm üstüne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?