- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Sagol canimTebrikler canım bravooooooooooo
Ay cok sevindim gozunuz aydin.ben de yarini bekliyorum.doktorumuz ilac sevmeyen bi doktor 4 gun bekleyin 4.gün en agir gunudur gribin o gunu atlattiktan sonra azalirsa ates yoksa panik yapacak durum yoktur 15 gune kadar tamamen gecer der hep bu gece 4.gecemizdi ve hic uyumadik.bugunu de atlatalim bakalim ne olacak durumuGittim canım temiz çıktı sukur rabbime
Sağol kuzucum sen de çok güzel vermişsin.Geçmiş yaparken şimdi gördüm mesajını ondan yazamadımTebrik ederim ne güzel eksi bu böyle maşallah
Maşallah beee maşallah bravooooooooooo
Prospan neden vermiyor balım size onu anlamadım o bitkisel bi ilaç benim doktorum devamlı evde bulundurulması diyor grip öksürük için bire bir ağaç özünden elde ediliyorSagol canim
Ay cok sevindim gozunuz aydin.ben de yarini bekliyorum.doktorumuz ilac sevmeyen bi doktor 4 gun bekleyin 4.gün en agir gunudur gribin o gunu atlattiktan sonra azalirsa ates yoksa panik yapacak durum yoktur 15 gune kadar tamamen gecer der hep bu gece 4.gecemizdi ve hic uyumadik.bugunu de atlatalim bakalim ne olacak durumu
Gel la bekliyorum korumaya ama sen 5 lere gelme orası sana uymaz 6 lar candır sana
Az kaldı geliyom yanına
hadi geçmiş olsunHellööööööö
Çıktım dişçiden ben işe gidiyom koştur koştur
Dolgu yapıldı
Hiç de acımadı ki yaşasın bütün moralim düzeldi
Dün çok ağlamıştım dişim gitti diye
Şimdi şükür
Hadi gazan mübarek olsun hep eksi göresin inşallah
hepfit hayırlı olsun listeligillere hoşgeldin
79u gördüğüm an yanında bitcem zink diyeGel la bekliyorum korumaya ama sen 5 lere gelme orası sana uymaz 6 lar candır sana
İyi balım çok almadim ama 3 haftadır da yedim ama iki gündür düzen kurdum sukur çocuklar çok hastaydı o yüzden bayağı canım sıkkın di bugün temiz çıktılar bende rahatladimVaytim canim cigerim nasilsin kuzum. Kilon ne alemde bakem
Onu gel 69 yapalım ya79u gördüğüm an yanında bitcem zink diye
Kasabı görürsem bu hafta üperimOyyy ağzın kasabini opsun (bal yesin diyemiom bari kocan yararlansin)
Hoş buldum
hadi gözün aydın geçmiş olsun miu
Çok geçmiş olsun kaptanım geçti gitti bak korktuğun gibi değilmiş
İnş göremezsin görürsen yılbaşı kutlaması yaparsın senKasabı görürsem bu hafta üperim
çok olur 70de mezun olurumki ben zatenOnu gel 69 yapalım ya
Oyyy geçmiş olsun darısı başımaTişikkirlir minnoşlar şükür büyük bişey değilmiş halloldu hemen oh be
Ooooooo helallll çok iyi eksi vayt bu kilodaKilo bildirimi sabah 8 de wcsiz iki gündür diyetteyim sayılır
Geçen hafta 54.8
Bu hafta 54,2
Fark 600 gr
Emin misinçok olur 70de mezun olurumki ben zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?