Amin vaytım geciktirmemek lazım hiçOyyy geçmiş olsun darısı başıma
görememki zatenİnş göremezsin görürsen yılbaşı kutlaması yaparsın sen
69 iyidirrrrrçok olur 70de mezun olurumki ben zaten
70den aşağı inersem yüzüm çok çirkin olur burnum gargamel gibi çıkar.çıkmaya da başladı zatenEmin misin
Daha da eksidirde sabahın nurunda bu kadar hepfit cekiyorum yamacima var mı sıkıntı 2 3 kilo yolayim onu diyorunOoooooo helallll çok iyi eksi vayt bu kiloda
Ne kadan da kuru kemik seven bi takımım var69 iyidirrrrr
Aldım randevu yılbaşından sonra gideceğim inşallahAmin vaytım geciktirmemek lazım hiç
Kuru kemik mi fit seviyoz biz fitttttNe kadan da kuru kemik seven bi takımım var
Kilo bildirimi sabah 8 de wcsiz iki gündür diyetteyim sayılır
Geçen hafta 54.8
Bu hafta 54,2
Fark 600 gr
Selam kızlar nasılsınız?
Bir süredir gelmedim karın Ağrı'sıyla girdiğim hastaneden haşimoto tiroidi ceviz kadar tiroit nodülü biyopsi falan derken endokrinolojiden çıktım.şu iki hafta ruhen çok yordu beni..4 gün kanser miyim endişesi sonuç beklemek..o ruh haliyle buraya gelmek istemedim açıkçası..sonuç iyi huylu çıktı..haşimoto tiroidi dengemi sarstı..saç dökülmelerim depresif ruh halim daha bir sürü bişey..ömür boyu içmem gereken bir hapım var artık..Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..bu da Ondan geldi başım gözüm üstüne..
Hellööööööö
Çıktım dişçiden ben işe gidiyom koştur koştur
Dolgu yapıldı
Hiç de acımadı ki yaşasın bütün moralim düzeldi
Dün çok ağlamıştım dişim gitti diye
Şimdi şükür
Tamam o zaman gel yamacima mortimsin bu hafta kaçışın yok bak miu ile sporda rakibim beni bu hafta tozu dumana katacağım ona göre beslenme spor yap
79u gördüğüm an yanında bitcem zink diye
70den aşağı inersem yüzüm çok çirkin olur burnum gargamel gibi çıkar.çıkmaya da başladı zaten
Daha da eksidirde sabahın nurunda bu kadar hepfit cekiyorum yamacima var mı sıkıntı 2 3 kilo yolayim onu diyorun
hee tamam.hele ölmez sağ kalırsak 70i görünce düşünürükKuru kemik mi fit seviyoz biz fittttt
90lar bitti de 60ları düşünüyozSağol canim
Çok geçmiş olsun, ben de kolesterol için ömür boyu ilaç kullanicam. Şükür hapla hallolan bi durumdayiz
Hadi gözün aydın bebisim
Tamam yapmayani sokakta köpekler kovalasin
Yitmisdikiz sini fizli bibis
Korkma acimicak 65 e kadan yolu var
Yol la beni
geçmiş olsunHellööööööö
Çıktım dişçiden ben işe gidiyom koştur koştur
Dolgu yapıldı
Hiç de acımadı ki yaşasın bütün moralim düzeldi
Dün çok ağlamıştım dişim gitti diye
Şimdi şükür
sen nasılsın canım, her şey yolunda mıBasladim bugun Insallah sakın sakın gıdıcem ben 500 gr haftalık hedefim cok sıkınca patlama yasıyorum menu paylasacam kacamak da olsa
Sarayca canim buralarda ol buralarda olunca daha kolay her sey uzakta cok cok zor oluyor
90lar bitti de 60ları düşünüyoz
O zaman hadi gelin sarılalımTişikkirlir minnoşlar şükür büyük bişey değilmiş halloldu hemen oh be
Tebrikler canım 53 geliyorKilo bildirimi sabah 8 de wcsiz iki gündür diyetteyim sayılır
Geçen hafta 54.8
Bu hafta 54,2
Fark 600 gr
21 şubatta oğlumun doğum günü var inşallah, hadi bana kilo vermek için bir bahane olsun, o zaman kadar 55 olur muyum ki, yahu neyse 57 kiloya da razıyım
Bak ben satasirim senden daha çok kilo verirsen dilime dusersin seni burada manşet yaparım demedi demmeeeeSağol canim
Çok geçmiş olsun, ben de kolesterol için ömür boyu ilaç kullanicam. Şükür hapla hallolan bi durumdayiz
Hadi gözün aydın bebisim
Tamam yapmayani sokakta köpekler kovalasin
Yitmisdikiz sini fizli bibis
Korkma acimicak 65 e kadan yolu var
Yol la beni
İki gündür dikkat ediyorum nehirim daha da fazlası gelirdide stres mahvettiO zaman hadi gelin sarılalımbegum75
Eki Görüntüle 2086199
Tebrikler canım 53 geliyorO kadar ipe normal
Olursun istedikten sonra önünde engel yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?