Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

malipina tebrikler canim

hepfit hadi hayirli olsun liste

Whiteblacklife gittin mk kuzum doktora

Sağol canim

Çok geçmiş olsun, ben de kolesterol için ömür boyu ilaç kullanicam. Şükür hapla hallolan bi durumdayiz

Hadi gözün aydın bebisim

Tamam o zaman gel yamacima mortimsin bu hafta kaçışın yok bak miu ile sporda rakibim beni bu hafta tozu dumana katacağım ona göre beslenme spor yap

Tamam yapmayani sokakta köpekler kovalasin

79u gördüğüm an yanında bitcem zink diye

Yitmisdikiz sini fizli bibis

70den aşağı inersem yüzüm çok çirkin olur burnum gargamel gibi çıkar.çıkmaya da başladı zaten

Korkma acimicak 65 e kadan yolu var

Daha da eksidirde sabahın nurunda bu kadar hepfit cekiyorum yamacima var mı sıkıntı 2 3 kilo yolayim onu diyorun

Yol la beni

90lar bitti de 60ları düşünüyoz

Tişikkirlir minnoşlar şükür büyük bişey değilmiş halloldu hemen oh be
O zaman hadi gelin sarılalım begum75

Kilo bildirimi sabah 8 de wcsiz iki gündür diyetteyim sayılır
Geçen hafta 54.8
Bu hafta 54,2
Fark 600 gr
Tebrikler canım 53 geliyor O kadar ipe normal
21 şubatta oğlumun doğum günü var inşallah, hadi bana kilo vermek için bir bahane olsun, o zaman kadar 55 olur muyum ki, yahu neyse 57 kiloya da razıyım

Olursun istedikten sonra önünde engel yok ki

Bak ben satasirim senden daha çok kilo verirsen dilime dusersin seni burada manşet yaparım demedi demmeeee

Kızlar bişe sorucam.14 yaşından beri kardeşiniz gibi olan arkadaşınız, kocası sizden hazzetmiyo diye sizle ilişiğini kesiyo. (Geçen gün apartman önünde ablamla karşılaşmışlar kötü haldeymiş boşanmak üzereymiş,beni sormuş nasılım iyi miyim diye).bu aralar bi hamle yapıcak büyük ihtimalle.4 yıl ortadan kaybolduktan sonra size mesaj çekerse naparsınız?Bdv gibi oldu biliyorum ama düşünmeden edemiyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…