Tamaaaam en erötükünden bişeyler giyip gelecüüümmgel geeel anlaştık
olur kuzu aceleci sabırsız olmayacaksın ama
oy oy oy ne tempoooo
di mi
vefasızlık yaavrum tek kelime ile
napalım herkes kendi biliri bizi kaybeden üzülsün boşver
Tirtim ya asla 600 gr üstünü vermemistim hiç 2 kilo görmedi bu gözler spor desen hak getire hergun abur cubur gomerim yani sen yenersinnnn beni ye balım sen bol bol emiValla güzel bi yenilgiye ağlamam ben hirslanirim
Bak ne diyo wayt
He balım heeee
Bilemeyiz balım ben her zaman yargılamadan önce dinleme taraftariyim yaptığı ayıp mı evet ama ne yaşadı da yaptı bunu bilmek benim için önemli ama ben biraz safimdir salagimdir bunuda söyleyeyim de ona göre davran sen yine deşiddet olabilir evlenmeden hırpalıyosa evlenince dayak da olmuştur.adamla evlendikten sonra kapandı diye biliyorum.Allah kabul etsin tabiki saygı duyarım kapanmasına ne güzel,ama onun da zorla olduğunu düşünüyorum ,benim başımı kapatamaz falan diyodu çünkü.yazarsa ki yazıcak bana,durum değerlendirmesi yapmak lazım sanırım
Adam bana sürekli eziyet edince benimde böyle algılamam çok normal. Buraya her şeyi yazmadığım için size dır dur eden şikayet eden taraf gibi görünüyorum sanırım.
kız eflal adamın herşeyini eziyet olarak görürsen geçmez bu hayat
bak benim eşim arkadaşları ile gezdi 1 gün geceye kadar
ve hala hasta iki çift laf edemedik cuma oldu oda farkında çarşamba dedim git dr gitmedi ilaç aldı oda geçmedi
dedimmm artık bugün git , iltihap olmuş bogazı
5. günün sonunda razı oldu gitmeye
3 gün evdeyiz oh ne güzel dedim adam hasta anacım
napam şimdi herşeyi kendine eziyet olarak algılama
kabak yiyeceksen eşin evdeykende ye ne olcakki, hayat bu herşey dümdük düzenli olmıyor
Bende yemiyorum zaten normalde. Zaten ben eşimle yemek de yemiyorum. Evde olduğu için düzenim bozuldu.Nego biz kocayla aynı şeyleri yemioz ki, sen de ye kabagini onun önüne koy kizartmayi yesin
Tirtim ya asla 600 gr üstünü vermemistim hiç 2 kilo görmedi bu gözler spor desen hak getire hergun abur cubur gomerim yani sen yenersinnnn beni ye balım sen bol bol emi
Ye balım ya can boğazdan gelir her turlu yenersinnnn beni kiYemem ki, sağlıklı beslenicem elimden gelen kadar vericem işte
Birileri 14 cm mi olmussss
Aynen geleyim boyle giderse basa saricamGel.balim beraber toparlariz iki gündür iyi sağlam diyet yapıyorum bu hafta böyle devam eder inşallah
Bende yemiyorum zaten normalde. Zaten ben eşimle yemek de yemiyorum. Evde olduğu için düzenim bozuldu.
kız sen kendine güvenseneBirden odemleri inerse diye korkuyomama ben de adet olursam esitleniriz
hiç giymemeni tercih ederimTamaaaam en erötükünden bişeyler giyip gelecüüümm
kızanaaaam saat dört olmuş ben sipor yapacüüümm daha yemek düşüneceüüüüm .
Allah razı olsun sağolun kızlar ya akıl verdiniz,kafanızı şişirdim kusura bakmayın.Seviyom sizi çok
.Ben gidem de accık sipor yapam
eflalim üzülme yok say onu. gözünü kulağını kapat.Adam bana sürekli eziyet edince benimde böyle algılamam çok normal. Buraya her şeyi yazmadığım için size dır dur eden şikayet eden taraf gibi görünüyorum sanırım.
Bana cevap vermeyen adam annesi ve bacısı gelince bül bül oldu. Annesi beline kremini sürdü pış pışladı güzelce gözünü boyadı gitti. Benim dokunmama müsade bime etmedi . Sebep? Evet onun varlığı eziyet bana.
Derece var mı onu merak etmiştim, onun için girdim. Sonuç ne?
Aynen geleyim boyle giderse basa saricam
Adam bana sürekli eziyet edince benimde böyle algılamam çok normal. Buraya her şeyi yazmadığım için size dır dur eden şikayet eden taraf gibi görünüyorum sanırım.
Bana cevap vermeyen adam annesi ve bacısı gelince bül bül oldu. Annesi beline kremini sürdü pış pışladı güzelce gözünü boyadı gitti. Benim dokunmama müsade bime etmedi . Sebep? Evet onun varlığı eziyet bana.
Bende yemiyorum zaten normalde. Zaten ben eşimle yemek de yemiyorum. Evde olduğu için düzenim bozuldu.
saf salak değil de iyi niyetli diyelim ona kuzum.zaten ne geliyosa başımıza iyi niyetten geliyoBilemeyiz balım ben her zaman yargılamadan önce dinleme taraftariyim yaptığı ayıp mı evet ama ne yaşadı da yaptı bunu bilmek benim için önemli ama ben biraz safimdir salagimdir bunuda söyleyeyim de ona göre davran sen yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?