tırtYenersinnnn gülüm mium sana anlatsın beni ona göre yol al sonra ağlama bak
gel geeel anlaştıkHemen de sarkmaya başla .kasap yılbaşında yok kuzum yılbaşında gelim
olur kuzu aceleci sabırsız olmayacaksın amaÖylemi diyon bacım inşallah ya . Kuzenimi düğünü var nisanım ikinci haftası iki tane elbise aldım içene girmem lazim
oy oy oy ne tempooooYok cok sukur.
Arabaya biri vurmustu ufaktan 2 gundur yoktu.
Sabah kucugu ablama birakip buyugu okula ben goturdum enistemle birlikte.
Donunce ablamda kahvalti falan sarjim bitti.
Erken cikip yuruyus yaptim kizi aldim geldim bu sefer yengeme girdim.
Cay giybet derken gun bitmek uzere.
Burnuma güzeeeeel kokular geliyortey teyli yanılmayayım inşallah
insanı zaten vefasızlık üzüyo.ya da nankörlük mü demeliyim.evet çok fazla değer verdiğimiz için böyle oluyo.senin arkadaş da bi alemmiş ya
mali seni çok iyi anlıyorum
ben neler yaşadım işte bu ne biliyomusun insana deger vermek biz çok deger veriyoruz
dogum gününde yazdım ben ama no bildigin duvardı
1 yıl oldu hala evinin önündne geçerken o günler gelir aklıma
tamam hatalarım vardı belki ama tolore edilebilir hatalardı bende
ama insanların geçmişe saygısı ve insana verdigi bir deger yok demekki
ben si,nger çektim şu saatten sonra yazsada ki asla yazmaz umrumd egil
ama kv ve göümcem ile sosyal medyada arkadaş
beni heryerdne engellemiş ne pehriz ne lahana yani :)
seni üzeni üzerim.insanı zaten vefasızlık üzüyo.ya da nankörlük mü demeliyim.evet çok fazla değer verdiğimiz için böyle oluyo.senin arkadaş da bi alemmiş ya
hülyam canım geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız?
Bir süredir gelmedim karın Ağrı'sıyla girdiğim hastaneden haşimoto tiroidi ceviz kadar tiroit nodülü biyopsi falan derken endokrinolojiden çıktım.şu iki hafta ruhen çok yordu beni..4 gün kanser miyim endişesi sonuç beklemek..o ruh haliyle buraya gelmek istemedim açıkçası..sonuç iyi huylu çıktı..haşimoto tiroidi dengemi sarstı..saç dökülmelerim depresif ruh halim daha bir sürü bişey..ömür boyu içmem gereken bir hapım var artık..Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..bu da Ondan geldi başım gözüm üstüne..
tam 100 müKilo bildirimi....
Yeniden 100
Yenersinnnn gülüm mium sana anlatsın beni ona göre yol al sonra ağlama bak
Gorusecegiz
insanı zaten vefasızlık üzüyo.ya da nankörlük mü demeliyim.evet çok fazla değer verdiğimiz için böyle oluyo.senin arkadaş da bi alemmiş ya
sen önce kilonu söyleNaptınız kızlar bi özet geçiverin liste ne alemde
şiddet olabilir evlenmeden hırpalıyosa evlenince dayak da olmuştur.adamla evlendikten sonra kapandı diye biliyorum.Allah kabul etsin tabiki saygı duyarım kapanmasına ne güzel,ama onun da zorla olduğunu düşünüyorum ,benim başımı kapatamaz falan diyodu çünkü.yazarsa ki yazıcak bana,durum değerlendirmesi yapmak lazım sanırımMali ben Biraz farklı dusunuyorum kim bilir belki mecbur bırakıldı seninle konuşmamaya şiddet vardı belki eşinden korkuyordu içinde neler yaşadı bilinmez o yüzden ben olsam bir konuşur dinlerim önce onca yaşananların hatrina aklıma yatarsa söyledikleri ona göre yol alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?