ohooo daha 80lerde böyle karamsarsanız ben kendimi köprüden aşağı atim gerçi burda köprü de yohdaha 1 gün oldu yahu başlayalı
bir daha olumsuz umutsuz cümleler duyarsam vururum. ama şimdilik öpüyorum
moral bozma cumaya belli olacak kaç kilo verdiğin
kasap da yok.. gece bize gelsene
iş çok diyedir
iyisin dimi ters bir şey yok?
İşte ben de senin gibiyim.Apartmanlarımız yanyanaydı aynı liseye gittik aynı sınıfta okuduk.birbirimizde kalırdık sabahlara kadar dertleşirdik hep.çok severdim kendisini.
son konuşmamız çok sıcaktı zaten kakara kikiri yapmıştık 4 sene önce.sonra birden facini kapattı.telefonu değişti.5 6 ay önce yeni bi face açmış.eskiden kötü dediği herkesi eklemiş tabi beni eklemediçook çok geçmiş olsun hülyam ..gelmiş geçmiş zaten şükür
içerim canım ... kan değerim iyi
sen istersen olursunnnnnnnnnnnnnnn ... 2 ay var nerede ise yahu ...
bilemedim .
eskisi gibi samimi olamam belki ama .... ararsa da şimdi de ben yokum , hadi bye demem herhalde ... yani başıma da geldi .. hoş benim ki aramadıama arasana umursamam yani .. kazık mı attığı kazık evet .... onca emeğe, dostluğa .... ama herkes biz değil .. bazı kadınlar maalesef eşlerinin sözünden korkudan çıkamıyor ,blki o da çok üzüle üzüle görüşmeyi kesti seninle ..
@dikkuş naptin laaa oyle meaaaşallah
Cok isim var hemen cikayim ilk firsatta donucem ins.
Halamin kurani varmis ablam okunmus seker lokum getirmis ordan.
Bi tane sakizli sekerde bana verdiler agzima tiktilar desem daha dogru okummus bu kalori yapcak diye dusunme dediler.
Yeniden basliyorum bugun dedim herkese allahim beni utandirmasin inş.
Zayifligimi yenebilmeyi nasip etsin
son konuşmamız çok sıcaktı zaten kakara kikiri yapmıştık 4 sene önce.sonra birden facini kapattı.telefonu değişti.5 6 ay önce yeni bi face açmış.eskiden kötü dediği herkesi eklemiş tabi beni eklemedi
Sende bizim minnak ablamizsin kiiiiii
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
insana çok koyuyo gerekten.insanın rüyalarına bile giriyo.Bizim 18 yıl olcaktı görüşşmeye devam etseydik.insan o kadar kendinden verdiğine üzülüo işte
mali ben geçen yıl bir arakadaşım ile çok bozuştum görüşmeyelim dedik. net bitti
ben çok üzüldüm hatta burada aus filan bilir ozamanları, çok zor şeyler yaşadım çok üzüldüm
aylar geçti dayanamadım yazdımm ama beni bütün sosyal medya hesaplarından , w.saptan engelledi
ben buna diger telimden yazdım, takındı olmuştu artık eski sevgili gibi
sonra hiç cevap yok ama hiç
insanlar acımasız , bir kez daha ögrendim ki bunu acı oldu
artık hissizleştim yazsa yazmam ama ondna bile emin degilim düşün
geçmişin hatrına dayanamıyorum ben çok severidm onu ama biraz kıskançlıkk yaptı
beni kendine rakip gördü , öyle böyle bitti
8 yıllık arkadaşlık dostum derdim yanılmışım
bak aklıma geldi yine
Sende bizim minnak ablamizsin kiiiiii
Yumoş minnoş bişey oldun boyle gebelikte aus yaa
Herseyin yolundaymis ne guzel
Gel.balim beraber toparlariz iki gündür iyi sağlam diyet yapıyorum bu hafta böyle devam eder inşallahGecmis olsun kuzum. Ben de hemen hemen ayniydim ama son gunlerfe delicesine bir istahim var ne olduysa. Yeniden toparlanmam lazim
evet kendi kararlarını veremeyen biri zaten.Dönse de frekanslarımızın tutacağını sanmam.köprünün altından çok sular aktıaman işte eş ağzına bakıp , arkadaşlarını savunamayan biridir .... kimse ile görüşme diyince adam , hooop kesmiştir ilişkiyi .
yani konuşsan da kesinlikle hayatına sokma ... uzaktan merhaba merhaba
insana çok koyuyo gerekten.insanın rüyalarına bile giriyo.Bizim 18 yıl olcaktı görüşşmeye devam etseydik.insan o kadar kendinden verdiğine üzülüo işte
Mali ben Biraz farklı dusunuyorum kim bilir belki mecbur bırakıldı seninle konuşmamaya şiddet vardı belki eşinden korkuyordu içinde neler yaşadı bilinmez o yüzden ben olsam bir konuşur dinlerim önce onca yaşananların hatrina aklıma yatarsa söyledikleri ona göre yol alirimDoğru söylüyosun kuzum.evliliklerini hiç onaylamadım adam dünya görmemiş biriydi daha evlenmeden kızı hırpalardı hep.kız da benim yanıma kaçardı ağlayarak.evlenme derdim kıza hep.zorla evlendirildi zaten.hiç sevemedim o adamı ki zaten haklı da çıktım, öyle bi adamla değil evlenmek tuvalete bile gidilmez.
hamdolsun canım ... rezervler sağlammış demek içerdebi de iyi besilenince
sende başaracaksın eminim ben .... gel git gel git ... sıkılacaksın daa artık bi yerde
Yenersinnnn gülüm mium sana anlatsın beni ona göre yol al sonra ağlama bakHaklı eşin
Birakcan mi benitamam la 1 haftaysa 1 hafta yenecegim seni
Valla kocayı bulana kadar arkadaşlık gerçek arkadaşlık değildir. Demekki sen onun için o dertli olduğunda aradığı güzin ablasisin. Kendini kullandirma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?