Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum makarna yediysen sonraki günler karbon almıyorsun anlaşalım

Dün de yemedin mi sen mantı?

Art arda iki gün olmaz ve makarna mantı yediysen sabah ekmek yemeyeceksin.

Yarın tartını bana ilet hemen. Hafif beslen yarın ve sonrasında tatı hemen vozutabilir

ada81 (67.8/67.6/0.2/%0.29)İzne ayrılmak istiyor .

523.etapta 23 Haziranda izne ayrılmışsın ada . 551. etap 5 Ocakta 6 ayın doluyor ... (kilo aldığın için 6 ay önemli , almasa idin ... 3.haftada dönersin izinden )

71.1 de net olarak kilonun %5 inden fazla almış olduğun için ve 6 ay dolduğu için listeye girebiliyorsun .

A-1 ekstrem kuralına göre izinden dönen yarışmacı olarak geçiyorsun listeye ... @MiuLego

71.100 yani 600 alacam tamamdir o is bende )) ayyy cok heyecanlıyım

71.100 yani 600 alacam tamamdir o is bende )) ayyy cok heyecanlıyım

ama listeye eksi ile gireceksin ... o yüzden senin girmenle derece etkileniyorsa bekletir miu ... duruma göre alırım dediği o zaten eksi olan yüzden bölünecek .. - 0.18 gibi bir eksi ile gireceksin girdiğin hafta canım

ada81 yeni sistemde seni çok merak ediyorum listede 1-2 kilolar uçuyor havada .... sana şimdi baktım zaten 5 hafta kalmışsın listede onda da toplam 1 kilo gitmiş ..bi kere 600 gr rekorun var .. gerisi 100 gr artık sporun gaitasını çıkarman lazım ... o zaman sporun yoktu hiç

Ayyy anlamadim desem yani ben 71.100 olacam ama listeyi etkilemezse alacak demiii .... ozaman lutfen listedekiler bu hafta coook verin ne olur beni arada eritin..

Ayyy anlamadim desem yani ben 71.100 olacam ama listeyi etkilemezse alacak demiii .... ozaman lutfen listedekiler bu hafta coook verin ne olur beni arada eritin..

evet yani bu haftada fatmanın yüzdesi minik bir eksi idi ... ama takımda diğerleri çok iyi diye 1.olabildi takım ...
sende böyle bir şeye denk geleceksin ki alsın gerçi @MiuLego ana giriyor bu hafta listeye %3 patlatır , seni arada kaynatır

Yok kiz o zamanlarda en az 1 saat sporlarım vardi...elimden geleni yapacammm 10 kilo verecemmm ) söz

Şu an daha iyi tabii orantiliksiz..
Alt 36 ama tam olarak 38 oldu diyeyim.
Boy :1.60
Kilo : 53.4

Heeee iyi bari ben 158 im 50 olsam iyi yeter bana :)

Kaptanım beni hem süperstarlar hem ultrastarlara yazmissin

@hepfit
Huuhuuu başkalarına mavi boncuk dağıtmaya efendim morti olmaya başlamışsın, eferim ama unutma ezeli ve ebedi mortin ve badin benim

Bol şanslar sana canum

Sen cuma günü geç gel ben de aldattim seni
Tabi ki ebedi mortimsin daha sana lavas yeme diycem sen de bana minnostu diye açıklama yapacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…