Aklima bi fikir geldi hani 71 olunca girebiliyordum ya listeye ben bu hafta kilo alam zaten 500 gr alirim heccc sorun olmaz@MiuLego
Kuzum makarna yediysen sonraki günler karbon almıyorsun anlaşalım30 aralık cumartesi menüsü
Sabah11:00(limonlu su)
1.5 dilim kepek ekmeği
Pekmez
Yarım kk yakın beyaz peynr
2 dilim hellim
Dom yeşillik
Öğlen yok
Akşam17:30
Kaşarlı makarna(kepekli makarnadan 1 yemek kaşığı yağ ile pişti)
Ayran
Tere roka
Turp
Kırmızı lahana salatası
Yatmadan önce:limonlu biberli yoğurt
1 kupa yeşilçay
Su:2 lt
Spor:bugün temizlik yaptım 3 saat spor yapamadım akşama kesinlikle yapacağım
@MiuLego @nehirnil111
Anarşik hem de sabırsızBana cevap vermedin
Bende bu sabah kurtuldum 54 ten geri geliyor 52 ler
Yaptım ana kralicem bi tembellik gelmişti terlikle kovaladim hemen şimdi yemek yiyip lessie ile plank yapacagim
Gerçekten mii kilo alacann ada..
Evet 71 olup listeye girecem kiz 500 gr mesele degil boyle olmuyor nes gecen listeyle 10 kilo vermistim yine bi 10 kilo versem super benim icinGerçekten mii kilo alacann ada..
olmadı donumu cikarmam tartidahayır alamıyor kiyazın yedi yedi 2 kilo zor aldı tok tartılırsa belki
71.100 yani 600 alacam tamamdir o is bendeada81 (67.8/67.6/0.2/%0.29)İzne ayrılmak istiyor .
523.etapta 23 Haziranda izne ayrılmışsın ada . 551. etap 5 Ocakta 6 ayın doluyor ... (kilo aldığın için 6 ay önemli , almasa idin ... 3.haftada dönersin izinden )
71.1 de net olarak kilonun %5 inden fazla almış olduğun için ve 6 ay dolduğu için listeye girebiliyorsun .
A-1 ekstrem kuralına göre izinden dönen yarışmacı olarak geçiyorsun listeye ... @MiuLego
71.100 yani 600 alacam tamamdir o is bende)) ayyy cok heyecanlıyım
Ayyy anlamadim desem yani ben 71.100 olacam ama listeyi etkilemezse alacak demiii .... ozaman lutfen listedekiler bu hafta coook verin ne olur beni arada eritin..ama listeye eksi ile gireceksin ... o yüzden senin girmenle derece etkileniyorsa bekletir miu ... duruma göre alırım dediği o zateneksi olan yüzden bölünecek .. - 0.18 gibi bir eksi ile gireceksin girdiğin hafta canım
Ayyy anlamadim desem yani ben 71.100 olacam ama listeyi etkilemezse alacak demiii .... ozaman lutfen listedekiler bu hafta coook verin ne olur beni arada eritin..
Yok kiz o zamanlarda en az 1 saat sporlarım vardi...elimden geleni yapacammm 10 kilo verecemmmada81 yeni sistemde seni çok merak ediyorum listede 1-2 kilolar uçuyor havada .... sana şimdi baktım zaten 5 hafta kalmışsın listede onda da toplam 1 kilo gitmiş ..bi kere 600 gr rekorun var .. gerisi 100 gr artık sporun gaitasını çıkarman lazım ... o zaman sporun yoktu hiç
Nefsim gelecek iki hafta içinde 29 ocakta 49 olmam lazım benim sonra yine çıkacağım 52 sevdim o rakamı bana yakışıyorHayyyy maşallah ne kadann hizlisinnn
Bende böyle olsam keşke hızlıca 52 yi görsem
Şu an daha iyi tabii orantiliksiz..
Alt 36 ama tam olarak 38 oldu diyeyim.
Boy :1.60
Kilo : 53.4
@begum75
@nehirnil111
Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
Whiteblacklife
Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
@Ytmz
Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
@Portakal Sulu Ordek
Haftanın HAMİŞ SPOR KRALİÇESİ
Ausencia
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@Nevreste
@eflalim
@Donna_salut
@nehirnil111
@malipina
Whiteblacklife
MEGASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@begum75
Nefs
@matematik61
@Ahu060812
@Ytmz
SÜPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@Triplimelek Megi
hepfit
@Antepia27
@portakal Sulu Ordek
@ecemavi
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
ada81
Floweroflife
@Bonus
@masumm
@Sarayca
@yakamozz-z hepfit
@hepfit
Huuhuuu başkalarına mavi boncuk dağıtmaya efendim morti olmaya başlamışsın, eferim ama unutma ezeli ve ebedi mortin ve badin benim
Bol şanslar sana canum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?