Kayisi varsa 2 adet kaynat suyunu ic kayisilari ye canim..Of of bugün çok şiş hissediyorum kendimi, karın şişti, memeler tombikto oldu,bir de dün normal süt içtim laktozsuz yoktu bir şişirdi ki bağırsaklar bağırıyor sabahtan beri, ne yapmak lazım çok rahatsızım..
Teşekkürler, kayısı içtim sabah, kahve de, rezene içeyim bir de papatya çayı, wc de sorun yok Hatta bugün fazla mesaide kendisi süt çok bozuyor böyle beni bir de üstüne bol acılı mercimek fazla geldi sanırım..Kayisi varsa 2 adet kaynat suyunu ic kayisilari ye canim..
Rezene cayi
Papatya cayi
Turk kahvesi ic telvesini yemek iyi geliyir wcye
Sizma zeytinyagi 1 yk ic ardindan bir bardak sicak su..
Sicak suyun icine bal karistir ic
Bunlar geldi aklima)
O zaman en iyi rezene canim şişliği alır.Teşekkürler, kayısı içtim sabah, kahve de, rezene içeyim bir de papatya çayı, wc de sorun yok Hatta bugün fazla mesaide kendisi süt çok bozuyor böyle beni bir de üstüne bol acılı mercimek fazla geldi sanırım..
Aynen haklısın sanırım..O zaman en iyi rezene canim şişliği alır.
Yapmak istiyorumBak şimdi sporda miu yenmeye çalışıyorum ben diyorsun karın kadından hoslanirim neden kendine karın kası yapmıyorsun neden
Bu hafta benim haftam bekle 2018 ben geliyomSen onu hertürlğ yenersin la hiç zorlama sporu
Ay çok heyecanlı bu bölümmmö
Anlatırım izleyem de
İzlerken de stepper yapıcam 20 dk banu:)
Canom lahmacuna kızmam :) yediğin gün ve adet önemli sadece
Tamam kuzu
Sen @nehirnil111 in grubunda ol ultrastarlardaonu etiketlersin sporunda
Surekli comelik kalkmalisin laktoz öyle gidiyor vücuttan etkileriOf of bugün çok şiş hissediyorum kendimi, karın şişti, memeler tombikto oldu,bir de dün normal süt içtim laktozsuz yoktu bir şişirdi ki bağırsaklar bağırıyor sabahtan beri, ne yapmak lazım çok rahatsızım..
Hastalıklar işte, benide seviyorlar sanırım bir türlü kurtulamadımAllah daha kötüsünü göstermesin
800 gr ama ocakta doktor kontrolü var ve ben hala 70 olamadim stres oldum iyice yarın da yılbaşı yemeği var yemekte hersey var şu 2018 e hayırlısı ile bir girseydik ben de aclik orucunu girseydik iyi olurdu
Görcezyok kiz valla ikimizde listede olunca daha iyi gidiyoruz ..
Uyandım kiiiiBence miu uyanamadi
Minicik şahmacunsa 2Kaç tane yiyebiliriz
Akşam salata iyi olur canım aynen menğ güzel afiyet olsunMenü yazayım
Sabah
1 kayısı kurusu
1 dürtücü çay
1 yeşil elma
1 kupa sütlü kahve
Öğlen
2 incecik ızgara biftek
125 gr bezelye
1 yumurta
Akşam:
Daha bilemedim ne yesem
Olasılık ton balıklı salata
Yoğurt
Spor
3 mil Leslie yapacağım alışverişten sonra
Su1 litre (bitki çayları da gelecek)
@MiuLego
@hepfit
Evet cano çok oldu art ardaMiulego çok mu karbonhidrat oldu acaba dünden beri, mercimek, lavaş, bezelye, süt...
Yarın da yılbaşı, bu hafta Perşembe’ye kadar karbonhidrat yemeyeceğim belki azıcık indirir şişliği..ya yarın için süper bir elbise almıştım göbek çıkacak şimdi
Bencede fotoma koysam sıkıntı olur mu bilemedim sürekli hedefimi hatirlatsinmuhteşem ya
Tabi ki Cuma veya CumartesiGörcez
Uyandım kiiii
Minicik şahmacunsa 2
Normal boysa 1
Büyüklerdense yarım:)
Akşam salata iyi olur canım aynen menğ güzel afiyet olsun
Evet cano çok oldu art arda
Şişkinliği de normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?