Ya bende bi kaynana var torun tombalak sahibi oldu hala hinlik peşinde yani ondan dedim
Fenaki ne fena
ooooooooooooooooooo en fena güne denk gelmişsin
Vallami didin cnm ya yaşı 47 çok hareketli fena böyle şeylere bayilirgelsin gelsin ben onun hakkından gelirimyaşı kaç ?
Takimin Kapisina yazi asalim kv girmesi tehlikeli ve yasaktir diyeYa bende bi kaynana var torun tombalak sahibi oldu hala hinlik peşinde yani ondan dedim
Ayy bacım kv zor iş Allah kolaylık versin inşallahVallami didin cnm ya yaşı 47 çok hareketli fena böyle şeylere bayilir
Telden yapılışını bilmiyom ki cocomBen seni korurum kalkan olurum uleeeyyynnn
Mium bazi smileyler flaan yapiodunuz ya hani,telefonla beceremedim ben siz nasil yapiyonuz
Kız senin nickini de bilmez ki ahhahaahahaj trolleriz onu burdaMiu alırsa ben giderim burdan
Yalan konuşuyor vaytım inanmaŞimdi bütün hayallerini yiktin sen benim aşkınla sevgimle safligimla oynadin
Tamam balımtamam miuşum aklımda karbon yasak 2 gün üst üste yarın yazarım özelden kzuzucum birazdan spora başlicam oğlanı yatırim
Ay kuzum ya gece gece güldürdün beni bencede yazmaliyizTakimin Kapisina yazi asalim kv girmesi tehlikeli ve yasaktir diye
Ecem sen birkaç ay yan stadan izledin takımı iyi hatıtlıyorum hatta çekindin bile takıma girip girmeme konusunda nereye düştüm ben dedin dimi ?Fenaki ne fena
Tabi ben kenardan bakiyordum o vakitler
Gencmis en tehlikelisiVallami didin cnm ya yaşı 47 çok hareketli fena böyle şeylere bayilir
Amin canım insallahAyy bacım kv zor iş Allah kolaylık versin inşallah
Telden yapılışını bilmiyom ki cocom
Kız senin nickini de bilmez ki ahhahaahahaj trolleriz onu burda
Yalan konuşuyor vaytım inanma
Tamam balım
gelsin gelsin ben onun hakkından gelirimyaşı kaç ?
En son gördüğümde dolap düzenliyodu
Vallami didin cnm ya yaşı 47 çok hareketli fena böyle şeylere bayilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?