Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah herşey gönlünce olur balım Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah belki böylesi senin için daha iyi olur kimse bilemez Mevlam neyler neylerse güzel oyler

Benim bugün sadece yarım saat tempolu var

Ben de ben de ama caktirmiyorum minyon olmak yaşını küçük gösteriyor değil mi değil mi

Ayyy bi yüzüklerin efendisi mi izlesem, ordaki elflerde çok güzeldi be
Aaa sen sporda nasıl.mortini ornek almiyorsun acaba

Ay en zor en isteksiz en suratsız Lesliemi yaptım, Kandıra Kandıra kendimi dedim 1 mil yap,1 mil yapınca 2 olsun hadi , 2 olunca aaa ısındım 3 olsun diye diye bitirdim.
Bir de annem, eşim, arkadaşım, kardeşim aradı aaaaa kedi acıktı , köpeğin çişi geldi ben zaten zorla yapıyorum, ite kaka bitirdim resmen. neyse yarına içim rahat

Günaydınnnn geri uyucam da az ses edem

saydin78 kuzum nevonun alıntısında gördüm ama ben o listeye girsem yazdığını görmedim he bilerek yazmadım falan sanma gel listeye ne zaman mezun olmuştun sen:)

Shut Up canım benim.. üzülme.. eşinin onca şeye rağmen üste çıkmasına.. en çok da sana zarar vericem demesine.. ürktüm.. doğru karar annene gitmek olabilir.. söylediği korkutucu.

Çok güzel bir şehir ve cok güzel olmuş senin adına çok mutlu oldum

Ay benim eşim de herkes senin gibi obez mi orda diye sormuştu

Maki bitki örtüsü diyorum ben ben de öyleyim en azından herdaim yeşil yaprakliyiz boşver

Bunlar nasıl anne ben anlamiyorum oğlu mutlu olsun istemez mi hiç ama sen de keşke susmasaydin sakin sakin durumu anlatsaydin gerçi anlamak kapasite ister eşinde ve kV de var mı anlama yetisi 8 yıldır anlamamislar. Hakkında hayırlısı olsun ayrılmak zor bir süreç ay eşine çok kizdim konusmasina rahatligina Miu nun sopasiyla dönerim var

oy ördekim anne kazın kanatları altına girmiş keyfiniz daim olsun canım

kuzucum hayirdir bir sıkıntı yoktur insaAllah
gezmelere gittin insaAllah

İyiyim minnoşlarım
Şeyyyy bugün benim doğum günümde
Anneme sürpriz yaptım geleceğimi bilmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…