- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İnşallah herşey gönlünce olur balım Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah belki böylesi senin için daha iyi olur kimse bilemez Mevlam neyler neylerse güzel oylerEsim geldi neyin var dedi
Sence dedim
Yeter biktim artik dedi ki konuyu zaten biliyor bile bile sacma salak ne oldu diyor.
2 gun iznim var bana dedi ki
Yarin seni annene gotureyim
Bende evet gidicem ama bir daha gelmiycem dedim
Oda o zaman topla esyalarini dedi
Sustum
Ya sana zarar vericem ya kendime dedi
Ben yine sustum
Ne senin derdin dedi
Yine sustum
Gidiyorum kizlar bana ne bu evden ne de bu evlilikten hayir gelmeyecek.Ben benligimi kaybettim
Ben ozguvenimi kaybettim ben kendime olan saygimi kaybettim.Yarin alip kizimi gidicem.Artik dayanicak gram yerim kalmadi.Yoksa ya ruh hastadi olucam yada cinnet getirip daha kotu seyler yapicam
Zaten pamuk ipligine bagli evliligim kopsun gitsin artik cok yoruldum cok tukendim mutsuzlugun diplerini gordum
Aaa sen sporda nasıl.mortini ornek almiyorsun acabaBenim bugün sadece yarım saat tempolu var
Ben de ben de ama caktirmiyorumminyon olmak yaşını küçük gösteriyor değil mi değil mi
Ayyy bi yüzüklerin efendisi mi izlesem, ordaki elflerde çok güzeldi be
Aaa sen sporda nasıl.mortini ornek almiyorsun acaba
Çok güzel bir şehir ve cok güzel olmuş senin adına çok mutlu oldumAy kızlar şu an çok mutlu oldum.Geldiğimde soylemistim benim eskisehire tayinim cikti ve ortaokul ogretmeniyim.Kv ye 1 saat uzaklikla.cocuga haftaici gelir ben bakarim haftaaonu giderim diyo.Iyidir cocugun da uzerine titrer buyuk bi sorun yasamadik simdiye kadar ama yine de yorgun argin.gelip rahatca uzanamamak belkinkafama gore yemek yapamamak fln dusunduruyodu beni.Daha önce gormus gibiydim ama emin degildim az once gordum tayin oldugum okulun icinde anasinifi varmis.Zaten normalde 3 yasinda anaokul kaydini yapiyolar.Az ders de istemeyi dusunuyorum.Idare de anlayisliysa oglumu yanima goturup cikinca alip gelebilirim uzun yillar bakima muhtac kalmazzzz
çook çektimmm çook , bu kadınlar dört bir yandan sarmıştı beni ... menapozu ...reglisi ..ovulasyonu ...şişi ..ödemiii
firdevs babaya hürmetler
Ay benim eşim de herkes senin gibi obez mi orda diye sormuştuIyi geceler kızlar. Kaynanam didiki sen niye bişey yemiyon falan bende diyetteyim dedim. Ne diyeti diye sordu bende bi grubum var akıllara zarar dedimeşim patavassisida kadınlar kulubumu ne var orda takılıyor değişik değişik sporlar yapıyor diye döküldü. Aman diyim miu gelir melirse evde yokuz de alma şunu
Maki bitki örtüsü diyorum ben ben de öyleyim en azından herdaim yeşil yaprakliyiz boşverAy benim kayınvalide gelse buraya oturur ağlarız hepimiz.
Yaş 60
Boy 180
Kilo 54
Ühüüüüü ben de ailenin topalak dötten bacağıyım, görğmceleri söylemiyim bile ..bir de kuş kadar yerler, neyse ki onlara gidince diyetim bozulmuyor, züğürt tesellisi işte benimki
Bunlar nasıl anne ben anlamiyorum oğlu mutlu olsun istemez mi hiç ama sen de keşke susmasaydin sakin sakin durumu anlatsaydin gerçi anlamak kapasite ister eşinde ve kV de var mı anlama yetisi 8 yıldır anlamamislar. Hakkında hayırlısı olsun ayrılmak zor bir süreç ay eşine çok kizdim konusmasina rahatligina Miu nun sopasiyla dönerim varEsim geldi neyin var dedi
Sence dedim
Yeter biktim artik dedi ki konuyu zaten biliyor bile bile sacma salak ne oldu diyor.
2 gun iznim var bana dedi ki
Yarin seni annene gotureyim
Bende evet gidicem ama bir daha gelmiycem dedim
Oda o zaman topla esyalarini dedi
Sustum
Ya sana zarar vericem ya kendime dedi
Ben yine sustum
Ne senin derdin dedi
Yine sustum
Gidiyorum kizlar bana ne bu evden ne de bu evlilikten hayir gelmeyecek.Ben benligimi kaybettim
Ben ozguvenimi kaybettim ben kendime olan saygimi kaybettim.Yarin alip kizimi gidicem.Artik dayanicak gram yerim kalmadi.Yoksa ya ruh hastadi olucam yada cinnet getirip daha kotu seyler yapicam
Zaten pamuk ipligine bagli evliligim kopsun gitsin artik cok yoruldum cok tukendim mutsuzlugun diplerini gordum
oy ördekim anne kazın kanatları altına girmişkeyfiniz daim olsun canım
Tamammmm
Acıkmadım çay kahve su dayıyorum
Yaptırıyorlar evet çakılım aynen
Yerim seni
Hahahhahahhaaha hamişsin de duruldun accuk
Kuzum otur düşün
Cidden diyorum bak
Otur ye. Bunu düşün yani yediğini. Ne olacak? Ne hissedeceksin? Şimdiye dek yedik ne oldu?
Yiyip yiyip kilo alıp mutlu olacaksaaaaaannnn
Ye.
Ama olmayacaksın.
Ördeğimmmmm
İyi misin peki ?
kuzucum hayirdir bir sıkıntı yoktur insaAllah
gezmelere gittin insaAllah
kuzucum Ausumdan film listesi istedim. Nerde be kuzumAdaşım listeyemi giriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?