Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar mutlu bi yil bizi bekliyordur umarım

İyiyim minnoşlarım
Şeyyyy bugün benim doğum günümde
Anneme sürpriz yaptım geleceğimi bilmiyordu
İyi ki doğdun ordekim

@Shut Up kuzum hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. Bundan sonra tüm güzellikler senin olsun yeni yıla guzel yeni bi baslangicin olsun.

Shut Up canım biraz önce dayım ne düşünüyorsun diyor seni düşünüyordum canım zor bir durum hele çocuk varken
Hakkına hayırlı si olsun canım
Rabbim gönlüne genişlik versin
Tevekkül et duyma kaygı
İşini hos yapar mevla diyor Allah dostu
İnşallah güzel olacak
Bu arada lsteme başladım canım t

Stresten eriyip gideceğim

Öyle olur vaytım

Zayıf olduğun için karın iyice içe çöküyor benim de öyle oluyor
Ona yapacak bişey yok
Pilates yaptırırken ebru ondan bahsediyor kaburga kapalı olacak diye her seferinde. Zamanla kapanıyormuş öyle diyor.

Kız allah herkese benimki gibi bi görümce versin, daha 1 hafta önce clinique ürünleri seti gönderdi hediye olarak bi de ben ki odun hediye mediye secemem bi kibarlık düşünüyorum bakalim
Bende görümceyim. Hiç gelin gibi düşünmem. Anlayışlı olurum. Rahatsız olur mu kırılır mı düşünürüm. Evine ayda yılda bir giderim. Banane yani herkesin kendi evi hayatı. Ha uyumlu olmadığımız konu da olur ama idare ederim. Diğer ablalarımın içinde en anlayışlı benimdir bu konularda.
Öyle ora kardeşimin de evi istediğimiz gibi gideriz demem yani. Herkes evinde mutlu olsun. Ha anneme babama aşırı saygısızlığı olacak olursa bir tek dayanamam çünkü gerçekten annem babam kv kp lik yapmaz, onlar bile ayda bir ya gider ya gitmez gelinlerine. Maddi destek olur babam mesela ikisinede. Annem desen davet etmeseler gitmez mesela. Mutlaka hataları oluyordur, gördüğüm anda ane babamı da ikaz ederim bu yanlış diye.

Canım benim çok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun rabbim buna sebep olanı daha beter etsin inşallah
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah annene gitmen bence yerinde bir karar olmuş taviz tavizi doğurur çünkü bi yerde nokta koymak lazım

Ayy alıntında gördüm hahaha koptum ya @Ytmz keşke düzenlemeseydin
aman kız napim çok tuhaf bir kelime oldu düzelttim

Günaydııın her yerim ağrıyoo. bi daha sporu geciktirmek mi tövbeler olsun resmen kamyon çarpmış gibiyim
günaydın pınarım alışırsın ya ben akşam yapıorum çok genellikle en iyisi akşam sporu bence alışırsan hep akşamda yapmak istiyon

günaydın pınarım alışırsın ya ben akşam yapıorum çok genellikle en iyisi akşam sporu bence alışırsan hep akşamda yapmak istiyon
Sevilmeyen görümceye görümcek denir ya senin ki ona göre on basar gö.. ümce ay nedense çok sevdim ben bunu bende 1 görümce 2 gö...ümce varda

yok kuzum ya sabah mıhlamışlar sanki beni yatağa çok zor kalktım.bide gece çok üşüdüm ısınamadım saatlerce .Ben öğle sonrası seviyorum en güzeli.

Acaba bugün pazar pazar makarna yemek icin geç bi gün mü ona göre kahvaltida tost yicem
@MiuLego dicem de o uyanana kadar ben aksam yimeeemi yerim
Dietisyen bana bir öğün ton balık salata yersem diğer öğün makarnali salata veriyor 30 gr makarna ile. Belki nefsini köreltir. Bol roka domates marul il salata yapıp üstüne makarna dokuyorum haslanmis. Ayda 1 de mantı veriyor tabi diğer öğün ton balığı ile

Canim ben de onun icin soruyorum da cuma cumartesi aksama kalmadan yiyin diyo ya genelde miu bugun de pazar
Kahvaltidaki karbonu yok edecektim makarna yemek icin vazgectim.cunku aksam yemegim erken bi saat olamicak buhun de nerden baksan 6yi bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…