- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
İyi ki doğdun ordekim
İyiyim minnoşlarım
Şeyyyy bugün benim doğum günümde
Anneme sürpriz yaptım geleceğimi bilmiyordu
Pilates yaptırırken ebru ondan bahsediyor kaburga kapalı olacak diye her seferinde. Zamanla kapanıyormuş öyle diyor.Stresten eriyip gideceğim
Öyle olur vaytım
Zayıf olduğun için karın iyice içe çöküyor benim de öyle oluyor
Ona yapacak bişey yok
Bende görümceyim. Hiç gelin gibi düşünmem. Anlayışlı olurum. Rahatsız olur mu kırılır mı düşünürüm. Evine ayda yılda bir giderim. Banane yani herkesin kendi evi hayatı. Ha uyumlu olmadığımız konu da olur ama idare ederim. Diğer ablalarımın içinde en anlayışlı benimdir bu konularda.Kız allah herkese benimki gibi bi görümce versin, daha 1 hafta önce clinique ürünleri seti gönderdi hediye olarakbi de ben ki odun hediye mediye secemem bi kibarlık düşünüyorum bakalim
Canım benim çok üzüldüm ya Allah yardımcın olsun rabbim buna sebep olanı daha beter etsin inşallahEsim geldi neyin var dedi
Sence dedim
Yeter biktim artik dedi ki konuyu zaten biliyor bile bile sacma salak ne oldu diyor.
2 gun iznim var bana dedi ki
Yarin seni annene gotureyim
Bende evet gidicem ama bir daha gelmiycem dedim
Oda o zaman topla esyalarini dedi
Sustum
Ya sana zarar vericem ya kendime dedi
Ben yine sustum
Ne senin derdin dedi
Yine sustum
Gidiyorum kizlar bana ne bu evden ne de bu evlilikten hayir gelmeyecek.Ben benligimi kaybettim
Ben ozguvenimi kaybettim ben kendime olan saygimi kaybettim.Yarin alip kizimi gidicem.Artik dayanicak gram yerim kalmadi.Yoksa ya ruh hastadi olucam yada cinnet getirip daha kotu seyler yapicam
Zaten pamuk ipligine bagli evliligim kopsun gitsin artik cok yoruldum cok tukendim mutsuzlugun diplerini gordum
aman kız napim çok tuhaf bir kelime oldu düzelttim
günaydın pınarım alışırsın ya ben akşam yapıorum çok genellikle en iyisi akşam sporu bence alışırsan hep akşamda yapmak istiyonGünaydııın her yerim ağrıyoo. bi daha sporu geciktirmek mi tövbeler olsun resmen kamyon çarpmış gibiyim
Sevilmeyen görümceye görümcek denir ya senin ki ona göre on basar gö.. ümce ay nedense çok sevdim ben bunuaman kız napim çok tuhaf bir kelime oldu düzelttim
günaydın pınarım alışırsın ya ben akşam yapıorum çok genellikle en iyisi akşam sporu bence alışırsan hep akşamda yapmak istiyon
yok kuzum ya sabah mıhlamışlar sanki beni yatağa çok zor kalktım.bide gece çok üşüdüm ısınamadım saatlerce .Ben öğle sonrası seviyorum en güzeli.aman kız napim çok tuhaf bir kelime oldu düzelttim
günaydın pınarım alışırsın ya ben akşam yapıorum çok genellikle en iyisi akşam sporu bence alışırsan hep akşamda yapmak istiyon
Ben de mecburen akşam yapıyorum sabah herzaman erken uyanamiyofumaman kız napim çok tuhaf bir kelime oldu düzelttim
İyi ki doğdun portim iyi ki varsın nice mutlu sağlıklı yaşların olsunnn
İyiyim minnoşlarım
Şeyyyy bugün benim doğum günümde
Anneme sürpriz yaptım geleceğimi bilmiyordu
Dietisyen bana bir öğün ton balık salata yersem diğer öğün makarnali salata veriyor 30 gr makarna ile. Belki nefsini köreltir. Bol roka domates marul il salata yapıp üstüne makarna dokuyorum haslanmis. Ayda 1 de mantı veriyor tabi diğer öğün ton balığı ileAcaba bugün pazar pazar makarna yemek icin geç bi gün müona göre kahvaltida tost yicem
@MiuLego dicem de o uyanana kadar ben aksam yimeeemi yerim
Canim ben de onun icin soruyorum da cuma cumartesi aksama kalmadan yiyin diyo ya genelde miu bugun de pazarDietisyen bana bir öğün ton balık salata yersem diğer öğün makarnali salata veriyor 30 gr makarna ile. Belki nefsini köreltir. Bol roka domates marul il salata yapıp üstüne makarna dokuyorum haslanmis. Ayda 1 de mantı veriyor tabi diğer öğün ton balığı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?