Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzucum keşke girebilsem cok isterdim ya mezuniyet sanırım haziran ayindaydi ramazandi galiba bayram oncesiydi çünkü

İyiyim minnoşlarım
Şeyyyy bugün benim doğum günümde
Anneme sürpriz yaptım geleceğimi bilmiyordu
Oyyy iyiki dogmus dunyanin en guzel ordegi
doğum günün kutlu olsun kuzucum iyiki doğdun iyiki varsın iyiki tanidim seni kocaman opuyorum seni bitanem ve seni cok seviyorum canım Hersey diledigin gibi olsun hayatta
senin gibi dunya tatlisini doguran anneciginin de ellerinden operim

Rabbim.hayırlısını versin biraz uzaklasmak bazen.en.iyisi esinde.sapkasini oalsin bor düşünsun bakalim sonu hayir.olur insaallah

Shut Up hande canımmmm hakkımızda hep hayır olanı isteyelim
.. dualarımız ısrarcı oluyor bazen ama ne biliyoruz kim şer kim hayır .

Çok isterdim ki , şuraya ... eşime anlattım haklısın çok haklısın dedi ... çıkıyoruz bu evden . Annesine de dedi hatalarını falan falan ..

Ama olmamış öyle . Çünkü eşlerimiz hayat arkadaşımız ve biz onlara sitemle , göz yaşı ile ...isyanla anlatıyoruz derdimizi ...

O da bu nu maalesef hande yine dır dır yapıyor olarak görüyor .

Oysa anası öyle miiiiiii ahhhh oğlummm kuzummmm oğlum ....

Bilmiyor ki anası da babasının kafa etini yiyor .

Neyse .

Umarım bi yuvanın mukaddesliğini görür .

Ama bi git anneciğine ... vazgeçme .

Hadi kızlar hareketlenelim bu yıl iyi geçmedi ama 2018 güzel geçsin hepimiz için
Sabah nefes egzersizimi yaptım 10 kez derin nefes alıp kendimi affettim tüm hatalarım için güzel bir gün olacağını söyledim kan ettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…