Bu aksami kazası atlatirsak harika olacakCanim ben de onun icin soruyorum da cuma cumartesi aksama kalmadan yiyin diyo ya genelde miu bugun de pazar
Kahvaltidaki karbonu yok edecektim makarna yemek icin vazgectim.cunku aksam yemegim erken bi saat olamicak buhun de nerden baksan 6yi bulacak
Sabah vinner2017 ile 45 dakika dans ettim
Allahım bana akşam a dayanma gücü ver kontrolümu kaybetmeyim
Hadi sarayca sen ne durumdasin sana bol bol hareketli parça gönderirim bak kıkırdak harekete geç geride kalacaksın boş oturmak yok sıkı rakip olmalisin
@MiuLegonehirnil111 Sarayca Whiteblacklife
Cakil sana nacizane tavsiyem.cizsiz cozsuz karnini doyur oyle gir gidecegin yere sakin ac gitmeBu aksami kazası atlatirsak harika olacak
Devam balim devam plank zamanla yükseliyor alışacak vücutSpora devam
1 mile Leslie
30dakika bölgesel deniyor sanırım mekik ve alt karın kası hareketi yaptım
Plank i 15 saniye yapabildim ay çok zordu bitirdi beni
Valla kuzum ben evdeyim :) normalde de disarda kutlama yapan birileri degiliz esim de ben de eskiden beri oyle.hele simdi bebek var istesek de cikamayiz.Allah sana ve diger kalabalik ortamla kutlayacak olanlara kolaylik versin :)Bu aksami kazası atlatirsak harika olacak
Oyyy iyiki dogmus dunyanin en guzel ordegi
doğum günün kutlu olsun kuzucumiyiki doğdun iyiki varsın iyiki tanidim seni kocaman opuyorum seni bitanem ve seni cok seviyorum canım Hersey diledigin gibi olsun hayatta
senin gibi dunya tatlisini doguran anneciginin de ellerinden operim
Nice mutlu yıllara yeni yıl yeni yaş tüm güzellikler seninle olsun
Eki Görüntüle 2086912
İyi ki doğdun ördeğimmm hep bizimle ol bizimle yaşlan
Mutlu huzurlu saağlıklı bir yılın olsun
Yılın son günü mü doğdun sen oy
Iyiki doğdun kuzuuuummm
Günaydın kızlar mutlu bi yil bizi bekliyordur umarım
İyi ki doğdun ordekim
@Shut Up kuzum hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. Bundan sonra tüm güzellikler senin olsun yeni yıla guzel yeni bi baslangicin olsun.
Munzevi Zencefil canım iyiki doğdun bundan sonraki hayatın öncesinden dahada güzel olur inşallah
Munzevi Zencefil dopum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara Yeni yaşın sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah
İyi ki doğdun portim iyi ki varsın nice mutlu sağlıklı yaşların olsunnn
çoooook teşekkür ederim canımmmm arkadaşlarım
Yemege gidiyoruzCakil sana nacizane tavsiyem.cizsiz cozsuz karnini doyur oyle gir gidecegin yere sakin ac gitme
Bütün vücudum titredi manyak biseymisDevam balim devam plank zamanla yükseliyor alışacak vücut
Fırsat buldukça yap set halindeBütün vücudum titredi manyak biseymis
Sabah vinner2017 ile 45 dakika dans ettim
Allahım bana akşam a dayanma gücü ver kontrolümu kaybetmeyim
Hadi sarayca sen ne durumdasin sana bol bol hareketli parça gönderirim bak kıkırdak harekete geç geride kalacaksın boş oturmak yok sıkı rakip olmalisin
Bu aksami kazası atlatirsak harika olacak
Zayiflarken Karnım sarkması diye doğum yapanlarin aldıkları korseden almayi düşünüyorum ise yarar mı sizce bu karın sarkacak gibi
Yeme abla yılbaşı nedir ki ya senin 99 olmam yanında yılbaşı nedir ki hedefin olan 98 tutturma yanındaOoo cok güzel canım devam
Canım bizimde annemlerde cok kalabalık bol ikram olacak hatta kadayıfı kendi elimle yapicam ama yemeyeceğim inşallahShut Up handecim listesine göre pirasami yapıp gidicem
Bu iş kafayla alakalı canım inşallah ordan bir zafer edasıyla dönmek var birde savaşı kaybederek dönmek
Benim yenemde en büyük etken strestir geçen hafta yaptığım kacamakta ondandır ama son bir-iki günde moralim bozuk hssediyim oluyor ama inşallah yemedim yemeyeceğim ve bu kendimi stresli hissettiğim halde yemekte beni mutlu etti inşallah cuma ya güzel Eksiler gelecek
Canım bizim diyetisyen korseyi tavsiye etmiyorum o bölgede kan dolaşımı zayifliyormus
Bence kilo vererek bölgesel çalışarak olur bu is
Yeme abla yılbaşı nedir ki ya senin 99 olmam yanında yılbaşı nedir ki hedefin olan 98 tutturma yanında
Bunun için ya biz bi takimiz abla birimizin vazgeçmesi demek biz bu işi beceremiyoruz demek değil mi ben hep buradayım destek için yardım için savaşmak için ne olur vazgeçme bırakma seninde duyalim agzindan bu kadar kilo verdim ama yetmiyor daha çok istiyorum dediğini istediğin kiloya ulaştığını lütfen pes etmek vazgeçmek yokkkkAynen ablacim siz cuma günü bana destek oldunuz yaaa öğün cok uzgundum ama yılbaşı ikramlar falan inşallah atlayacakti
Takım olmak bittiğini hissettigin anda hadi demek iyiki varsiniz
Oyyy annesini kiskanirmis abla valla o iş sakat benim eş çok kıskanç basım beladaAyy dün oglysumla yürüyüşe çıktık
Beni kıskandı cok hoşuma gitti bu adamlar sana niye baktı diyor oğlum ben kimseyi görmedim dedim sen sismanken böyle olmuyordu diyorbirde 70 kilo olsam dışarı cikarmiycak sıpa herhalde
Bunun için ya biz bi takimiz abla birimizin vazgeçmesi demek biz bu işi beceremiyoruz demek değil mi ben hep buradayım destek için yardım için savaşmak için ne olur vazgeçme bırakma seninde duyalim agzindan bu kadar kilo verdim ama yetmiyor daha çok istiyorum dediğini istediğin kiloya ulaştığını lütfen pes etmek vazgeçmek yokkkk
Bence sen 70 de göreceksin hiç mezuniyet falan dusunme 7 leri gorene kadarYok ablacm vazgeçmeye kendime bunu yapmaya hakkım yok yıllar sonra ilk defa kendim için birşeyler yaptım 88 olup mezun olmak niyetim sonrasına Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?