Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim ben de onun icin soruyorum da cuma cumartesi aksama kalmadan yiyin diyo ya genelde miu bugun de pazar
Kahvaltidaki karbonu yok edecektim makarna yemek icin vazgectim.cunku aksam yemegim erken bi saat olamicak buhun de nerden baksan 6yi bulacak
Bu aksami kazası atlatirsak harika olacak

Cakil sana nacizane tavsiyem.cizsiz cozsuz karnini doyur oyle gir gidecegin yere sakin ac gitme

Valla kuzum ben evdeyim :) normalde de disarda kutlama yapan birileri degiliz esim de ben de eskiden beri oyle.hele simdi bebek var istesek de cikamayiz.Allah sana ve diger kalabalik ortamla kutlayacak olanlara kolaylik versin :)

Nice mutlu yıllara yeni yıl yeni yaş tüm güzellikler seninle olsun

Munzevi Zencefil canımmmmm

Güzel yüreklimmmmmmmm iyi ki doğmuşsun

Eki Görüntüle 2086912

İyi ki doğdun ördeğimmm hep bizimle ol bizimle yaşlan

Mutlu huzurlu saağlıklı bir yılın olsun
Yılın son günü mü doğdun sen oy

Iyiki doğdun kuzuuuummm

Munzevi Zencefil canım iyiki doğdun bundan sonraki hayatın öncesinden dahada güzel olur inşallah

Munzevi Zencefil dopum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara Yeni yaşın sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah

İyi ki doğdun portim iyi ki varsın nice mutlu sağlıklı yaşların olsunnn

Munzevi Zencefil doğum günün kutlu olsun canım.
çoooook teşekkür ederim canımmmm arkadaşlarım

Cakil sana nacizane tavsiyem.cizsiz cozsuz karnini doyur oyle gir gidecegin yere sakin ac gitme
Yemege gidiyoruz bi de alkol de var yavaş yiyip az yemeyi umuyorum herseyin sağlıklı olmasını dilerim. Kontrolü kaybedersem gelsin 2 3 kilo yeniden başa dön dur ozaman. Koku kavanozumu aldım yanıma

Ooo cok güzel canım devam

Canım bizimde annemlerde cok kalabalık bol ikram olacak hatta kadayıfı kendi elimle yapicam ama yemeyeceğim inşallah Shut Up handecim listesine göre pirasami yapıp gidicem
Bu iş kafayla alakalı canım inşallah ordan bir zafer edasıyla dönmek var birde savaşı kaybederek dönmek
Benim yenemde en büyük etken strestir geçen hafta yaptığım kacamakta ondandır ama son bir-iki günde moralim bozuk hssediyim oluyor ama inşallah yemedim yemeyeceğim ve bu kendimi stresli hissettiğim halde yemekte beni mutlu etti inşallah cuma ya güzel Eksiler gelecek

Zayiflarken Karnım sarkması diye doğum yapanlarin aldıkları korseden almayi düşünüyorum ise yarar mı sizce bu karın sarkacak gibi

Canım bizim diyetisyen korseyi tavsiye etmiyorum o bölgede kan dolaşımı zayifliyormus
Bence kilo vererek bölgesel çalışarak olur bu is

Yeme abla yılbaşı nedir ki ya senin 99 olmam yanında yılbaşı nedir ki hedefin olan 98 tutturma yanında

Ayy dün oglysumla yürüyüşe çıktık
Beni kıskandı cok hoşuma gitti bu adamlar sana niye baktı diyor oğlum ben kimseyi görmedim dedim sen sismanken böyle olmuyordu diyor birde 70 kilo olsam dışarı cikarmiycak sıpa herhalde

Yeme abla yılbaşı nedir ki ya senin 99 olmam yanında yılbaşı nedir ki hedefin olan 98 tutturma yanında

Aynen ablacim siz cuma günü bana destek oldunuz yaaa öğün cok uzgundum ama yılbaşı ikramlar falan inşallah atlayacakti
Takım olmak bittiğini hissettigin anda hadi demek iyiki varsiniz

Aynen ablacim siz cuma günü bana destek oldunuz yaaa öğün cok uzgundum ama yılbaşı ikramlar falan inşallah atlayacakti
Takım olmak bittiğini hissettigin anda hadi demek iyiki varsiniz
Bunun için ya biz bi takimiz abla birimizin vazgeçmesi demek biz bu işi beceremiyoruz demek değil mi ben hep buradayım destek için yardım için savaşmak için ne olur vazgeçme bırakma seninde duyalim agzindan bu kadar kilo verdim ama yetmiyor daha çok istiyorum dediğini istediğin kiloya ulaştığını lütfen pes etmek vazgeçmek yokkkk

Oyyy annesini kiskanirmis abla valla o iş sakat benim eş çok kıskanç basım belada

Yok ablacm vazgeçmeye kendime bunu yapmaya hakkım yok yıllar sonra ilk defa kendim için birşeyler yaptım 88 olup mezun olmak niyetim sonrasına Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…