- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Gecmis olsun canımŞu an kahvemi yudumlayıp ,burayı okumayı ne çok isterdim ,özledim sizi
Kızım rahatsız,eş oğul evde ,yemek derdi vs,iş çok
Kuzuna geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim
Gecmis olsun canım
Bugün yapasim yok ya neden ki bacaklar fena galiba sebebi o hamlamisim laNeden ne gerek var ki
Ben çukur izlicem şimdi ilkbölümden
Teşekkür ederim
Yemek yedirmek,ilaç içirmek işkence resmen.Öksürük var,bayağı inatlaştı ,bırakmıyor kızın yakasını,sabaha karşı acile gittik,ne çocuk uyuyabildi,ne bizi uyuttu.
La bugün pazar değil mi
Alemsin kız eflalCanım ne yapacaklar yuva yıkılsa ne olacak ortada çocuklar yazık değil mi. Benim ailem hep onu derdi. Çocuklara yazık diye.
Benim kp de eşime kızar hep bana idare et der. Mesela eşime en son babalık hakkımı helal etmiycem sana dedi. Ama işte gel gör ki bu binadan taşının bu ev size iyi gelmedi diyemiyor bu da benim zoruma gidiyor, eşim babası üzülür diye taşınmıyor biliyorum çünkü kp benim çocuklarıma gerçekten çok düşkün ayrı bir sevgisi var gözlemliyorum. Kv yi de Allah bildiği gibi yapsın zoruma giden ne biliyormusun ben onu gerçekten anne bildim derdiyle dertlendim, eşime annenle güzel konuş derdim. Kp bir şey dese kv mi savunurdum. Ama o bana ne dedi sana rahat batıyor.... bende inşaallah o rahat senin kızlarına da batar inşaallah küçük kızın benim kocam gibi biriyle evlenir çooook rahat batar ona dedim.
Ahdım var nişanlansın herkesin içinde x cim inşaallah abin gibi bir eş olur nişanlın diyicem, sıkıyorsa herkesin içinde amin demesinler.
Kızına geçmiş olsun sana kolay gelsinŞu an kahvemi yudumlayıp ,burayı okumayı ne çok isterdim ,özledim sizi
Kızım rahatsız,eş oğul evde ,yemek derdi vs,iş çok
Yok balımAy avm ler dehşet kalabalık
hande yazdı mi hiç?
Akşama ne pişiricem ya
Ay avm ler dehşet kalabalık
hande yazdı mi hiç?
Bu gidişle öyle yapıcam hiç bir şey yapasım yok. Çıkarıyım buzluktanTavuk yap.
Bakk but ne lezzetli duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?