Teşekkür ederim canım
Ni ha ha en güzel motivasyon sebebibenim görümce de kilolu. Aslında ben kimsenin kilosuna laf söylemem kendi ablalarım annem dışında, onlara da iyiliği sağlığı için söylerim, hadi sizde yapın diye gaza getiririm.
Benim kv kendi totosuna kızının kilosuna bakmadan herkesin ama herkesin kilosuna laf eder. Kaç gram aldı verdi bilir o derece takık ama iş kendi poposuna gelince sorun yokbirde kızının kilosuna, görümcem 1.45 anca var 70 kilo vardır en az, boydan dolayı haliyle daha çok gösteriyor.
Şimdi ben kilo verdikçe nasıl hasetleniyorlar düşünönceden gram versem ben bilmeden kv derdi sen kilo vermişsin diye. Şimdi 17 kilo verdim ağzını açmıyor haseeeet
Sonuçta büyükler deneyim sahibi olması gerekmez mi yol gösterici ne bilim evlilik zaten zor bi de onlar zorlastiriyor bi de eşler olgun olmalı bu konuda ben sansliyim eşim hep benim yanımdaydi ben de saygisizlik yapmadim sonuçta sevdiğim adamın bu yaşına gelmesinde etkileri var bakmış buyutmusler. Ama aynı şehirde olsak bizde sorun yasardik gibime geliyor diğer 2 eltim çok sorun yasadilar evlilikleri yara aldı. Biz her iki aileden de uzagiz yılda 2 kez 1 hafta gorusuyoruz onun için iyiyiz. 4 gorumcem var hepsinin huyu farklı eğer ben güçlü olmasam eşim de yanımda durmasa beni çiğ çiğ yerler bunu biliyorum. Baskı hakimiyet kurmak isteyen kişiler sanırım hep sorun çıkarıyorBen hayret ediyorum çakıl. Benim abim yengem defalarca boşanma eşiğine geldiler, babam da annem de hep abime kızdılar, aklını başına al dediler. Yengemin yanında oldular hep. Hatta yengem zamanında abimle küsmemize bile sebep oldu ona rağmen babam annem yuva yıkılmasın diye hep destek oldular. Sonradan barıştık yengem kendi dedi ne cahillik etmişim diye. Olur insan hata yapar severim kendisini ne olduysa oldu zamanında. Mutlaka bizimde hatamız olmuştur derim hep.
Birde bizim kv lere bakıyorum bunlar nasıl insan diyorum, gelinler oğulları ile tartışınca keyif alıyorlar resmen yazık
Ben hayret ediyorum çakıl. Benim abim yengem defalarca boşanma eşiğine geldiler, babam da annem de hep abime kızdılar, aklını başına al dediler. Yengemin yanında oldular hep. Hatta yengem zamanında abimle küsmemize bile sebep oldu ona rağmen babam annem yuva yıkılmasın diye hep destek oldular. Sonradan barıştık yengem kendi dedi ne cahillik etmişim diye. Olur insan hata yapar severim kendisini ne olduysa oldu zamanında. Mutlaka bizimde hatamız olmuştur derim hep.
Birde bizim kv lere bakıyorum bunlar nasıl insan diyorum, gelinler oğulları ile tartışınca keyif alıyorlar resmen yazık
Canım kesinlikle aynı şehir hele hele aynı bina ev büyük sorun. Biz ilk 4 yol başka şehirdeydik harikaydı. Buraya geldik tepetaklak oldu. Ben mesela adla gelmek istemedim. Sonra kendi hatam nasılsa sorun yok aramızda diye aynı binaya geldim. Bu sınavı yaşamam gerekiyormuş diyorum.Sonuçta büyükler deneyim sahibi olması gerekmez mi yol gösterici ne bilim evlilik zaten zor bi de onlar zorlastiriyor bi de eşler olgun olmalı bu konuda ben sansliyim eşim hep benim yanımdaydi ben de saygisizlik yapmadim sonuçta sevdiğim adamın bu yaşına gelmesinde etkileri var bakmış buyutmusler. Ama aynı şehirde olsak bizde sorun yasardik gibime geliyor diğer 2 eltim çok sorun yasadilar evlilikleri yara aldı. Biz her iki aileden de uzagiz yılda 2 kez 1 hafta gorusuyoruz onun için iyiyiz. 4 gorumcem var hepsinin huyu farklı eğer ben güçlü olmasam eşim de yanımda durmasa beni çiğ çiğ yerler bunu biliyorum. Baskı hakimiyet kurmak isteyen kişiler sanırım hep sorun çıkarıyor
Kesinlikle sonuçta bambaşka ailelerden kulturlerden aliskanliklardan insanları aynı eve koyuyorsun ne kadar gorusursen görüş aynı ev ve aile içi ilişkiler farklı oluyor. Buna adapte olmak zorCanım senin ailenin tavrı doğru olan, özellikle evliliğin ilk yillarinda çifti sakinleştirmek gerekiyor. Takdir ettim aileni
uzak durmak en iyisi çok iyi yapıyosun.Bize teee Türkiye'den ara bozmaya çalışıyolardı.Allah'tan benim adam gaza gelen bi tip değil yansıtmaz hiç bana.yoksa çoktan biterdikSonuçta büyükler deneyim sahibi olması gerekmez mi yol gösterici ne bilim evlilik zaten zor bi de onlar zorlastiriyor bi de eşler olgun olmalı bu konuda ben sansliyim eşim hep benim yanımdaydi ben de saygisizlik yapmadim sonuçta sevdiğim adamın bu yaşına gelmesinde etkileri var bakmış buyutmusler. Ama aynı şehirde olsak bizde sorun yasardik gibime geliyor diğer 2 eltim çok sorun yasadilar evlilikleri yara aldı. Biz her iki aileden de uzagiz yılda 2 kez 1 hafta gorusuyoruz onun için iyiyiz. 4 gorumcem var hepsinin huyu farklı eğer ben güçlü olmasam eşim de yanımda durmasa beni çiğ çiğ yerler bunu biliyorum. Baskı hakimiyet kurmak isteyen kişiler sanırım hep sorun çıkarıyor
Canım ne yapacaklar yuva yıkılsa ne olacak ortada çocuklar yazık değil mi. Benim ailem hep onu derdi. Çocuklara yazık diye.Canım senin ailenin tavrı doğru olan, özellikle evliliğin ilk yillarinda çifti sakinleştirmek gerekiyor. Takdir ettim aileni
Ama bugün pazar :)
Resim resmi var ya mesaj yerinde oraya tıkla linki oraya yapıştır. Direk yapıştırmahttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/attachments/tatice_08-gif.1319570/
Niyeee olmadiii looooo bende yapcekktimmm
Afiyet bal şeker olsunKahvaltı bittiiii
Doğru söylüyorsun biz de ailelerimizin yanına dönmeyi düşünüyoruz ama korkuyoruz bunun için eşim rahat birakmazlar diyor benim annem de baskın kişilik o da evliligime karışır istese de istemese de. Uzaktan bile karışıyorlar mesela bizim evliligimizde serbest gunlerimiz var haftada 2 gün dışarda arkadaslarimizla buluşuruz canımız ne istiyorsa onu yaparız bu bizim ailelere tuhaf geliyor ama biz mutlu oluyoruz ihtiyaç duyuyoruz. Haftasonu eşimin erkek kardeşi geldi cuma günü serbest gün bizde çıkın dışarı takılın dedim gitmediler eltim istemedi bana bile kızdı serbest birakiyorsun bizimkiler etkileniyor diye. En basit Karışma şekli oysa bu benim evliligimizde ve biz böyle mutluyuz ama eltim bile karismaya kendinde hakgorebiliyor ailelerimizin yanına gittiğimizde kardeşleri ile başbaşa vakit gelirsin istiyorum ne bilim dertlessin rahatlasin hemen eltim arar neden bizsiz cikmalarina izin veriyorsun diye biliyorum bizim yanımızda konusamayacaklar ben de kendi ailemle vakit geçiriyorum keyif yapıyorum bunlar en basit örnekler.Canım kesinlikle aynı şehir hele hele aynı bina ev büyük sorun. Biz ilk 4 yol başka şehirdeydik harikaydı. Buraya geldik tepetaklak oldu. Ben mesela adla gelmek istemedim. Sonra kendi hatam nasılsa sorun yok aramızda diye aynı binaya geldim. Bu sınavı yaşamam gerekiyormuş diyorum.
Es desteği çok önemli kesinlikle ama bazen o bile yetmiyor onlarda tıkanıyor sorunlar karşında. Büyük büyüklüğünü bilecek bu kadar.
Şu an kahvemi yudumlayıp ,burayı okumayı ne çok isterdim ,özledim sizi
Kızım rahatsız,eş oğul evde ,yemek derdi vs,iş çok
Çocuk için istedik ne bilim burda çok yalniziz çocuk aile sevgisi ile büyüsün diye düşündük ama sanırım gitmemek daha mantıklı uzaktan aile ilişkileri iyi sanırım.uzak durmak en iyisi çok iyi yapıyosun.Bize teee Türkiye'den ara bozmaya çalışıyolardı.Allah'tan benim adam gaza gelen bi tip değil yansıtmaz hiç bana.yoksa çoktan biterdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?