Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende isterim film listesi epeydir vakit ayırmıyorum filime bir ara düzenli izliyordum

Canım hiç öyle düşünme, bazen yoklukla ders vermek gerekir. Gittiysen eğer burnu sürtmeden evi ayırmış olmadan sakın dönme. Kızın etkilenir o zorlar seni onun için döneyim diye düşünürsün muhtemelen ama onun için de şart bu. Böyle annesi hep üzgün mutsuz görüyor hissediyor. Çocuklar büyüklerden daha çok anlıyor iç dünyamızı.

Amin ablacım hepimiz sahip oluruz inşallah
Su gibi aksın zaman tez kavuşursunuz sağlıkla inşallah

İnşallah canim

Aynen canım altına imzami atarım sozlerinin

Benim de disari cikasim vardi escagizim bendrn once davrandi ben bugun bi cikayim isletim var dedi saydi o gidecek.erken gelirse bi tur da ben giderim belki

Canım dışarı çıkamıyor evde birşeyler çap lesli jillan gibi

Fatma burada olmana çok sevindim dün takip edemedim şimdi gördüm seni
Bence sen çok çok iyi kilolar verip bambaşka bi kadın olacaksın çok hissediyorum ve inanıyorum sana

Evet canım duygusal değil mantıklı karar vermem gerektiğini anladım
Hep duygular degilmi duygusal açlıkla gelen kilolar

Selam kızlar ben geldim iki yazayım spor yapacam

Hoşgeldin canım
Gel gündüzler gece olalım
Gel birlikte kilo verelim
Güzel elbiseler giyip
Gel beraber mezun olalim
7 takıma ikimizde demir attık kimler geldi kimler gecti

Inşallah menüde kısır barbunya da varmış onlardan yerim ben bu toplantılara karşıyım yemek üzerine olmamalı bol bol yemek oluyor sanki hersey yemek üzerine.
Sarkmami engellemek için sadece spor mu öneriyor

Aynen canım kardeşim koca bir karnım vardı spor salonunda mekge
Ağırlik verdim cok ciddi toparladı
Yaklaşık 3 aydır gidiyor um ama
İnşallah devam ederim daha

Keşke ben de sein gibi verebilsem 35 kilo verince hersey daha pozitif olacak gibi hissediyorum. Bu kilolar ben de hüzün yaratıyor. Ne yapacagimi bilmiyorum sürekli bir hüzün içindeyim

Canım zor uzun bir süreç yedikce yiyesi n geliyor en iyisi o potaya girmeden yememeye calsmak

Ne güzel düzelmiş. Canım ilk yıllardan itibaren mi sorun vardı. Sıradan mı düzeldi. Bana herkes öyle diyor ama bizde ilk 4 yıl çok güzeldi sonra kötüye gitti.

Gerçekten çok zor bir durum, evleri ayırma gibi bir ihtimal YÖK mü?
Bir de eşin anlamıyor mu bu durumun size zarar verdiğini nasıl olur da çözüm aramaz. O da kötü dürümdadır sanırım..
Erkekler üç maymunu oynuyor bu durumda, ona kimse dokuasi

Ben hayret ediyorum çakıl. Benim abim yengem defalarca boşanma eşiğine geldiler, babam da annem de hep abime kızdılar, aklını başına al dediler. Yengemin yanında oldular hep. Hatta yengem zamanında abimle küsmemize bile sebep oldu ona rağmen babam annem yuva yıkılmasın diye hep destek oldular. Sonradan barıştık yengem kendi dedi ne cahillik etmişim diye. Olur insan hata yapar severim kendisini ne olduysa oldu zamanında. Mutlaka bizimde hatamız olmuştur derim hep.
Birde bizim kv lere bakıyorum bunlar nasıl insan diyorum, gelinler oğulları ile tartışınca keyif alıyorlar resmen yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…