- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yeni yıl sana totonda pirelerin uçuştuğu bol uykulu geceler getirsin o zamanNiyetim öyleydi umudumu yiktin hayalleerimi caldun
kahvemi içip ben de yapcem birazdanAraya dereye bi spor sokmam lazım bugün
Bende isterim film listesiodur o .... bunalım gibiydi .
tamam balım yazarım sakin kafa .. bizde kriter bellidir , maaile izlenecek ...öyle zırt pırt zaplanacak sahne olmayacaköyle zeka içeren , heyecanlı sürükleyeci olacak ya da tamamen tarantino ya da Schindlerin listesi tarzı ...
Canım hiç öyle düşünme, bazen yoklukla ders vermek gerekir. Gittiysen eğer burnu sürtmeden evi ayırmış olmadan sakın dönme. Kızın etkilenir o zorlar seni onun için döneyim diye düşünürsün muhtemelen ama onun için de şart bu. Böyle annesi hep üzgün mutsuz görüyor hissediyor. Çocuklar büyüklerden daha çok anlıyor iç dünyamızı.Esim geldi neyin var dedi
Sence dedim
Yeter biktim artik dedi ki konuyu zaten biliyor bile bile sacma salak ne oldu diyor.
2 gun iznim var bana dedi ki
Yarin seni annene gotureyim
Bende evet gidicem ama bir daha gelmiycem dedim
Oda o zaman topla esyalarini dedi
Sustum
Ya sana zarar vericem ya kendime dedi
Ben yine sustum
Ne senin derdin dedi
Yine sustum
Gidiyorum kizlar bana ne bu evden ne de bu evlilikten hayir gelmeyecek.Ben benligimi kaybettim
Ben ozguvenimi kaybettim ben kendime olan saygimi kaybettim.Yarin alip kizimi gidicem.Artik dayanicak gram yerim kalmadi.Yoksa ya ruh hastadi olucam yada cinnet getirip daha kotu seyler yapicam
Zaten pamuk ipligine bagli evliligim kopsun gitsin artik cok yoruldum cok tukendim mutsuzlugun diplerini gordum
Amin ablacım hepimiz sahip oluruz inşallah
Su gibi aksın zaman tez kavuşursunuz sağlıkla inşallah
İnşallah abla psikolojik sosyal hayatı sağlığı en kotu bozan şey kilo abla milletin dik dik bakışı sen kilo veremezsin demesi sen böyle öleceksin demesi dışarı çıkarken ne giyeceğini bulamamak her giydigin kıyafetin yakismamasi ne kadar kötü bir durum bi kadın için kendine olan özgüveni kaybetme sebebi bence
Benim de disari cikasim vardi escagizim bendrn once davrandi ben bugun bi cikayim isletim var dedi saydi o gidecek.erken gelirse bi tur da ben giderim belki
Fatma burada olmana çok sevindim dün takip edemedim şimdi gördüm seni
Bence sen çok çok iyi kilolar verip bambaşka bi kadın olacaksın çok hissediyorum ve inanıyorum sana
Selam kızlar ben geldim iki yazayım spor yapacam
Inşallah menüde kısır barbunya da varmış onlardan yerim ben bu toplantılara karşıyım yemek üzerine olmamalı bol bol yemek oluyor sanki hersey yemek üzerine.
Sarkmami engellemek için sadece spor mu öneriyor
Keşke ben de sein gibi verebilsem 35 kilo verince hersey daha pozitif olacak gibi hissediyorum. Bu kilolar ben de hüzün yaratıyor. Ne yapacagimi bilmiyorum sürekli bir hüzün içindeyim
Ne güzel düzelmiş. Canım ilk yıllardan itibaren mi sorun vardı. Sıradan mı düzeldi. Bana herkes öyle diyor ama bizde ilk 4 yıl çok güzeldi sonra kötüye gitti.15.5 yıllık evliyim canım,o kadar zor zamanlar geçti kiGeçti çok şükür.Erkekler adam oluyor ama bizi de çok yıpratıyorlar.
Hakkınızda hayırlısı canım ben çok sabrettim ama işte herkes dayanamıyorDüzelir inşaallah.Ailenin müdahaesi çok büyük sorun.Bir rahat bırakmıyorlar...
Erkekler üç maymunu oynuyor bu durumda, ona kimse dokuasiGerçekten çok zor bir durum, evleri ayırma gibi bir ihtimal YÖK mü?
Bir de eşin anlamıyor mu bu durumun size zarar verdiğini nasıl olur da çözüm aramaz. O da kötü dürümdadır sanırım..
Neden ne gerek var kiAraya dereye bi spor sokmam lazım bugün
Ben hayret ediyorum çakıl. Benim abim yengem defalarca boşanma eşiğine geldiler, babam da annem de hep abime kızdılar, aklını başına al dediler. Yengemin yanında oldular hep. Hatta yengem zamanında abimle küsmemize bile sebep oldu ona rağmen babam annem yuva yıkılmasın diye hep destek oldular. Sonradan barıştık yengem kendi dedi ne cahillik etmişim diye. Olur insan hata yapar severim kendisini ne olduysa oldu zamanında. Mutlaka bizimde hatamız olmuştur derim hep.Bunlar nasıl anne ben anlamiyorum oğlu mutlu olsun istemez mi hiç ama sen de keşke susmasaydin sakin sakin durumu anlatsaydin gerçi anlamak kapasite ister eşinde ve kV de var mı anlama yetisi 8 yıldır anlamamislar. Hakkında hayırlısı olsun ayrılmak zor bir süreç ay eşine çok kizdim konusmasina rahatligina Miu nun sopasiyla dönerim var
Bugun pazar
Kız bugün pazar ya
Teşekkür ederim canımMunzevi Zencefil nice senelere doğum günün kutlu olsun
bugün pazar
Kaptan uçmuş beyler dağılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?